geo1st487 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Πως γινεται οταν κανω shut down τα windows xp να κλεινει ο υπολογιστης μονος του χωρις να χρειαστει να πατησω το κουμπι του. Στα 98 που ειχα παλια γινοτανε ενω στα xp μου λεει οτι τωρα μπορω να τον κλεισω με ασφαλεια. Επισης υπαρχει τροπος μεσα απο τα xp να προγραμματισω τον υπολογιστη να κλεισει μονος του μετα απο 1 ωρα ή σε μια συγκεκριμενη ωρα; Ευχαριστω
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Για προγραμματισμενο ShutDown ενα προγραμματακι ειναι το Switch Off το βρισκεις εδω http://yasoft.km.ru/eng/switchoff/
sotsak Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Πάντα υπάρχει και η επιλογή του shutdown. πχ για να κλείσει μετά απο 1 ώρα δίνεις σε dos shutdown -s -t 3600 (όπου 3600 είναι 1 ώρα σε δευτερόλεπτα)
Dangelo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 yparxei ena poli kalo programmataki gia programmatismeno shutdown... Mr. Shutdown legetai...
dwarves Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 rikse mia matia kai se auta.... http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=131657&highlight=autoshutdown http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=374216&highlight=autoshutdown egw apo ola auta xrhsimopoiw to autoshutdown...einai para poly kalo...me polles dynatothtes...
geo1st487 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Πως γινεται στα 98 να κλεινει ο υπολογιστης και στα xp να μου λεει οτι τωρα μπορω να τον κλεισω με ασφαλεια χωρις να κλεινει. Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποια ρυθμιση μεσα απο τα xp; Το bios δεν το εχω πειραξει καθολου.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Μαλλον στο bios βρισκεται η λυση στο προβλημα σου
wizard Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Όχι δεν πρέπει να είναι bios. Νομίζω στις ιδιότητες ενέργειας πρέπει να ενεργοποιήσεις μια επιλογή. Ψαξ'το λίγο.
EGiorgos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 gia rikse ena mati stis syskeyes sou,kapou leei "ypologisths" mhpos exei kana kitrino ekei? exei na kanei me to an o ypologisths sou ypostirizei ACPI
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Πως γινεται στα 98 να κλεινει ο υπολογιστης και στα xp να μου λεει οτι τωρα μπορω να τον κλεισω με ασφαλεια χωρις να κλεινει.Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποια ρυθμιση μεσα απο τα xp; Το bios δεν το εχω πειραξει καθολου. Στον Πίνακα Ελέγχου > Επιλογές Ενέργειας πρέπει να υπάρχει μια καρτέλλα APM. Ενεργοποίησε το APM.
EGiorgos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 @paredwse & wizard swsta ta lete sxetika me ta win 98, etsi einai. to paidi omos exei problhma sta xp h katalaba lathos? a kai kati allo sta win xp den yparxei rithmisi epiloghs energopoihshs APM mesa apo tis epiloges energias.
DJNAKIS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 filemoy einai aplo deksi klik sto o ypologistimoy --->idiotites--->yliko---->diaxeirisi siskeuwn pigeneis sthn kartela proboli kai kaneis enfaneisei twn krifwn siskebwn patontas sto teleyteo ikonidio sthn lista (o ypologistis moy) soy enfanizte kati apenergopiimeno (den 8imame ti grafi) apla esy to energopiis kai eisai ok!!!!! to idio ginete kai gia ta 2000 se palies m/b
Tipos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Για XP Greek: Έναρξη > Πίνακας ελέγχου > Επιδόσεις και Συντήρηση > Επιλογές Ενέργειας > Προηγμένη Διαχείριση Ενέργειας (APM) , και τσεκάρεις το < Ενεργοποίηση υποστήριξης Προηγμένης Διαχείρισης Ενέργειας.
ClouD Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Εμένα πάντως μία φορά , την επιλογή την έχει στα bios δεν ξέρω αν μπορείς να το πειράξεις και μέσα από το λειτουργίκο, αλλά στάνταρ γίνεται απο το Bios. For the record to mobo mou einai asus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.