Conan2046 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, JimGer είπε Αν εννοείς ότι υπάρχει calibre για μετατροπή μεταξύ formats sure. Αλλά πολύ καλύτερα natively Αν πρέπει να αφαιρεθεί το DRM μικρή η διαφορά απ' το calibre θα περάσει ούτως η άλλως (πιθανότατα). Φαντάζομαι ότι δεν υποστηρίζει το ADE η Amazon ή κάνω λάθος; (δεν έχω Kindle) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 50 minutes ago, Conan2046 said: Αν πρέπει να αφαιρεθεί το DRM μικρή η διαφορά απ' το calibre θα περάσει ούτως η άλλως (πιθανότατα). Φαντάζομαι ότι δεν υποστηρίζει το ADE η Amazon ή κάνω λάθος; (δεν έχω Kindle) no idea. Αλλά το epub ειδικά αυτά που "κατεβάζεις" δεν έχει drm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Στην ουσία πάντως η Amazon δεν χάνει κάτι. Κάποιος που παίρνει το Kindle επειδή τον βολεύει σαν συσκευή και όχι για το συνολικό οικοσύστημα προφανώς και θα έχει βρει τους ήδη τους έτσι και αλλιώς απλούς τρόπους να περάσει ότι βιβλίο θέλει στην συσκευή είτε έχει αρχικά DRM είτε όχι. Κάποιος που θα θέλει κάποιο τέτοιο βιβλίο θα καταφέρει εύκολα να το κάνει. Όμως ίσως λειτουργούσε αποθαρρυντικά για κάποιους στο να επιλέξουν Kindle η απουσία υποστήριξης e-pub. και δεν είναι ακριβώς ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός στα ebooks, υπάρχει αλλά έχει μικρά μερίδια αγοράς, μικρο΄τερα στις ΗΠΑ, λίγο μεγαλύτερα στον υπόλοιπο κόσμο, ίσως και να είδε η Amazon ότι το δικό της μερίδιο πέφτει. Οπότε σου λέει θα υποστηρίξω την απευθείας μετατροπή και αποστολή epub στα Kindle και αν κάποιος το αγοράσει κάποια στιγμή μπορεί να τον τραβήξει το δικό μας οικοσύστημα, κάτι που διαφορετικά δεν θα γινόταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triantaepta Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ερώτηση πρωτάρη: θέλω να περάσω αγορασμένα βιβλία από google books στο Kindle μου και δεν βρίσκω τον τρόπο. Με το epubor ultimate μου το μετατρέπει σε azw3, βγάζει και το drm, αλλά μου δίνει μόνο ένα μικρό μέρος του βιβλίου και όχι ολόκληρο. Με το calibre (λόγω windows 7 μ' αφήνει να κατεβάσω μια παλιότερη έκδοση - 3.48) και το dedrm plugin που του βάζω και αφού του έκανα και ένα restart μετά το plugin (δεν ξέρω αν χρειάζεται κάτι άλλο), μου πετάει μήνυμα για διαχείριση ψηφιακών δικαιωμάτων και δεν το μετατρέπει. Πού κάνω λάθος ή, τέλος πάντων, τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να μπορώ να διαβάζω τα αγορασμένα από Google books η τα δανεικά από National Library of Greece; Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2023 από triantaepta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα