Μάκαρος Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Είχα ένα ατύχημα με δικια μου υπαιτιότητα, χτύπησα τον μπροστινό μου. Το αμάξι είναι σε φανοποιειο και σήμερα πήγε ο πραγματογνώμονας και πήρε τις φωτογραφίες. Προφυλακτήρας δεν έχει κατέβει ακόμα. Επειδή εχω αλλάξει γνώμη και θέλω τελικά να πάει σε αλλο φανοποιο, υπάρχει θέμα ή απλά ενημερώνω ασφαλιστική ότι αλλάζω συνεργείο και τον φανοποιο να μην προχωρήσει παρακάτω ;; Να αναφέρω ότι εχω μικτή ασφάλεια, όποτε θα αναλάβει και κάποιο κομμάτι της επισκευής η ασφάλεια Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από Μάκαρος
SPY_oo7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Πας στο καινουργιο και ξαναφέρνεις τηλ πραγματογνώμονα να το ξαναδει Αφου εσυ εισαι ο υπαίτιος του ατυχήματος τη ζητας απο την ασφαλιστικη???????????Οπου θες πληρωνεις απο την τσεπη σου και το φτιαχνεις ΕΚΤΟΣ αν έχεις μεικτή οποτε ισχυει το απο πανω Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από SPY_oo7
Μάκαρος Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε Πας στο καινουργιο και ξαναφέρνεις τηλ πραγματογνώμονα να το ξαναδει Αφου εσυ εισαι ο υπαίτιος του ατυχήματος τη ζητας απο την ασφαλιστικη???????????Οπου θες πληρωνεις απο την τσεπη σου και το φτιαχνεις ΕΚΤΟΣ αν έχεις μεικτή οποτε ισχυει το απο πανω Είναι μικτή η ασφάλεια, απλά θέλω να παει στην αντιπροσωπεία το αμάξι για να μπουν σιγουρα original κομματια. Και κακώς δλδ που δεν το πήγα εκεί από την αρχη Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από Μάκαρος 1
SPY_oo7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε Πας στο καινουργιο και ξαναφέρνεις τηλ πραγματογνώμονα να το ξαναδει Δίνοντας την καινούργια διεύθυνση. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από SPY_oo7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα