Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

εργαζομαι στα οικονομικα τα τελευταια 5 χρονια,σκεφτομαι να κανω μεταπτυχιακο αλλα να φυγω απο τον κλαδο που ειμαι και να ασχοληθω περισσοτερο με τεχνολογια ιντερνετ κλπ.

εχω ψαχτει μονος μου οσο μπορω ειτε με μαρκετινγκ ειτε με κατασκευη ιστοσελιδων αλλα σε ερασιτεχνικο επιπεδο.μπορω καπως να συνδυασω τις γνωσεις μου με τεχνολογια η καποια γλωσσα προγραμματισμου ωστε να εξελιχθω καπως διαφορετικο και να φυγω απο την χαρτουρα;;;

εαν εχεις καποιος καποια ιδεα θα χαρω να την ακουσω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μεταπτυχιακό ΕΑΠ ίσως? Άν την ψάχνεις και πιο πολύ, κατατακτήριες πληροφορικής στο ΕΚΠΑ?

Επεξ/σία από pi314
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, pi314 είπε

μεταπτυχιακό ΕΑΠ ίσως? Άν την ψάχνεις και πιο πολύ, κατατακτήριες πληροφορικής στο ΕΚΠΑ?

καλησπερα στο ανοιχτο εχω δει καποια,βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστα..τωρα να ξαναμπω κατατακτηριες δεν πολυψηνομαι να σου πω 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giorgos_t είπε

δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστα.

από ποιά άποψη? Είναι πανεπιστήμιο έτσι...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, pi314 είπε

από ποιά άποψη? Είναι πανεπιστήμιο έτσι...

επειδη ειναι online ,ειδα οτι ζητανε παρα πολλους φοιτητες σε σχεση με τα υπολοιπα..και δεν μπορω να βρω καπου τα μαθηματα αναλυτικα τι περιεχουν..μπορει να μην εχω ψαξει καλα εγω βεβαια

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kagome είπε

https://www.dept.aueb.gr/marketinganalytics

Κάτι τέτοιο θα σε ενδιέφερε; Μόλις ιδρύθηκε το συγκεκριμένο.

ναι το ειδα μου αρεσε αρκετα,βεβαια πρεπει να ειναι στα αγγλικα και full time,δεν ξερω βγαινει παραλληλα να δουλευεις το full time?

Δημοσ.

Δε βλέπω δυστυχώς να γράφουν πουθενά τις ώρες που θα λάβουν χώρα τα μαθήματα.  Λογικά θα είναι πρωινές και μεσημεριανές ώρες. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Kagome είπε

Δε βλέπω δυστυχώς να γράφουν πουθενά τις ώρες που θα λάβουν χώρα τα μαθήματα.  Λογικά θα είναι πρωινές και μεσημεριανές ώρες. 

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια θα το κοιταξω και γω ..

Δημοσ.
Στις 5/5/2022 στις 2:09 ΜΜ, giorgos_t είπε

καλησπερα στο ανοιχτο εχω δει καποια,βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστα..τωρα να ξαναμπω κατατακτηριες δεν πολυψηνομαι να σου πω 

Το μεταπτυχιακό στα πληροφοριακά συστήματα ειναι σχετικά πιο ευκολο καθως δεν απαιτεί γνωσεις πληροφορικής, για την ακρίβεια απευθυνεται σε πτυχιούχους άλλων τμημάτων. τα υπόλοιπα  του ΕΑΠ στην πληροφορική ειναι πιο εξειδικευμένα. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, velociraptoras είπε

Το μεταπτυχιακό στα πληροφοριακά συστήματα ειναι σχετικά πιο ευκολο καθως δεν απαιτεί γνωσεις πληροφορικής, για την ακρίβεια απευθυνεται σε πτυχιούχους άλλων τμημάτων. τα υπόλοιπα  του ΕΑΠ στην πληροφορική ειναι πιο εξειδικευμένα. 

Τα πληροφοριακά συστήματα τι αφορουν κυρίως; 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, giorgos_t είπε

Τα πληροφοριακά συστήματα τι αφορουν κυρίως; 

ειναι σαν ενα γρηγορο προπτυχιακό της πληροφορικής αλλά μονο με τα πιο βασικά μαθηματα. μπες στο σαιτ του ΕΑΠ και δες τις ενοτητες του προγράμματος 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/5/2022 στις 1:38 ΜΜ, giorgos_t είπε

γεια σας

εργαζομαι στα οικονομικα τα τελευταια 5 χρονια,σκεφτομαι να κανω μεταπτυχιακο αλλα να φυγω απο τον κλαδο που ειμαι και να ασχοληθω περισσοτερο με τεχνολογια ιντερνετ κλπ.

εχω ψαχτει μονος μου οσο μπορω ειτε με μαρκετινγκ ειτε με κατασκευη ιστοσελιδων αλλα σε ερασιτεχνικο επιπεδο.μπορω καπως να συνδυασω τις γνωσεις μου με τεχνολογια η καποια γλωσσα προγραμματισμου ωστε να εξελιχθω καπως διαφορετικο και να φυγω απο την χαρτουρα;;;

εαν εχεις καποιος καποια ιδεα θα χαρω να την ακουσω

Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα (ΕΑΠ)

https://www.eap.gr/education/postgraduate/annual/postgraduate-specialization-in-information-systems/

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα, ουσιαστικά αλλαγής κατεύθυνσης.  Αποκτώντας το είναι σαν να αποκτάς 2ο πτυχίο.  Και φυσικά μπορείς να ασχοληθείς επαγγελματικά με το αντικείμενο της πληροφορικής που σε ενδιαφέρει.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 9/5/2022 στις 8:49 ΜΜ, idefixius είπε

Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα (ΕΑΠ)

https://www.eap.gr/education/postgraduate/annual/postgraduate-specialization-in-information-systems/

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα, ουσιαστικά αλλαγής κατεύθυνσης.  Αποκτώντας το είναι σαν να αποκτάς 2ο πτυχίο.  Και φυσικά μπορείς να ασχοληθείς επαγγελματικά με το αντικείμενο της πληροφορικής που σε ενδιαφέρει.

Όταν λες είναι σαν να αποκτάς 2ο πτυχίο αναφέρεσαι μόνο στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό του ΕΑΠ η και σε άλλο γιατί πέρα από αυτό με ενδιαφέρει και το μεταπτυχιακό του ΕΑΠ στην βιοπληροφορική αν και έχω πτυχιο logistics από τομέα διοίκησης και οικονομίας 

Δημοσ.

Μιλάω για το συγκεκριμένο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλα μεταπτυχιακά αλλαγής κατεύθυνσης.  Πρέπει όμως να τα δεις ξεχωριστά.  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...