Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 minutes ago, vaggospro said:

Το φιατάκι το συγκεκριμένο έχει δικύλινδρο το έχω ψάξει. Υπάρχουν άλλες εκδόσεις με 3 κυλίνδρους

Πως ξέρουμε ότι είναι εντελώς πιεσμένο είναι το ερώτημα. 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, NickTG είπε

Πως ξέρουμε ότι είναι εντελώς πιεσμένο είναι το ερώτημα. 

Πολύ χρονδρικά 2 κύλινδροι = πίεσμενο. Δεν το ήξερες ;

Δημοσ.
4 hours ago, ideal09 said:

Είναι για όλους? Να αγχωθώ για τη μηχανή? 😝

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, NickTG είπε

Είναι για όλους? Να αγχωθώ για τη μηχανή? 😝

Με βάση τη φυσική που δεν γνωρίζω, την αντοχή υλικών που επίσης δεν γνωρίζω και πιθανόν κι αλλα πεδία που δεν γνωρίζω, δεν έχεις θέμα με τη μηχανή, είναι ελαφριά και δεν πιέζεται το μοτέρ.

Κομπλέ είσαι. 👍

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ideal09 είπε

Με βάση τη φυσική που δεν γνωρίζω, την αντοχή υλικών που επίσης δεν γνωρίζω και πιθανόν κι αλλα πεδία που δεν γνωρίζω, δεν έχεις θέμα με τη μηχανή, είναι ελαφριά και δεν πιέζεται το μοτέρ.

Κομπλέ είσαι. 👍

Αυτο ακριβως! Οι αντοχη των υλικων ειναι αλλη στα συγχρονα αυτοκινητα! Σιγουρα πιο αναξιοπιστα σε σχεση με τα παλια μοτερ!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Αυτο ακριβως! Οι αντοχη των υλικων ειναι αλλη στα συγχρονα αυτοκινητα! Σιγουρα πιο αναξιοπιστα σε σχεση με τα παλια μοτερ!

Μίλαμε για επιστημονική τοποθετηση όχι αστεια.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, ideal09 είπε

Ειναι μια πραγματικοτητα!  Ρωτα εναν μηχανικο απο τι υλικα ειναι φτιαγμενο ενα αξιοπιστο μοτερ 20ετιας και απο τα συγχρονα!

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, ideal09 είπε

με συγχωρείς αλλά το

9 ώρες πριν, ideal09 είπε

το ίδιο πράγμα είναι

γενικά το μοτέρ δεν παθαίνει τίποτα , το έχω σε panda cng και γενικότερα είχα ψάξει για τον twin-air αρκετά , σχεδόν έμαθα ιταλικά πριν 2 χρόνια 😛

το μόνο "ελάττωμα" είναι οτι τσιμπά λάδι λόγω multair και τουρμπίνας , δηλαδή θέλει να το παρακολουθείς . (καμία σχέση με φλάντζα  & αυξημένη κατανάλωση)

Δημοσ.
41 minutes ago, PLACEBO_89 said:

Ειναι μια πραγματικοτητα!  Ρωτα εναν μηχανικο απο τι υλικα ειναι φτιαγμενο ενα αξιοπιστο μοτερ 20ετιας και απο τα συγχρονα!

Έχεις κάτι άλλο να το υποστηρίξεις αυτό πέρα από τον κάθε τυχαίο μηχανικό? 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, korakios είπε

με συγχωρείς αλλά το

το ίδιο πράγμα είναι

γενικά το μοτέρ δεν παθαίνει τίποτα , το έχω σε panda cng και γενικότερα είχα ψάξει για τον twin-air αρκετά , σχεδόν έμαθα ιταλικά πριν 2 χρόνια 😛

το μόνο "ελάττωμα" είναι οτι τσιμπά λάδι λόγω multair και τουρμπίνας , δηλαδή θέλει να το παρακολουθείς . (καμία σχέση με φλάντζα  & αυξημένη κατανάλωση)

Άμα παρακολουθήσεις τη ροή με τον NickTG θα καταλάβεις ότι το λέω ειρωνικά, κοροϊδεύοντας αυτού του επιπέδου τις απαντήσεις. ✌

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ideal09 είπε

Άμα παρακολουθήσεις τη ροή με τον NickTG θα καταλάβεις ότι το λέω ειρωνικά, κοροϊδεύοντας αυτού του επιπέδου τις απαντήσεις. ✌

ομολογώ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, πάσο :)

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, NickTG είπε

Έχεις κάτι άλλο να το υποστηρίξεις αυτό πέρα από τον κάθε τυχαίο μηχανικό? 

Εγω τι να υποστηριξω? Οι μηχανικοι τα λενε και απο αυτα που βλεπουν στις επισκευες!!! 

• Confused 1
Δημοσ.
6 hours ago, PLACEBO_89 said:

Εγω τι να υποστηριξω? Οι μηχανικοι τα λενε και απο αυτα που βλεπουν στις επισκευες!!! 

Άρα δεν έχεις τίποτα να υποστηρίξεις τους ισχυρισμούς σου πέρα από ένα γενικό "το λένε οι μηχανικοί που εγώ ξέρω". 

Ότι να ναι λοιπόν. 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...