Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στις 1-12-2022 μέχρι 25-2-2022

το καζανάκι είχε ένα θέμα και είχε διαρρωή.

δηλαδή περίπου 43 μέρες. μετά επισκευαστηκε.. δεν ξέραμε ότι είχε διαρρωή (γεμιζε συνέχεια το φλοτέρ ενω έχανε ελάχιστα και νομίζαμε ότι ακουγότανε πίεση.) αλλα ρε παιδια δεν εσταζε τρελά... ελάχιστα...

μας ηρθε ο λογαριασμός από ημερομηνίες 20-1-2022 μέχρι 15-4-2022

160 κατανάλωση 80!!!!! Δηλαδή για 86 μέρες κατανάλωση 80! Δηλαδή ο δείκτης πήγε απο το 1399 στσο 1479!

ενώ συνήθως είναι γύρω στο 30!

Τσέκαρα σημερα το ρολόι και η κατανάλωση απο 15-4 μέχρι σήμερα ειναι 6! (δηλαδή νορμαλ)

άρα το καζανάκι μπορώ να σκευτώ ως υπαίτειο.

αλλα ρε παιδια δεν ειναι πολλη κατανλαωση για ενα καζανακι που εσταζε λίγο για 43ς μέρες μονο;

ελπίζω να μην μπερδεψα κανέναν.

απλως εχω απορία αν ενα καζανάκι μπορει να εχει τόση διαφυγη....

μπορώ να κάνω κάτι; γιατί και μηχανολογικό ελεγχο να ζητήσω το ρολοι δεν νομιζω πως έχει πρόβλημα και θα χρεωθώ 60€ + ΦΠΑ.

άρα ήταν το καζανάκι....

δηλαδή καλούμε να πληρώσω νερό μιας χρονιάς.....

216275078_Screenshot2022-05-05at6_26_18PM.jpg.1873491c7f12447d07066aec9fe0c90f.jpg

801192975_Screenshot2022-05-05at6_26_20PM.jpg.2d5f279a97434f14795209de981657d0.jpg

Επεξ/σία από lasithi12
Δημοσ.

διαρροη ? Εσταζε ελαχιστα ?

νομιζω μεσα στο καζανακι , λιγο πιο πανω απο το τερμα του φλοτερ υπαρχει μια τρυπα. Αυτη καταληγει  στην αποχέτευση. Η τρυπα αυτη υπαρχει σαν ασφαλεια σε περιπτωση που παθει κατι η "φουσκα" για να μην πλημύρισει το σπιτι. Μηπως ολες αυτες τις μερες ετρεχε νερο απο εκει.. Μιλαμε σαν να εχεις μια βρυση ανοιχτη με λιγη πιεση βεβαια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ifaist είπε

διαρροη ? Εσταζε ελαχιστα ?

νομιζω μεσα στο καζανακι , λιγο πιο πανω απο το τερμα του φλοτερ υπαρχει μια τρυπα. Αυτη καταληγει  στην αποχέτευση. Η τρυπα αυτη υπαρχει σαν ασφαλεια σε περιπτωση που παθει κατι η "φουσκα" για να μην πλημύρισει το σπιτι. Μηπως ολες αυτες τις μερες ετρεχε νερο απο εκει.. Μιλαμε σαν να εχεις μια βρυση ανοιχτη με λιγη πιεση βεβαια. 

εσταζε ελάχιστα  μπορει να μην το εβλεπες καν.... αλλα κάτι ακουγα....

τελικά είχε θέμα το φλοτέρ γιατι μια μέρα άρχισε η πιεση να φευγει απο το καπάκι του καζανιου και μας τα κανε λίγο μπάχαλο στο πατάρι.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν πλυμηρησαμε εκείνη την ημερα, αλλα δεν μπορώ να καταλαβω μια τόσο μικρη διαρρωή μπορει να γράψει τόση καταναλωση;

μιλάμε το ποσό με τις προαυξησεις φτάνει τα χρήματα μιας χρονιας!!!!!!

Επεξ/σία από lasithi12
Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

δες κάτω το ρολόι μήπως έχεις αλλού διαρροή

δεν εχω το τσέκαρα..... δλδ δεν κουνιεται τίποτα με ολα κλειστά..

και η καταμέτρηση ειναι σωστη...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

δεν εχω το τσέκαρα..... δλδ δεν κουνιεται τίποτα με ολα κλειστά..

και η καταμέτρηση ειναι σωστη...

μπορεί να έτρεχε περισσότερο , απο τη στιγμή που δεν ήσουν δυστυχώς δε μπορείς να το ξέρεις και μάλλον από την κατανάλωση παίζει να έτρεχε κανονικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, korakios είπε

μπορεί να έτρεχε περισσότερο , απο τη στιγμή που δεν ήσουν δυστυχώς δε μπορείς να το ξέρεις και μάλλον από την κατανάλωση παίζει να έτρεχε κανονικά

νερό στη τουαλέτα να τρέχει δεν είχε πάντως....

να πληρώσω δεν έχω προβλημα αλλα το ποσό με τις έξτρα προαυξήσεις ειναι αλλου....

θα παω απο τα γραφεία πάντως μπας και καταφέρω τίποτα, ίσως καναν διακανονισμό αλλα εγώ ειμαι νοικιάρης και το ρολοι ειναι αλλου. Ισως απο κοντα να ειναι αλλιως αν μιλήσω σε κάποιον υπέυθηνο...

Επεξ/σία από lasithi12
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lasithi12 είπε

νερό στη τουαλέτα να τρέχει δεν είχε πάντως....

όταν το είδες , πιο μπροστά άγνωστο

2 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

θα παω απο τα γραφεία πάντως μπας και καταφέρω τίποτα, ίσως καναν διακανονισμό αλλα εγώ ειμαι νοικιάρης και το ρολοι ειναι αλλου. Ισως απο κοντα να ειναι αλλιως αν μιλήσω σε κάποιον υπέυθηνο...

κάποια μείωση θα πετύχεις , υπάρχει διαδικασία σε περίπτωση διαρροής , πήγαινε απο εκεί και θα σου πούνε

Δημοσ.

Τι ψάχνεις ακριβώς, μικρη μεγαλη αυτη ειναι η ζημιά σου.

Αλλη φορα θα το ξέρεις, και τουλάχιστον θα το κλείνεις απο τον διακόπτη

Δημοσ.

Κλασικά οι επαρχιακοί δήμοι που δεν βάζουν ημέρες κατανάλωσης όπως εδώ, το καλοκαίρι «ξεχνάνε» να περάσουν οι υπάλληλοι ώστε να ανεβαίνουν πιο εύκολα στις μεγάλες κλίμακες οι καταναλωτές. 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...