Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H τηλεόραση αγοράστηκε σήμερα από Public, όλα ήταν μια χαρά όταν ξαφνικά μετά από μερικές ώρες όπου έπαιζε απλό τηλεοπτικό πρόγραμμα παρουσίασε το παρακάτω σημάδι που βλέπετε στις φωτογραφίες... Ακόμη έχει την ζελατίνα πάνω της να καταλάβετε, (η παραμόρφωση δεν είναι από την ζελατίνα την αφαίρεσα προσωρινά στο σημείο για να δω...). Το συγκεκριμένο πρόβλημα υπάρχει σε όλα τα χρώματα. Πως να κινηθώ για άμεση αντικατάσταση; επιστροφή στα Public μέσω DOA και να ζητήσω αντικατάσταση ή να επικοινωνήσω με Samsung στο 801117267864Υπάρχει και 5ετής εγγύηση από Public αλλά θέλω άμεση αντικατάσταση και όχι επισκευές και ιστορίες.

image.jpeg.aed40cc2e084dc6800efab5935d5174c.jpegimage.jpeg.9438d4a6bcb8fba38a522e228965fb72.jpeg

samsung3.jpg

Επεξ/σία από ChrisN.S.
Δημοσ.

Μίλα με το Public και θα σε καθοδηγήσουν. Απ'οτι φαίνεται πας για αντικατάσταση με νέα. Αν σου προτείνουν να διορθώσουν αυτήν που έχεις (πολύ δύσκολο), μην το δεχτείς.

Δημοσ.

Ναι όντως μίλησα με Public και ομολογώ πως ήταν εξυπηρετικοί. Αναμένω τώρα για αντικατάσταση και ελπίζω να μην δω τα ίδια χάλια από Samsung 🤞🏻

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/5/2022 στις 4:02 ΜΜ, ChrisN.S. είπε

Ναι όντως μίλησα με Public και ομολογώ πως ήταν εξυπηρετικοί. Αναμένω τώρα για αντικατάσταση και ελπίζω να μην δω τα ίδια χάλια από Samsung 🤞🏻

Σου εδωσαν ΟΚ για αντικατασταση, ή σου ειπαν πως ΘΑ σε ενημερωσουν?

Εαν ειναι το δευτερο, παρε τους στο κυνηγι αμεσα γιατι απλα κωλυσιεργουν.

Ειμαι παθων σε DOA τηλεοραση Toshiba απο Γερμανο.

Επεξ/σία από umbrella co.
Δημοσ.
Στις 6/5/2022 στις 9:21 ΜΜ, umbrella co. είπε

Σου εδωσαν ΟΚ για αντικατασταση, ή σου ειπαν πως ΘΑ σε ενημερωσουν?

Εαν ειναι το δευτερο, παρε τους στο κυνηγι αμεσα γιατι απλα κωλυσιεργουν.

Ειμαι παθων σε DOA τηλεοραση Toshiba απο Γερμανο.

Μου έκαναν αντικατάσταση και ήταν πολύ εξυπηρετικοί, βέβαια λογικά παίζει ρόλο κ το κατάστημα και ποιον έχει υπεύθυνο κ τεχνικό.

Δημοσ.

Είναι doa ξεκάθαρο πρόβλημα της ίδιας της συσκευής. Αυτό έλειπε να μην ήταν εξυπηρετικοί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...