Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνομαι για αυτοκίνητο, έχω 2 αγαπημένα και θα ήθελα λίγο μια εξτρα γνώμη, το ένα είναι το Fiat 500 900cc 105 άλογα '14 στα 9800€, το άλλο Kia Rio GDI '18 1000cc 100 άλογα στα 13000€  ( και τα 2 είναι turbo ), ξέρω η διαφορά τιμής δεν είναι μικρή, αξίζουν τα 3 χιλιάρικα παραπάνω για το ΡΙΟ;  'Εχει και λιγότερα χιλιόμετρα, (45Κ ΡΙΟ - 105Κ FIAT 500 )

Δημοσ.

Προσωπικα θα πηγαινα ευκολα στο Rio, πιο συγχρονο, ευρυχωρο, ομορφο εξωτερικα, λιγα χιλιομετρα και ο κινητηρας σβελτος (τον ιδιο εχω στο i20). 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xaralas είπε

Προσωπικα θα πηγαινα ευκολα στο Rio, πιο συγχρονο, ευρυχωρο, ομορφο εξωτερικα, λιγα χιλιομετρα και ο κινητηρας σβελτος (τον ιδιο εχω στο i20). 

Από οικονομία πως τα πάει; 

41 λεπτά πριν, korakios είπε

πολύ διαφορετικά αμάξια πάντως

Καλά ναι αυτό εννοείται. Το ένα είναι mini το άλλο super mini. 

Δημοσ.

Στην Εθνική πολύ οικονομικό, πχ με 120 είναι γύρω στο 5.2-5.3. Στην πόλη ανάλογα τα κέφια βλέπω από 6.5 μέχρι 8.5.

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, korakios είπε

πάντως απο όσο διάβασα για το Rio , το 1000άρι δεν παίρνει εύκολα υγραέριο αν τυχών σε ενδιαφέρει

Καλά άμα πάρεις πετρέλαιο δεν υπάρχει νόημα να βάλεις αέριο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Καλά άμα πάρεις πετρέλαιο δεν υπάρχει νόημα να βάλεις αέριο.

βενζίνα είναι

• Thanks 1
Δημοσ.

Μόνο βενζίνη κοιτάω, για πόλη νομίζω το πετρέλαιο δεν συμφέρει, ειδικά τώρα που οι τιμές είναι κοντά.

Δημοσ.
Στις 5/5/2022 στις 5:52 ΜΜ, xaralas είπε

Στην Εθνική πολύ οικονομικό, πχ με 120 είναι γύρω στο 5.2-5.3. Στην πόλη ανάλογα τα κέφια βλέπω από 6.5 μέχρι 8.5.

Απο τις χαμηλες στροφες τι αισθηση σου δινει στην ευαισθησια του γκαζιου?  Δινει δηλαδη απο την αρχη του γκαζιου ή σου δινει την αισθηση του ασθενικου?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Απο τις χαμηλες στροφες τι αισθηση σου δινει στην ευαισθησια του γκαζιου?  Δινει δηλαδη απο την αρχη του γκαζιου ή σου δινει την αισθηση του ασθενικου?

Kαλημερα φιλε, στο sport mode ειδικα δινει απο χαμηλα, εχει παρα πολυ καλη επιταχυνση και το εχω δοκιμασει εθνικη και σε βουνο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πληροφοριακά το φιατ έχει δικύλινδρο μοτέρ εντελώς πιεσμένο,με ότι αυτό συνεπάγεται….

Άμα σου αρέσει το φιατ προτίμησε κάποιο ατμοσφαιρικό 

Επεξ/σία από spyrossss
Δημοσ.
44 minutes ago, spyrossss said:

Πληροφοριακά το φιατ έχει δικύλινδρο μοτέρ εντελώς πιεσμένο,

Από που το ξέρουμε αυτό? 

Δημοσ.

41 λεπτά πριν, NickTG είπε

Από που το ξέρουμε αυτό? 

Το φιατάκι το συγκεκριμένο έχει δικύλινδρο το έχω ψάξει. Υπάρχουν άλλες εκδόσεις με 3 κυλίνδρους

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, vaggospro είπε

Το φιατάκι το συγκεκριμένο έχει δικύλινδρο το έχω ψάξει. Υπάρχουν άλλες εκδόσεις με 3 κυλίνδρους

και τι πειράζει που είναι δικύλινδρο ? χαλάει ?!

μόνο προσοχή στα λάδια θέλει το συγκεκριμένο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...