Mirodin Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Καλησπέρα Ξέρουμε περίπου το πότε παίζει να βγει το συγκεκριμένο κινητό στη Ελλάδα? Και τι τιμή περίπου παίζει να έχει? Το έψαξα λίγο και δεν βρήκα κάποια πληροφορία... Θέλω να πάρω κινητό και αν είναι να βγει στα σύντομα,λεω να περιμένω και λέω να πάρω αυτό (αν δεν ξεφύγει πολύ η τιμή) Αλλιώς αν αργήσει η είναι πολύ ακριβό,να ξέρω να πάρω το Realme GT Neo 2 Ευχαριστώ!
GATE123 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Τη χρήση θα κάνεις στο κινητό? Το λέω για να δούμε τη μπορεί να πάρεις αυτή την στιγμή. 1
Mirodin Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 35 λεπτά πριν, GATE123 είπε Τη χρήση θα κάνεις στο κινητό? Το λέω για να δούμε τη μπορεί να πάρεις αυτή την στιγμή. Λίγο κάμερα,ίντερνετ,social Παιχνίδια όχι Απλά θέλω κινητό μέχρι 300 ευρώ (για το GT Neo 3 δίνω και λίγο παραπάνω) που να μου κρατήσει 3-4 χρόνια και να κρατάει αρκετά η μπαταρία
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Mirodin είπε Καλησπέρα Ξέρουμε περίπου το πότε παίζει να βγει το συγκεκριμένο κινητό στη Ελλάδα? Και τι τιμή περίπου παίζει να έχει? Το έψαξα λίγο και δεν βρήκα κάποια πληροφορία... Θέλω να πάρω κινητό και αν είναι να βγει στα σύντομα,λεω να περιμένω και λέω να πάρω αυτό (αν δεν ξεφύγει πολύ η τιμή) Αλλιώς αν αργήσει η είναι πολύ ακριβό,να ξέρω να πάρω το Realme GT Neo 2 Ευχαριστώ! Ακόμα δεν υπάρχει καμιά πληροφορία για το πότε θα βγει global εκδοσή , το έχω στα χεριά μου κινεζική εκδοσή βεβαία , και έχει αρκετά θεματακια (λειτουργικού) και επειδή στην οικογενια υπάρχει και neo 2 δεν το θεωρω αναβάθμιση στο 2 και καλύτερη αυτονομία έχουμε και το θεωρω καλύτερη συσκευή συγκρίνοντας τιμές και διαθεσιμότητα (στη παρούσα κατάσταση τουλάχιστον global vs china version), το "ατου" του η γρηγορότερη φόρτιση δεν το θεωρω deal breaker (δεν λαμβάνω υπόψη νούμερα benchmark πότε ) 2
GATE123 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Mirodin είπε Λίγο κάμερα,ίντερνετ,social Παιχνίδια όχι Απλά θέλω κινητό μέχρι 300 ευρώ (για το GT Neo 3 δίνω και λίγο παραπάνω) που να μου κρατήσει 3-4 χρόνια και να κρατάει αρκετά η μπαταρία Μην περιμένεις ότι το Neo 3 να κάνει 300€. Όπως είπε και ο @Inuyasha αναβάθμιση δεν πολύ θεωρείται με σχέση του Neo 2. Επίσης το Neo 3 έχει την ίδια κάμερα με το Realme 9 pro+ που αυτή την στιγμή είναι ένα από τα καλύτερα σε φωτογραφίες κάτω των 300€ μαζί με το Samsung A52s(κοντραρίζονται). Εσύ αυτή την στιγμή ποιο κινητό έχεις? 1
Mirodin Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, GATE123 είπε Μην περιμένεις ότι το Neo 3 να κάνει 300€. Όπως είπε και ο @Inuyasha αναβάθμιση δεν πολύ θεωρείται με σχέση του Neo 2. Επίσης το Neo 3 έχει την ίδια κάμερα με το Realme 9 pro+ που αυτή την στιγμή είναι ένα από τα καλύτερα σε φωτογραφίες κάτω των 300€ μαζί με το Samsung A52s(κοντραρίζονται). Εσύ αυτή την στιγμή ποιο κινητό έχεις? Έχω το iPhone 6s για βασικό και το Mi Note 3 για καποιες εφαρμογές που δεν σηκωνει το 6s (Το Mi Note 3 εχει θεμα με την μπαταρια και μπορει να σβησει και ας εχει 80% μπαταρια...δεν ειναι αξιοπιστο να το εχω για βασικο)
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Το GT Neo 2 12/256 τον Νοέμβριο που ήρθε είχε αρχική τιμη 580 με 520ευρώ early bird τιμή τον πρώτο καιρό. Αρα το Neo 3 οταν με το καλό έρθει, δεν θα είναι φθηνό τις πρώτες ημέρες. 1
Mirodin Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το GT Neo 2 12/256 τον Νοέμβριο που ήρθε είχε αρχική τιμη 580 με 520ευρώ early bird τιμή τον πρώτο καιρό. Αρα το Neo 3 οταν με το καλό έρθει, δεν θα είναι φθηνό τις πρώτες ημέρες. Μέχρι 400 ευρώ δίνω για το GT Neo 3 Αν θα είναι παραπάνω να πάρω το GT Neo 2 αν είναι
GATE123 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Mirodin είπε Έχω το iPhone 6s για βασικό και το Mi Note 3 για καποιες εφαρμογές που δεν σηκωνει το 6s (Το Mi Note 3 εχει θεμα με την μπαταρια και μπορει να σβησει και ας εχει 80% μπαταρια...δεν ειναι αξιοπιστο να το εχω για βασικο) Για μένα αφού δίνεις 400€ πάρε το Realme GT 2 και όχι το Neo 2. Και θα είσαι καλυμμένος για 3-4 χρόνια. https://www.gadgetlab.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=4364&ref=bestprice.gr Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι αξιόπιστο έχω πάρει κινητο. 18 λεπτά πριν, Mirodin είπε Μέχρι 400 ευρώ δίνω για το GT Neo 3 Αν θα είναι παραπάνω να πάρω το GT Neo 2 αν είναι Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από GATE123 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Mirodin είπε Μέχρι 400 ευρώ δίνω για το GT Neo 3 Αν θα είναι παραπάνω να πάρω το GT Neo 2 αν είναι Όπως είπε και ο @GATE123 καλύτερα δες το gt 2 (θα δώσουν 3 χρονιά android updates και 4 χρονιά security updates) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα