karnezis Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους τους φιλους. Eχω παραγειλει μεσω ebay ενα ρολοι απο ισπανια 130 ευρω. Βλεπω στο tracking number oτι εχει φτασει Ελλαδα και λεει πως ειναι προς εκτελωνισμο. Εχω χασει επεισοδια μαλλον γτ εχω χρονια να παραγγειλω απ εξω. Τρωω τελωνειο? Στο google εχω βρει αυτο .............''Τα αντικείμενα εμπορικού χαρακτήρα (ηλεκτρονικό εμπόριο) των οποίων η αξία δεν υπερβαίνει τα 150 € απαλλάσσονται από το δασμό ενώ όσα από αυτά την υπερβαίνουν υπόκεινται σε δασμό, ανάλογα με τη στατιστική αξία τους και τη δασμολογική τους κατάταξη'' Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από karnezis
Nabuko Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, karnezis είπε Τρωω τελωνειο? Όχι. Αρκεί να ήρθε όντως απο Ισπανία. 1
karnezis Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, Nabuko είπε Όχι. Αρκεί να ήρθε όντως απο Ισπανία. Απο ισπανια ειναι 100% . Απλα φοβαμαι μην εχει αλλαξει τιποτα με τους παπατζηδες εδω και φαω κανενα τελωνειο απ το πουθενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις