ChrisN.S. Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) H τηλεόραση αγοράστηκε σήμερα από Public, όλα ήταν μια χαρά όταν ξαφνικά μετά από μερικές ώρες όπου έπαιζε απλό τηλεοπτικό πρόγραμμα παρουσίασε το παρακάτω σημάδι που βλέπετε στις φωτογραφίες... Ακόμη έχει την ζελατίνα πάνω της να καταλάβετε, (η παραμόρφωση δεν είναι από την ζελατίνα την αφαίρεσα προσωρινά στο σημείο για να δω...). Το συγκεκριμένο πρόβλημα υπάρχει σε όλα τα χρώματα. Πως να κινηθώ για άμεση αντικατάσταση; επιστροφή στα Public μέσω DOA και να ζητήσω αντικατάσταση ή να επικοινωνήσω με Samsung στο 801117267864; Υπάρχει και 5ετής εγγύηση από Public αλλά θέλω άμεση αντικατάσταση και όχι επισκευές και ιστορίες. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από ChrisN.S.
Shyn Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Μίλα με το Public και θα σε καθοδηγήσουν. Απ'οτι φαίνεται πας για αντικατάσταση με νέα. Αν σου προτείνουν να διορθώσουν αυτήν που έχεις (πολύ δύσκολο), μην το δεχτείς.
ChrisN.S. Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Ναι όντως μίλησα με Public και ομολογώ πως ήταν εξυπηρετικοί. Αναμένω τώρα για αντικατάσταση και ελπίζω να μην δω τα ίδια χάλια από Samsung 🤞🏻
umbrella co. Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 5/5/2022 στις 4:02 ΜΜ, ChrisN.S. είπε Ναι όντως μίλησα με Public και ομολογώ πως ήταν εξυπηρετικοί. Αναμένω τώρα για αντικατάσταση και ελπίζω να μην δω τα ίδια χάλια από Samsung 🤞🏻 Σου εδωσαν ΟΚ για αντικατασταση, ή σου ειπαν πως ΘΑ σε ενημερωσουν? Εαν ειναι το δευτερο, παρε τους στο κυνηγι αμεσα γιατι απλα κωλυσιεργουν. Ειμαι παθων σε DOA τηλεοραση Toshiba απο Γερμανο. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από umbrella co.
ChrisN.S. Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Στις 6/5/2022 στις 9:21 ΜΜ, umbrella co. είπε Σου εδωσαν ΟΚ για αντικατασταση, ή σου ειπαν πως ΘΑ σε ενημερωσουν? Εαν ειναι το δευτερο, παρε τους στο κυνηγι αμεσα γιατι απλα κωλυσιεργουν. Ειμαι παθων σε DOA τηλεοραση Toshiba απο Γερμανο. Μου έκαναν αντικατάσταση και ήταν πολύ εξυπηρετικοί, βέβαια λογικά παίζει ρόλο κ το κατάστημα και ποιον έχει υπεύθυνο κ τεχνικό.
dtk-386 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Είναι doa ξεκάθαρο πρόβλημα της ίδιας της συσκευής. Αυτό έλειπε να μην ήταν εξυπηρετικοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα