Προς το περιεχόμενο

Η κίνηση σε πειρατικές ιστοσελίδες αυξήθηκε σημαντικά, με τα manga να γνωρίζουν έξαρση

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άρχισαν οι εξυπνάδες πάλι. Για να υπάρχει υλικό να κατεβάζετε πειρατικά υπάρχουν και κάποιοι μ@@@ες που πληρώνουν κανονικά και υπάρχει το εν λόγω υλικό. Αν δεν πλήρωνε κανείς δεν θα υπήρχε σχεδόν τίποτε.

• Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, MDefender είπε

Λογικό δεν είναι;Είπαμε με το νετφλιξ να τα κόψουμε σιγά σιγά αλλά όταν πληρώνεις Cosmote/Nova και Netflix θες να τα έχεις όλα,όταν υπάρχουν άλλες 5 πλατφόρμες και θες να δεις 5-6 ωραία πράγματα σύνολο,θα τους ρίξεις την ευχή σου και θα πας να κατεβάσεις πειρατικά.

Οπως τα λες. Εχω Cosmote για βασικη τηλεοραση (την δινω και στους συνταξιουχους γονεις μου) συν Netflix που επισης μοιραζω. Δεν προκειται να πληρωσω αλλες 2-3 συνδρομες σε αλλες πλατφορμες μονο και μονο για να βλεπω μια σειρα εδω και μια εκει. Αν δεν βρεθει ενας τροπος να πληρωνει ο χρηστης ενα συνδυαστικο πακετο συνδρομης και αναλογα να επιλεγει περιεχομενο (δεν θα γινει ποτε λογω αντικρουομενων συμφεροντων), τοτe η αγορα του streaming μελλοντικα με τετοιον κατακερματισμο, δεν βλεπω πως μπορει να ειναι βιωσιμη για ολους ωστε να δαπανονται μυθικα ποσα για σειρες οπως το επερχομενο LOTR. Στο μεταξυ καλως η κακως η ανορθοδοξη οδος ειναι μονοδρομος αν θες να μην χασεις περιεχομενο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

maxresdefault.jpg

πωπω τι μου θυμισες!!!!!!!!
Υπηρχε ενα Amiga-Club καπου προς Μαρουσι-Χαλανδρι μερια, οπου πηγαινες και σου δινανε τσαμπα οτι παιχνιδι ηθελες, ειχανε εκει καμια 20αρια AMIGA που τρεχανε το X-COPY , και απλως καθοσουν και αντεγραφες σε δικες σου δισκετες.
Πηγαιναμε με ενα βουνο δισκετες και περιμέναμε με αγωνια να γεμίσει ενα-ενα κουτακι με αυτο το πράσινο μηδενικό....και μερικές φορές πέταγε κόκκινο νουμεράκι και σιχτιρίζαμε.
Ομορφες αναμνήσεις
☺️

Επεξ/σία από yanpas
  • Like 3

2 ώρες πριν, Armoral είπε

Και από αυτόν είχα.

Μάλιστα βρήκα έναν από ένα φίλο πάλι πριν δυο εβδομαδες που τον ειχε χρονια στην αποθηκη του και δεν το ειχε αναφερει και τον αγόρασα ένα κατοστάρικο.

Αλλά με την Amiga και τον ST έγινε ο μεγάλος χαμός.

Στον amstrad , οι δισκέτες των 3" ήταν πανάκριβες, είχαν στα πιο ψαγμένα καταστήματα οι maxell 1100δρχ  ενώ στα mainstream οι amsoft , είχαν από 1400δρχ ως 1500δρχ. Οπότε είχα φτιάξει πατέντα και είχα συνδέσει για 2ο drive , 5.25" από pc. Οι 5.25" βρίσκονταν εύκολα με 120δρχ η μία ! Ήταν ωραίες εποχές, για όσους ήμασταν τότε στο γυμνάσιο . 

• Like 4

19 ώρες πριν, eko13 είπε

Αμα κανει καμμια αυτοκτονια το νετφλιξ και αυξησει την συνδρομη πολυ ή κοψει το μοιρασμα, ταινιες-σειρες θα ξαναβαρεσουν πρωτια!

Δε νομίζω να συμβεί αυτό, το ηλικιακό target group του netflix είναι 35-44 που σημαίνει ότι δεν έχουν όρεξη να ασχοληθούν με πενταροδεκάρες. Το ηλικιακό γκρουπ αυτό συνήθως γυρνάει απ'τη δουλειά και απλά θέλει να βάλει κάτι να δει. Αποδεικνύεται και απ'το ότι έχουν βάλει το random shuffle, δηλαδή απλά να σου βάλει κάτι να βλέπεις για να περάσει η ώρα να πας για ύπνο. 

Δεν υπάρχει περίπτωση λοιπόν ο άλλος να χάσει τη βολή του για 3-4 δολλάρια παραπάνω κόστος. Φίλοι μου Αγγλία έχουν 2 και 3 streaming συνδρομές. Όχι να κόψουν δεν θέλουν, αλλά αν μπορούσαν να προσθέσουν και άλλη θα την πρόσθεταν. Αμερική ακόμα "χειρότερα". 

Ακόμα και στο Ελλαδιστάν μας με τους μισθούς πείνας, νομίζω ότι πλέον ο μόνος που συνεχίζει να κατεβάζει είναι η πιτσιρικαρία φάση φοιτητές. Τουλάχιστον αυτήν την εικόνα έχω εγώ από το δικό μου ηλικιακό group (41). Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να μην έχει έστω ένα CosmoteTV ή Nova. Θεωρώ ότι και Ελλάδα το κατέβασμα τελείωσε όταν τελείωσε η τελευταία σεζόν Game of Thrones..

3 ώρες πριν, billxl είπε

Άρχισαν οι εξυπνάδες πάλι. Για να υπάρχει υλικό να κατεβάζετε πειρατικά υπάρχουν και κάποιοι μ@@@ες που πληρώνουν κανονικά και υπάρχει το εν λόγω υλικό. Αν δεν πλήρωνε κανείς δεν θα υπήρχε σχεδόν τίποτε.

Nα ειναι καλα λοιπον αυτοι οι μ@@@ες!! Πινω το grog μου στην υγεια τους!!

• Like 1
  • Confused 1

Παντως απο ολες τις στριμινγκ υπηρεσιες το disney+ ειναι πιο κοντα στα γουστα μου. Εχω αμαζον prime πολυ φθηνα (εχει και τα παιχνιδια καθε μηνα) δεν υπαρχει λογος να το κλεισω, και νετφλιξ οικογενιακα. Θα συγκαλεσω μιτινγκ να δουμε τι θα γινει οταν ερθει 😁 Αν ηταν στο χερι μου θα το εκοβα, ειναι καιρος τωρα που δεν με ενθουσιαζει... Το disney+ αν εχει την υλοποιηση που φανταζομαστε, προσωπικη αποψη θα τα σβησει ολα! 

Επισκέπτης

Αν κάποιος που πατάει το κουμπί στο ΡΟΥΤΕΡ του και συνδέεται με το διαδίκτυο πιστεύει ότι μπορεί να είναι ανώνυμος

Λυπάμαι αλλά δεν ισχύει ακόμα και TOR να χρησιμοποιείς ακόμα και VPN να χρησιμοποιείς

Αυτός που θέλει να σε βρει και έχει τα μέσα/τρόπο/εξουσία θα το κάνει

Ανεπίσημα όλες οι υπηρεσίες VPN μια χαρά κρατούν δεδομένα

Πρόσφατο παράδειγμα TorGuard VPN αν είχατε διαβάσει την σχετική είδηση στο διαδίκτυο

Απλά στην Ελλάδα πασχίζουν να αλλάξουν την νομοθεσία για τα πνευματικά δικαιώματα η γνωστή επιτροπή/οργανισμός για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων (άλλη ΑΕΠΙ μας βρήκε) και να μπορεί η δικαστική αρχή να κάνει άρση απορρήτου ώστε να γίνεται ταυτοποίηση της IP με το ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ώστε να σου στέλνουν τον λογαριασμό στο σπίτι όπως ισχύει στις ΗΠΑ και σε αρκετές χώρες της Ε.Ε.

Αν γίνει αυτό βέβαια μπορεί να τους βγει αντίθετα με ότι πιστεύουν

γιατί όπως πολύ σωστά είπατε

η πίτα είναι συγκεκριμένη και τα κέρδη μεγάλα

δεν μπορούν να υπάρχουν 100-1000 παίκτες στην αγορά θα πρέπει να γίνουν 2-4 όποτε ποιος θα χάσει στο τέλος...μαντέψτε

όχι οι χρήστες πάντως

23 ώρες πριν, giorgos4ever είπε

Έχουμε πρόγραμμα

Ναι αλλά μόλις λήξει το πρόγραμμα θα σου έρθει νέο πρόγραμμα σούπερ ανατιμημενο

Εν  έτη   1988 Καλλιθέα  μεριά  ....AMIGA   γινόταν  χαμός  ...

Αλησμόνητα  χρόνια 

Θύμισα  σε  κανένα  φίλο  τίποτα   ?  χαχαχα 

4 ώρες πριν, eko13 είπε

Παντως απο ολες τις στριμινγκ υπηρεσιες το disney+ ειναι πιο κοντα στα γουστα μου. Εχω αμαζον prime πολυ φθηνα (εχει και τα παιχνιδια καθε μηνα) δεν υπαρχει λογος να το κλεισω, και νετφλιξ οικογενιακα. Θα συγκαλεσω μιτινγκ να δουμε τι θα γινει οταν ερθει 😁 Αν ηταν στο χερι μου θα το εκοβα, ειναι καιρος τωρα που δεν με ενθουσιαζει... Το disney+ αν εχει την υλοποιηση που φανταζομαστε, προσωπικη αποψη θα τα σβησει ολα! 

Άμα το amazon prime είχε και δωρεάν μεταφορικά.. -.-"

To top 15 πληθυσμιακά στην ουσία ανήκει και στις χώρες με τους μεγάλους πλυθησμούς όμως Γερμανία οπού κατεβάζεις όχι ταινία, ένα mp3 και σου έρχεται επιτόπου ραβασάκι οτί κατέβασες παράνομα και θα υπάρξουν κυρώσεις κτλ δεν την πέριμενα μέσα. Vpn? Τι φάση? 

18 ώρες πριν, Vlad27 είπε

Δεν περίμενα ποτέ οτι το gaming/software θα υπολείπονταν σε παράνομα downloads από τις σειρές και τις ταινίες. Όταν πλέον βρίσκει κανείς παιχνιδάρες με λιγότερο των 5€ γιατί να κατεβάσει πειρατικό. Από την άλλη όταν ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια οι στριμοϋπηρεσίες, λογικό να ανεβαίνουν τα ποσοστά των Τζακ Σπάροου.  

ίσως έχουν αδύναμα λαπτοπ που δεν κάνουν για αυτά. που να κατεβάσεις και να αποσυμπιέζει κάνεις παιχνίδι 100 gb... 

με 100 GB κατεβάζεις ολόκληρη σειρά σε uhd

18 ώρες πριν, pavlitakis είπε

Η πειρατεία είναι όπως τον Καποδίστρια που έβαλε να φυλάνε τις πατάτες και άφηνε να τις κλέβουν από πίσω.

Η κουλτούρα και οι αξίες που προωθούν οι σειρές και οι ταινίες είναι οι αόρατες αλυσίδες του συστήματος, που τρώνε τις ζωές των ανθρώπων. Χάνεται η ζωή ανάμεσα στις υπηρεσίες στριμινγκ και την τηλεόραση και μάλιστα πολλοί πληρώνουν κιόλας. Και το αποτέλεσμα? Οι αξίες μας στην ζωή βγαίνουν από το νετφλιξ και νόβα κλπ. Υπάρχει αντίδοτο? Όχι σε επίπεδο κοινωνίας, υπάρχει όμως σε προσωπικό επίπεδο και αρκετοί κλείνουν τα νετφλιξ, ποδόσφαιρο κλπ κλπ και παίρνουν τις ζωές τους στα χέρια τους. 

Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν την παθητική τους στάση γιατί είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι που τους εκμεταλλεύονται όλοι.

Σωστη η παρατηρηση και συμφωνω απολυτως. δυστυχως, βλεπουμε το τυρι αλλα την φακα........ΔΕΕΕΕΝ...........!!!!!! 

14 ώρες πριν, polaki είπε

Δε νομίζω να συμβεί αυτό, το ηλικιακό target group του netflix είναι 35-44 που σημαίνει ότι δεν έχουν όρεξη να ασχοληθούν με πενταροδεκάρες. Το ηλικιακό γκρουπ αυτό συνήθως γυρνάει απ'τη δουλειά και απλά θέλει να βάλει κάτι να δει. Αποδεικνύεται και απ'το ότι έχουν βάλει το random shuffle, δηλαδή απλά να σου βάλει κάτι να βλέπεις για να περάσει η ώρα να πας για ύπνο. 

Δεν υπάρχει περίπτωση λοιπόν ο άλλος να χάσει τη βολή του για 3-4 δολλάρια παραπάνω κόστος. Φίλοι μου Αγγλία έχουν 2 και 3 streaming συνδρομές. Όχι να κόψουν δεν θέλουν, αλλά αν μπορούσαν να προσθέσουν και άλλη θα την πρόσθεταν. Αμερική ακόμα "χειρότερα". 

Ακόμα και στο Ελλαδιστάν μας με τους μισθούς πείνας, νομίζω ότι πλέον ο μόνος που συνεχίζει να κατεβάζει είναι η πιτσιρικαρία φάση φοιτητές. Τουλάχιστον αυτήν την εικόνα έχω εγώ από το δικό μου ηλικιακό group (41). Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να μην έχει έστω ένα CosmoteTV ή Nova. Θεωρώ ότι και Ελλάδα το κατέβασμα τελείωσε όταν τελείωσε η τελευταία σεζόν Game of Thrones..

στην αγγλια, με καλυτερους μισθους, ισως ειναι οπως τα λες. εδω στην Ελλαδα, με τους μισθους "πεινας", αναρωτιεμαι ΑΝ φτανουν τα χρηματα για να βαλεις και Netflix, και Cosmote Tv-EON κλπ...! πολυ θα ηθελα να μου αναλυσει καποιος με ακριβη προυπολογισμο, πως τα βγαζει περα με τις βασικες αναγκες, και του μενουν και κανα 20-30Ε/μηνα για υπηρεσιες τετοιου τυπου...!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...