Προς το περιεχόμενο

Αυτοματο shutdown και προγραμματισμενο shutdown στα XP

geo1st487

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως γινεται οταν κανω shut down τα windows xp να κλεινει ο υπολογιστης μονος του χωρις να χρειαστει να πατησω το κουμπι του. Στα 98 που ειχα παλια γινοτανε ενω στα xp μου λεει οτι τωρα μπορω να τον κλεισω με ασφαλεια. Επισης υπαρχει τροπος μεσα απο τα xp να προγραμματισω τον υπολογιστη να κλεισει μονος του μετα απο 1 ωρα ή σε μια συγκεκριμενη ωρα;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Πάντα υπάρχει και η επιλογή του shutdown. πχ για να κλείσει μετά απο 1 ώρα δίνεις σε dos shutdown -s -t 3600 (όπου 3600 είναι 1 ώρα σε δευτερόλεπτα)

Δημοσ.

Πως γινεται στα 98 να κλεινει ο υπολογιστης και στα xp να μου λεει οτι τωρα μπορω να τον κλεισω με ασφαλεια χωρις να κλεινει.

Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποια ρυθμιση μεσα απο τα xp; Το bios δεν το εχω πειραξει καθολου.

Δημοσ.

Όχι δεν πρέπει να είναι bios. Νομίζω στις ιδιότητες ενέργειας πρέπει να ενεργοποιήσεις μια επιλογή. Ψαξ'το λίγο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Πως γινεται στα 98 να κλεινει ο υπολογιστης και στα xp να μου λεει οτι τωρα μπορω να τον κλεισω με ασφαλεια χωρις να κλεινει.

Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποια ρυθμιση μεσα απο τα xp; Το bios δεν το εχω πειραξει καθολου.

Στον Πίνακα Ελέγχου > Επιλογές Ενέργειας πρέπει να υπάρχει μια καρτέλλα APM. Ενεργοποίησε το APM.

;)

Δημοσ.

@paredwse & wizard

swsta ta lete sxetika me ta win 98, etsi einai. to paidi omos exei problhma sta xp :) h katalaba lathos?

a kai kati allo sta win xp den yparxei rithmisi epiloghs energopoihshs APM mesa apo tis epiloges energias.

Δημοσ.

filemoy einai aplo deksi klik sto o ypologistimoy --->idiotites--->yliko---->diaxeirisi siskeuwn pigeneis sthn kartela proboli kai kaneis enfaneisei twn krifwn siskebwn patontas sto teleyteo ikonidio sthn lista (o ypologistis moy) soy enfanizte kati apenergopiimeno (den 8imame ti grafi) apla esy to energopiis kai eisai ok!!!!!

to idio ginete kai gia ta 2000 se palies m/b

B)

Δημοσ.

Για XP Greek:

Έναρξη > Πίνακας ελέγχου > Επιδόσεις και Συντήρηση > Επιλογές Ενέργειας > Προηγμένη Διαχείριση Ενέργειας (APM) , και τσεκάρεις το < Ενεργοποίηση υποστήριξης Προηγμένης Διαχείρισης Ενέργειας.

Δημοσ.

Εμένα πάντως μία φορά , την επιλογή την έχει στα bios δεν ξέρω αν μπορείς να το πειράξεις και μέσα από το λειτουργίκο, αλλά στάνταρ γίνεται απο το Bios. For the record to mobo mou einai asus.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...