Silverage Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Σήμερα και μέχρι αύριο πρωί στις 11:00 (23:59 Pacific Time) έχουν προσφορά τα yubikey 2fa. https://www.yubico.com/gr/store/2022/may-the-4th/ Με την έκπτωση βγαίνει πιο φθηνά να πάρεις 2 μαζί πακέτο παρά 1 μόνο του και γενικά καλό είναι να έχεις backup αν χαλάσει το πρώτο. Εγώ πήρα ένα Yubikey 5 NFC και ένα Yubikey 5C NFC στα 69,44€ τελική τιμή με μεταφορικά και ΦΠΑ Ελλάδας. Είχε και πιο φθηνά μεταφορικά, χωρίς tracking με 5€ λιγότερα. Τα στέλνουν απο Σουηδία Ολλανδία οπότε δεν έχει τελωνείο. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από Silverage 7 1
foniki_melitzana Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 31 λεπτά πριν, Silverage είπε Τα στέλνουν απο Σουηδία οπότε δεν έχει τελωνείο. όχι ότι κάνει διαφορά, αλλά εγώ κάποια που διάλεξα τα βγάζει από Ολλανδία. Όπως και να'χει στην αρχή της παραγγελίας σου αναφέρουν ότι αποστέλονται από χώρα της ΕΕ. Γαμάτη προσφορά, θενκ γιου!!!
Silverage Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 23 λεπτά πριν, foniki_melitzana είπε όχι ότι κάνει διαφορά, αλλά εγώ κάποια που διάλεξα τα βγάζει από Ολλανδία. Όπως και να'χει στην αρχή της παραγγελίας σου αναφέρουν ότι αποστέλονται από χώρα της ΕΕ. Γαμάτη προσφορά, θενκ γιου!!! Έχεις δίκιο, απο Ολλανδία το στέλνουν. Το μπέρδεψα με τα γραφεία της εταιρείας που λέει Σουηδία.
M A T R I X Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Παίδες να ρωτήσω κάτι εγώ; Τι γίνεται άμα το έχεις σετάρει, το χρησιμοποιείς κανονικά και χάσεις το yubikey; Μπορείς να προχωρήσεις απευθείας με κάποιο άλλο 2FA option, το απενεργοποιείς κάπως μέχρι να πάρεις new ας πούμε; Επίσης η προσφορά λήγει 9:59 το πρωί αν δεν κάνω λάθος
mouxaxa Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 24 λεπτά πριν, ArisArts είπε Τι κανω λάθος? Έχει τελειωσει η προσφορα 1
red7genius Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Αν πήρε κάποιος την προσφορά και δεν την θέλει τελικά ας μου στείλει pm.
Silverage Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, M A T R I X είπε Παίδες να ρωτήσω κάτι εγώ; Τι γίνεται άμα το έχεις σετάρει, το χρησιμοποιείς κανονικά και χάσεις το yubikey; Μπορείς να προχωρήσεις απευθείας με κάποιο άλλο 2FA option, το απενεργοποιείς κάπως μέχρι να πάρεις new ας πούμε; Επίσης η προσφορά λήγει 9:59 το πρωί αν δεν κάνω λάθος Λένε οτι μπορείς να σετάρεις και τα δύο οπότε άν χάσεις το ένα να έχεις το άλλο. 1
M A T R I X Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Silverage είπε Λένε οτι μπορείς να σετάρεις και τα δύο οπότε άν χάσεις το ένα να έχεις το άλλο. 2 keys εννοείς; Ναι το είδα και εγώ αυτό. Ωστόσο τι γίνεται αν έχεις 1 και χαθεί; Μπορείς να προχωρήσεις με authenticator ή sms για verification; Θα σαφήσει ή θα κλειδωθείς έξω απ' όλλα; Επειδή το έψαξα χθες λίγο και δεν βρήκα κάτι ξεκάθαρο. Δεν ασχολήθηκα πολύ βέβαια για αυτό ρώτησα μήπως και γνωρίζει κάποιος άλλος.
Silverage Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, M A T R I X είπε 2 keys εννοείς; Ναι το είδα και εγώ αυτό. Ωστόσο τι γίνεται αν έχεις 1 και χαθεί; Μπορείς να προχωρήσεις με authenticator ή sms για verification; Θα σαφήσει ή θα κλειδωθείς έξω απ' όλλα; Επειδή το έψαξα χθες λίγο και δεν βρήκα κάτι ξεκάθαρο. Δεν ασχολήθηκα πολύ βέβαια για αυτό ρώτησα μήπως και γνωρίζει κάποιος άλλος. Μάλλον πρέπει να στείλεις μήνυμα στο support να σου σβήσουν το 2fa όπως γίνεται και με τις εφαρμογές στο κινητό αν σου χαλάσει.
M A T R I X Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Silverage είπε Μάλλον πρέπει να στείλεις μήνυμα στο support να σου σβήσουν το 2fa όπως γίνεται και με τις εφαρμογές στο κινητό αν σου χαλάσει. Σε ποιο support; Επειδή δεν παίζει κάτι τέτοιο. Εγώ διάβασα κάποιες λύσεις, να έχεις πάντα ένα backup σπίτι ή να έχεις κάποιους κωδικούς για backup. Αυτό δεν έιναι λύση όμως. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από M A T R I X 1
Glarobats Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, M A T R I X είπε Παίδες να ρωτήσω κάτι εγώ; Τι γίνεται άμα το έχεις σετάρει, το χρησιμοποιείς κανονικά και χάσεις το yubikey; Μπορείς να προχωρήσεις απευθείας με κάποιο άλλο 2FA option, το απενεργοποιείς κάπως μέχρι να πάρεις new ας πούμε; Αυτός είναι και λόγος για τον όποιον παίρνεις δυο κλειδιά. Εάν χάσεις το ένα , έχεις το δεύτερο. το κάθε κλειδί είναι μοναδικό και δεν αντιγράφεται, απλά σεταρεις και τα δυο ώστε να ειναι λειτουργικά και τα δυο αλλά ταυτόχρονα διαφορετικά. (Φαντάσου να έχεις δυο διαφορετικά κλειδιά για την πόρτα σου) Εαν χάσεις το πρώτο, αγοράζεις τρίτο. Το σεταρεις και διαγράφεις το πρώτο από τους λογαριασμούς σου. Εαν έχεις μόνο ένα και το χάσεις χρησιμοποιείς τα backup codes που έχεις γράψει σε ένα χαρτί ώστε να επαναφέρεις τον λογαριασμό σου. Εάν δεν έχεις backup codes τότε πρέπει να αποδείξεις στην εταιρία (εταιρίες) που έχεις κλειδωμένο τον λογαριασμό ότι είσαι εσυ ο ιδιοκτήτης για να σου τον ξεκλειδώσει (καλη τύχη). Εάν για κάποιο λόγο χρησιμοποιείς ένα άλλου είδους 2fa μαζί με τα κλειδιά (π.χ. Επικύρωση μέσω τηλεφώνου, Authy, Google authenticator) , τότε ακυρώνεις την έννοια του κλειδιού. περισσότερες πληροφορίες με παραδείγματα στο λινκ: Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από Glarobats 1 1
M A T R I X Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, Glarobats είπε Εαν έχεις μόνο ένα και το χάσεις χρησιμοποιείς τα backup codes που έχεις γράψει σε ένα χαρτί ώστε να επαναφέρεις τον λογαριασμό σου. Εάν δεν έχεις backup codes τότε πρέπει να αποδείξεις στην εταιρία (εταιρίες) που έχεις κλειδωμένο τον λογαριασμό ότι είσαι εσυ ο ιδιοκτήτης για να σου τον ξεκλειδώσει (καλη τύχη). Ποτέ. 3 λεπτά πριν, Glarobats είπε Εάν για κάποιο λόγο χρησιμοποιείς ένα άλλου είδους 2fa μαζί με τα κλειδιά (π.χ. Επικύρωση μέσω τηλεφώνου, Authy, Google authenticator) , τότε ακυρώνεις την έννοια του κλειδιού. Μπορείς να τα έχεις ενεργά παράλληλα; Αν ναι τότε είσαι οκ και 2ο να μην έχεις.
Glarobats Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Μπορείς να τα έχεις ενεργά παράλληλα; Αν ναι τότε είσαι οκ και 2ο να μην έχεις. Εάν τα έχεις και τα δυο ενεργοποιημένα τότε δεν έχεις καταλάβει την έννοια του κλειδιού.
M A T R I X Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, FeelTheMid είπε Όλο αυτό μπορεί να είναι προσφορά για κάποιον πατάει ότι link δει μπροστά του και επειδή βάζει για κωδικό το 12345678. Για τους υπόλοιπους είναι κλέψιμο. Έχεις ιδέα τι κάνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα