Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν κάποιος μου καταθέσει χρήματα στον προσωπικό μου λογαριασμό στο paypal (π.χ για κάτι που του έδωσα σε ένα online game χωρίς όμως να φαίνεται κάπου ότι είναι κάποια συναλλαγη) με την επιλογή friends and family,  αλλά μετά να επιλέξει να πληρώσει  με την πιστωτική του κάρτα και όχι το υπόλοιπο του paypal, μπορεί αν αποφασίσει να τα ζητήσει πίσω από την τράπεζα του να τα πάρει και εγώ να μπω κάποια μέρα στο paypal και να μου δείχνει μειον;

Διάβαζα στους όρους του paypal ότι αυτό εξαρτάται από την τράπεζα αν θα γίνει chargeback, αλλά δεν ανέφερε πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και σε ποιες συνθήκες.

Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει;

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν πάει ετσι στο ππ δεν μπορεις να επιλέξεις απο που θα τραβήξει.

Αν έχεις balance θα τα πάρει απο εκει

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.
2 ώρες πριν, georgeptr52 είπε

Εάν κάποιος μου καταθέσει χρήματα στον προσωπικό μου λογαριασμό στο paypal (π.χ για κάτι που του έδωσα σε ένα online game χωρίς όμως να φαίνεται κάπου ότι είναι κάποια συναλλαγη) με την επιλογή friends and family,  αλλά μετά να επιλέξει να πληρώσει  με την πιστωτική του κάρτα και όχι το υπόλοιπο του paypal, μπορεί αν αποφασίσει να τα ζητήσει πίσω από την τράπεζα του να τα πάρει και εγώ να μπω κάποια μέρα στο paypal και να μου δείχνει μειον;

Διάβαζα στους όρους του paypal ότι αυτό εξαρτάται από την τράπεζα αν θα γίνει chargeback, αλλά δεν ανέφερε πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και σε ποιες συνθήκες.

Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει;

Ευχαριστώ

Αν τον φοβασαι τόσο μην κάνεις συναλλαγές μαζί του.Ασε που για προγράμματα κλπ δεν νομίζω ότι παίζει επιστροφή ανεξάρτητα ποια υπηρεσία του ΡΡ χρησιμοποίησε.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Δεν πάει ετσι στο ππ δεν μπορεις να επιλέξεις απο που θα τραβήξει.

Αν έχεις balance θα τα πάρει απο εκει

Όταν πάω να στείλω χρήματα έχω την επιλογή paypal balance η credit card. Το θέμα είναι αν στείλω σε κάποιον με την επιλογή πιστωτικής τι ισχύει με τις επιστροφές.

• Λύση
Δημοσ.

Στο friends and family δεν μπορείς να κάνεις refund μέσω paypal. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να πει στην τράπεζα του "έπεσα θύμα κλοπής" με αποτέλεσμα να του ακυρώσουν την κάρτα και να του εκδώσουν άλλη, μπελαλίδικο.

Προφανώς, θα ξεκινήσουν και έρευνα για τις πληρωμές που έγιναν. Βέβαια, εάν γίνει αντιλογισμός από τράπεζα θα τον διαγράψουν από το paypal και θα πρέπει να κάνει καινούργιο λογαριασμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...