Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Είχα ένα ατύχημα με δικια μου υπαιτιότητα, χτύπησα τον μπροστινό μου. Το αμάξι είναι σε φανοποιειο και σήμερα πήγε ο πραγματογνώμονας και πήρε τις φωτογραφίες. Προφυλακτήρας δεν έχει κατέβει ακόμα. Επειδή εχω αλλάξει γνώμη και θέλω τελικά να πάει σε αλλο φανοποιο, υπάρχει θέμα ή απλά ενημερώνω ασφαλιστική ότι αλλάζω συνεργείο και τον φανοποιο να μην προχωρήσει παρακάτω ;; 
Να αναφέρω ότι εχω μικτή ασφάλεια, όποτε θα αναλάβει και κάποιο κομμάτι της επισκευής η ασφάλεια 

Επεξ/σία από Μάκαρος
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πας στο καινουργιο και ξαναφέρνεις τηλ πραγματογνώμονα να το ξαναδει

Αφου εσυ εισαι ο υπαίτιος του ατυχήματος τη ζητας απο την ασφαλιστικη???????????Οπου θες πληρωνεις απο την τσεπη σου και το φτιαχνεις ΕΚΤΟΣ αν έχεις μεικτή οποτε ισχυει το απο πανω

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Αφου εσυ εισαι ο υπαίτιος του ατυχήματος τη ζητας απο την ασφαλιστικη???????????Οπου θες πληρωνεις απο την τσεπη σου και το φτιαχνεις ΕΚΤΟΣ αν έχεις μεικτή οποτε ισχυει το απο πανω

Είναι μικτή η ασφάλεια, απλά θέλω να παει στην αντιπροσωπεία το αμάξι για να μπουν σιγουρα original κομματια. Και κακώς δλδ που δεν το πήγα εκεί από την αρχη 

Επεξ/σία από Μάκαρος
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Δίνοντας την καινούργια διεύθυνση.

Επεξ/σία από SPY_oo7
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...