burnin Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) καλησπερα. εβγαλαν χτες 2 καταστηματα (το dotpower) και αλλο ενα, προσφορα στα 64 ευρω, το διπλο deco m4 της τπ λινκ. Πολυ καλη προσφορα. απο τα 2 καταστηματα, χτυπησα την παραγγελαι τελικα στο dotpower. κατα την παραγγελια, εγραφε πως το προιον θα ειναι διαθεσιμο σε 10-30 μερες. στο σαιτ τους αναφερει: Spoiler Χρόνος παράδοσης προϊόντων: Διαθεσιμότητα "παράδοση έως 30 ημέρες". " δηλώνει ότι εκτιμάται ότι θα χρειαστούν από 1 ημέρα έως 2 εβδομάδες ώστε να τα παραλάβουμε εμείς στην αποθήκη μας καθώς σε πολλές κατηγορίες προϊόντων παραλαβές κάνουμε καθημερινά οπότε υπάρχει μεγάλη περίπτωση να παραληφθούν πολύ σύντομα. Υπάρχουν όμως και κάποια προϊόντα μη δημοφιλή και μη κινήσιμα που μπορεί να χρειαστούν περισσότερο χρόνο ώστε να παραληφθούν. Σε αυτήν την περίπτωση τέτοιων προϊόντων ο χρόνος παραλαβής δεν ξεπερνά τις 30 ημέρες. Παραγγελίες που καταχωρούνται στο www.dotpower.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι και τις 12.00, και με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, παραδίδονται κατά κανόνα σε 24 ώρες (ή αλλιώς την επόμενη εργάσιμη ημέρα) στην πόλη της Αθήνας. Για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 2 εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός. Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα. Αποστολές γίνονται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) καθώς και τα Σάββατα. Δεν πραγματοποιούνται αποστολές τις επίσημες αργίες, τις ημέρες κατά τις οποίες η αποθήκη μας είναι κλειστή λόγω της ετήσιας απογραφής και τις Κυριακές. Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά, με email ή sms για να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων. Η προσφορα μετα απο 2-3 ωρες δεν υπηρχε σε κανενα απο τα 2 καταστηματα. Λογικο. Σημερα με πηραν να μου πουν πως δεν υπαρχει το προιον στον προμηθευτη τους. Τους ειπα πως αυτα ειναι απαραδεκτα και παρανομα ως παραπλανητικα και πως εγω θιχτηκα οικονομικα γιατι εχασα την προσφορα που μπορουσα να παρω απο αλλο καταστημα. Μου ειπα πως εγραφε στην παραγγελια πως εινα ιδιαθεσιμο κατοπιν παραγγελιας. το οποιο ειναι ψεμα. και εχω και τα screenshot. ειναι δυνατον ε παιδια να μην υπαρχει στον προμηθευτη? αποτι καταλαβα ο προμηθευτης δεν βρισκεται ελλαδα αλλα εξωτερικο. φανταζομαι ειναι η ιδια η τπ λινκ. οσα σαιτ στο σκρουτζ λεγαν 10-30 μερες, ολα μου ειπαν πως υπαρχει στον προμηθευτη. 100% Προφανως το dot power καταλαβε το λαθος του και θελει να γλιτωσει χασουρα, ή εβγαλε καποια κομματια να ξεστοκαρει και τα εκανε μανταρα. Πως μπορω να κινηθω να δικαιωθω? καταγγελια σε γενικη γραμματεια για διοικητικο προστιμο και σε συνηγορο? κατι αλλο? ευχαριστω υγ. αν καποιος ξερει τι παιζει με τον προμηθευτη τη tp link, αν δεν υπαρχει ελλαδα, αν παιρνουν ολοι απο τον ιδιο (τπ λινκ) στο εξωτερικο, ή αν παιζουν διαφοροι προμηθευτες, ας πει) Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από burnin
TheoAlex50 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καταλαβαίνω ότι ίσως νιώθεις αδικημένος, έχω βρεθεί και εγώ στην θέση σου, αλλά μην χαλάσεις άδικα τον χρόνο σου. Δεν θα βγει κάτι. Απλά παράγγειλε το από αλλού. Φιλικά. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από TheoAlex50 3
ATmega Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μπορείς να μην κερδίσεις κάτι αλλά εγώ θα προχωρουσα σε μια καταγγελία. Θα σου πάρει λίγα λεπτά. Πρέπει να σταματήσει αυτή η κοροϊδία από τα καταστήματα. Όσο λέμε δεν βαριέσαι κλπ θα συνεχίσουν την ίδια απαράδεκτη πολιτική. Δες το παρακάτω θέμα. Που τελικά το μαγαζί πλήρωσε πρόστιμο. 1
burnin Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, ATmega είπε Μπορείς να μην κερδίσεις κάτι αλλά εγώ θα προχωρουσα σε μια καταγγελία. Θα σου πάρει λίγα λεπτά. Πρέπει να σταματήσει αυτή η κοροϊδία από τα καταστήματα. Όσο λέμε δεν βαριέσαι κλπ θα συνεχίσουν την ίδια απαράδεκτη πολιτική. Δες το παρακάτω θέμα. Που τελικά το μαγαζί πλήρωσε πρόστιμο. εννοειται θα κανω φιλε. το μεσημερι μου λεγαν πως αμα λεει 30 μερες δεν εινα ισιγουρο οτι θα το εχουν. πηρα το απογευμα και καλα για αλλο προιον και μου ειπαν κατα λεξη, πως ετσι και λεει 30 μερες, το εχουν. δουλεμα στα μουτρα μου. αυριο καταγγελια στη γενικη γραμματεια και στο συνηγορο
ekechagi Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Από τη στιγμή που δεν υπάρχει οικονομική συναλλαγή, δεν μπορούν να γεννηθούν αξιώσεις.
burnin Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 18 λεπτά πριν, ekechagi είπε Από τη στιγμή που δεν υπάρχει οικονομική συναλλαγή, δεν μπορούν να γεννηθούν αξιώσεις. πως δεν υπαρχει. τα λεφτα τα πηραν.
DrLo Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, burnin είπε καλησπερα. ... Σημερα με πηραν να μου πουν πως δεν υπαρχει το προιον στον προμηθευτη τους. Τους ειπα πως αυτα ειναι απαραδεκτα και παρανομα ως παραπλανητικα και πως εγω θιχτηκα οικονομικα γιατι εχασα την προσφορα που μπορουσα να παρω απο αλλο καταστημα. χα χα χα Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από DrLo
ekechagi Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, burnin είπε πως δεν υπαρχει. τα λεφτα τα πηραν. Ακύρωση παραγγελίας με προπληρωμή, τα λεφτά επιστρέφουν στο λογαριασμό...
burnin Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, ekechagi είπε Ακύρωση παραγγελίας με προπληρωμή, τα λεφτά επιστρέφουν στο λογαριασμό... προφανως. μολιςεπεστραφησαν. εγω το εγραψα για να πω πως υπηρχε οικονομικη συναλλαγη... τεσπα. καλημερα
kyr123 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Μια γρήγορη αναζήτηση και βλέπεις ότι το κατάστημα που αναφέρεις έχει πάρα πολλές κάκιστες κριτικές στο google(Μην κοιτάς skroutz καθώς εκεί οι κριτικές είναι ελεγχόμενες) η περισσότερες για θέματα σαν το δικό σου. Γιατί δεν κάνετε μία μικρή έρευνα πριν αγοράσετε ? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα