Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει ένα laptop Dell στην οικογένεια όπου μπήκαν πρόσφατα τα Windows 10. Μου παραπονέθηκε ο πατέρας μου πως βάζει μέσα cd και δε δουλεύει. Πήγα και όντως δεν υπάρχει το CD/DVD στη διαχείρηση συσκευών.
Βρηκα αυτό το YouTube video όπου στο Solution 1 είχε να περάσεις την εντολή που έχει μέσω Powershell και να κανείς reboot. Όντως μετά το reboot μου εμφάνισε τη συσκευή και όταν έβαζα μέσα cd δουλευε.
Εφυγα και έκλεισα τον υπολογιστή, και τώρα το απόγευμα που τον άνοιξε ο πατέρας μου και πάλι δεν το εμφανίζει. Πήγα πάλι στη διαχείριση συσκευών και δεν υπάρχει πάλι σαν συσκευή το CD/DVD.

Παίζει κάτι που δεν ξέρω και το κάνει αυτό;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πηγαινε στο my computer> δεξι κλικ> manage> disk managment και δες εαν στο dvd rom δινει γραμμα.Αν δεν δινει,δωστου εσυ

Δημοσ.

Καταρχάς παράληψη μου, το βίντεο που είχα δει ήταν αυτό

απο εκεί και πέρα δοκίμασα και τη δεύτερη λύση με uninstall την IDE, όπως μετά και τη μονάδα του dvd rom.

Λύση - λύση δε βρήκα, ούτε μπόρεσα να προσδιορίσω ακριβώς ποτέ το κάνει αυτό. Πότε παίζει τις περισσότερες φορές, πότε έχει τύχει να μην εμφανίζεται.

Όποτε ανοίγω τον υπολογιστή και μπαίνω στο bios το δείχνει κανονικά, και μετά όταν μπαίνει στα windows υπάρχει.

Δημοσ.

Εάν είναι εφικτό και μπορει να το ανοίξεις βγάλε και ξαναβαλε τις καλωδιοταινίες και καθάρισε τις επαφε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...