Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους / όλες !!! Τον Σεπτέμβριο του 2021 έκανα εγώ και η σχέση μου εγγραφή σε ιδιωτικό ΙΕΚ , λόγο δουλειάς δηλώσαμε Απογευματινό ωράριο με αποτέλεσμα λόγο ελείψης απογευματινών ατόμων αναμέναμε μέχρι να βγει συγκεκριμένο απογευματινό ωράριο , έλα όμως που όσο περιμέναμε χρεωνόμασταν κυριολεκτικά για το ... Τίποτα !! Μάθημα δεν κάναμε ούτε 1 , σε 2 παρουσιάσεις πήγαμε αλλά μάθημα κανένα , τα παρατήσαμε λοιπόν επειδή μας χρέωσαν ένα τεράστιο ποσό όπου με έβγαζε εκτός προϋπολογισμού και αδυνατούσα να το πληρώσω έως που ήρθε χαρτί στρατού ... Εγώ και η σχέση μου ήρεμοι που ήμασταν λέγαμε να πάμε σε δημόσιο ΙΕΚ τώρα τον Σεπτέμβριο και ξαφνικά μας έρχεται χαρτί που λέει 16 Μαίου να μπούμε μέσα , πήγαμε στα ΙΕΚ μας ζήτησαν να ξανά πληρώσουμε την συνδρομή - που την πληρώσαμε στην αρχή -  και μας ζήτησαν άλλα 1.200 ευρώ όπου πήρα δανεικά , τα δώσαμε μας έδωσαν μια - ψεύτικη - βεβαίωση και φύγαμε ... 

Η Βεβαίωση είχε " λήξει " τον Φεβρουάριο του 2022 με αποτέλεσμα να μας κλέψουν τα λεφτά από βλακεία μας και να είναι άχριστη για τον στρατό , ΔΕΝ υπογράψαμε ούτε απόδειξη ούτε ΤΙΠΟΤΑ εκείνη την ημέρα , μπορούμε να πάρουμε τα λεφτά πίσω ?? Μιλάμε για μεγάλη ποσό όχι 10 - 20 ευρώ , και όχι μόνο αυτό μας κορόιδεψαν ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΕΚ ΓΙΑ 3Η ΦΟΡΑ !!! 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NickolasD είπε

Καλησπέρα σε όλους / όλες !!! Τον Σεπτέμβριο του 2021 έκανα εγώ και η σχέση μου εγγραφή σε ιδιωτικό ΙΕΚ , λόγο δουλειάς δηλώσαμε Απογευματινό ωράριο με αποτέλεσμα λόγο ελείψης απογευματινών ατόμων αναμέναμε μέχρι να βγει συγκεκριμένο απογευματινό ωράριο , έλα όμως που όσο περιμέναμε χρεωνόμασταν κυριολεκτικά για το ... Τίποτα !! Μάθημα δεν κάναμε ούτε 1 , σε 2 παρουσιάσεις πήγαμε αλλά μάθημα κανένα , τα παρατήσαμε λοιπόν επειδή μας χρέωσαν ένα τεράστιο ποσό όπου με έβγαζε εκτός προϋπολογισμού και αδυνατούσα να το πληρώσω έως που ήρθε χαρτί στρατού ... Εγώ και η σχέση μου ήρεμοι που ήμασταν λέγαμε να πάμε σε δημόσιο ΙΕΚ τώρα τον Σεπτέμβριο και ξαφνικά μας έρχεται χαρτί που λέει 16 Μαίου να μπούμε μέσα , πήγαμε στα ΙΕΚ μας ζήτησαν να ξανά πληρώσουμε την συνδρομή - που την πληρώσαμε στην αρχή -  και μας ζήτησαν άλλα 1.200 ευρώ όπου πήρα δανεικά , τα δώσαμε μας έδωσαν μια - ψεύτικη - βεβαίωση και φύγαμε ... 

Η Βεβαίωση είχε " λήξει " τον Φεβρουάριο του 2022 με αποτέλεσμα να μας κλέψουν τα λεφτά από βλακεία μας και να είναι άχριστη για τον στρατό , ΔΕΝ υπογράψαμε ούτε απόδειξη ούτε ΤΙΠΟΤΑ εκείνη την ημέρα , μπορούμε να πάρουμε τα λεφτά πίσω ?? Μιλάμε για μεγάλη ποσό όχι 10 - 20 ευρώ , και όχι μόνο αυτό μας κορόιδεψαν ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΕΚ ΓΙΑ 3Η ΦΟΡΑ !!! 

Και τι περιμένεις με το ποστ απο εδώ;Σταμάτα να πληρωνεις όποιον σου ζητά λεφτα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και τι περιμένεις με το ποστ απο εδώ;Σταμάτα να πληρωνεις όποιον σου ζητά λεφτα.

To post φίλε μου δεν το έβαλα για " κράξιμο " ούτε για να μου πείτε κάτι που ήδη ξέρω ( δεν το λέω ειρωνικά ) , αντιθέτως ζήτησα μια μικρή βοήθεια από τα μέλη του Community !!

Απλά θέλω να μάθω αν μπορώ να πάρω τα λεφτά πίσω , όταν τα έδωσα δεν υπέγραψα τίποτα σε κανένα χαρτί 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NickolasD είπε

To post φίλε μου δεν το έβαλα για " κράξιμο " ούτε για να μου πείτε κάτι που ήδη ξέρω ( δεν το λέω ειρωνικά ) , αντιθέτως ζήτησα μια μικρή βοήθεια από τα μέλη του Community !!

Απλά θέλω να μάθω αν μπορώ να πάρω τα λεφτά πίσω , όταν τα έδωσα δεν υπέγραψα τίποτα σε κανένα χαρτί 

Βρες δικηγόρο.

Πως δίνετε έτσι λεφτά δεν το καταλαβαίνω.

Τρεις φορές κιόλας!!!!!!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NickolasD είπε

μιλάς με δικηγόρο

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν έχετε άδικο , έκανα την βλακεία να εμπιστευτώ ΙΕΚ και την πάτησα ξανά ... Ευχαριστώ , θα επικοινωνήσω με δικηγόρο !! Από ότι έψαξα το θέμα δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που παθαίνει το ίδιο με ιδιωτικά ΙΕΚ ( Αλφα - που μόνο ΑΛΦΑ δεν είναι - )

Δημοσ.

Πότε δεν πληρώνουμε τέλη εγγραφής και λοιπές βλακειες, εγώ δεν το κάνω ξανά αυτό. Αν δεν ξεκινήσει το μάθημα σταματάς να πληρώνεις, όπως και αν δεν γίνονται μαθήματα. 

Τα δημοσια ΙΕΚ είναι δωρεάν. Οι βεβαιώσεις για τον στρατό ισχύουν εφόσον το ΙΕΚ έχει λάβει άδεια και είναι αναγνωρισμενο από το υπουργείο παιδείας, ψεύτικες βεβαιώσεις δεν τους συμφέρει να δώσουν. Όταν τελειώσεις την φοίτηση μετά πρέπει να λάβεις την πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ, πρωην ΟΕΕΚ δηλαδή αλλιώς δεν κάνεις τίποτα. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Πότε δεν πληρώνουμε τέλη εγγραφής και λοιπές βλακειες, εγώ δεν το κάνω ξανά αυτό. Αν δεν ξεκινήσει το μάθημα σταματάς να πληρώνεις, όπως και αν δεν γίνονται μαθήματα. 

Τα δημοσια ΙΕΚ είναι δωρεάν. Οι βεβαιώσεις για τον στρατό ισχύουν εφόσον το ΙΕΚ έχει λάβει άδεια και είναι αναγνωρισμενο από το υπουργείο παιδείας, ψεύτικες βεβαιώσεις δεν τους συμφέρει να δώσουν. Όταν τελειώσεις την φοίτηση μετά πρέπει να λάβεις την πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ, πρωην ΟΕΕΚ δηλαδή αλλιώς δεν κάνεις τίποτα. 

Δεν έλαβα χαρτί φοίτησης τίποτα !!! Λόγο οικογενειακών και θεμάτων υγείας είχαμε πει να κάνουμε online σε microsoft κάτι αν θυμάμαι καλά , δεν πήρα κανένα χαρτί , δεν έκανα κανένα μάθημα απλά τίποτα , αυτό με έχει εκνευρίσει που πιάστηκα τόσο εύκολα και έχασα ποσό μεγάλης αξίας 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NickolasD είπε

Από ότι κατλαβαίνω από όσα γράφεις το μόνο πρόβλημα είναι ότι δε σου κάνει το "αγορασμένο" χαρτί απλά για να μη πας στρατό.

Πήγες μια, είδες ότι είναι ότι να ναι φάση, σε ξαναφώναξαν, σκέφτηκες ότι χρειάζεσαι ένα χαρτί για το στρατό, ήταν πλέον σαφές ότι

1. αυτοί θα κάνουν ότι σου κάνουν μάθημα
  2. εσύ θα κάνεις ότι παρακολουθείς κάποιο ΙΕΚ

εναντι ενός αντιτίμου 1200 ευρώ.

Αν ημνια δεν ήταν 2/2022 καταλαβάινω ότι κανένα πρόβλημα δεν θα υπήρχε.

Αν κατάλαβα σωστά:

- Αν σε καίει τόσο πολύ να μη πας στρατό, καν και καν δεν έχουν πάει στο τσάμπα, δεν είναι αναγκη να χρεώνεσαι

- πήγαινε αγορασε ένα χαρτί από αλλού.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NickolasD είπε

Δεν έλαβα χαρτί φοίτησης τίποτα !!! Λόγο οικογενειακών και θεμάτων υγείας είχαμε πει να κάνουμε online σε microsoft κάτι αν θυμάμαι καλά , δεν πήρα κανένα χαρτί , δεν έκανα κανένα μάθημα απλά τίποτα , αυτό με έχει εκνευρίσει που πιάστηκα τόσο εύκολα και έχασα ποσό μεγάλης αξίας 

Αν δεν έκανες κανένα μάθημα πως να πάρεις χαρτί; 

Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι παίχτηκε σε εσένα. Δεν σε κάλεσαν ποτέ για μάθημα ενώ διεξάγονταν αυτά κανονικά με άλλους φοιτητές η δεν έγινε καθόλου μάθημα και δεν κάλεσαν κανέναν άλλον; 

Από τα γνωστά ΙΕΚ πάντως δεν παίζει να μην λάβεις μια βεβαίωση περατωσης των κύκλου σπουδών εφόσον έχεις παρακολουθήσει κανονικά τα μαθήματα. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 5/5/2022 στις 3:10 ΜΜ, NickolasD είπε

Πες μας φίλε ποιο ΙΕΚ είναι να το αποφύγουμε!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nana_sky είπε

Πες μας φίλε ποιο ΙΕΚ είναι να το αποφύγουμε!

Στις 5/5/2022 στις 2:19 ΜΜ, NickolasD είπε

Από ότι έψαξα το θέμα δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που παθαίνει το ίδιο με ιδιωτικά ΙΕΚ ( Αλφα - που μόνο ΑΛΦΑ δεν είναι - )

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...