csontheline Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Εγώ να ρωτήσω το εξής: Για ποιον λόγο έκλεισες την πόρτα της τουαλέτας σε ΑΔΕΙΟ σπίτι; Ήθελες να πετύχεις καλύτερη ηχομόνωση; Πάντως, αναλόγως την γειτόνισσα, αν της φώναζες "Τόση ώρα είμαι κλειδωμένος στην τουαλέτα. Αν βγω, θα σε γ****ω!", παίζει να είχες βγει πολύ πιο γρήγορα. 2
SabotazNic Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 32 λεπτά πριν, csontheline είπε Για ποιον λόγο έκλεισες την πόρτα της τουαλέτας σε ΑΔΕΙΟ σπίτι; Ήθελες να πετύχεις καλύτερη ηχομόνωση; Εκανε ρευμα η μπουρου και εκλεισε μονη της 1
tigergreg Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Εκανε ρευμα η μπουρου και εκλεισε μονη της Aυτο το παθαινω συχνα....🤣 8 ώρες πριν, rus είπε Μου θυμισες καποιον που ελεγε οτι ακουει ποδοβολητα αλογων απο πανω Κι αυτο το εχω παθει με φασολαδα και 2 ντζαντζικια....🤩 9 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Προφανώς στο άκουσμα της μπουρούς κλάσανε μέντες..! Ναι! Το παθαινει πολυς κοσμος νομιζοντας οτι γινεται σεισμος....🤩 Γυναικες και παιδια αρχιζουν τα κλαματα...😂
chill Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 37 λεπτά πριν, tigergreg είπε ντζαντζικια.... Τι έπος είναι αυτό που δημιούργησες!!!! 3
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 50 λεπτά πριν, tigergreg είπε Aυτο το παθαινω συχνα....🤣 Κι αυτο το εχω παθει με φασολαδα και 2 ντζαντζικια....🤩 Ναι! Το παθαινει πολυς κοσμος νομιζοντας οτι γινεται σεισμος....🤩 Γυναικες και παιδια αρχιζουν τα κλαματα...😂 Mπράβο για την ειλικρίνεια, θυμίζεις το πολύ δυνατό κανόνι -κατά δήλωση του ιδίου- freedubus... Τίμιος! αλλά να μας πεις και πού μένεις γιατί εδώ μέσα συχνάζουν άνθρωποι και κατοικίδια που τους τρομάζουν τα.. πυροτεχνήματα... 11 λεπτά πριν, chill είπε Τι έπος είναι αυτό που δημιούργησες!!!! Πίσω από τη αυτή τη γραφή λογικά κρύβεται πολύ σκόρδο... Καταλαβαίνεις τι μάχη έδωσε στη λεκάνη
tigergreg Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Mπράβο για την ειλικρίνεια, θυμίζεις το πολύ δυνατό κανόνι -κατά δήλωση του ιδίου- freedubus... Τίμιος! αλλά να μας πεις και πού μένεις γιατί εδώ μέσα συχνάζουν άνθρωποι και κατοικίδια που τους τρομάζουν τα.. πυροτεχνήματα... Πισω απο το εφετειο αθηνας.... Αλλο προβλημα αυτο καθοτι τοχουν βομβαρδισει δυο φορες... Σκεψου δηλαδη να χαρακτηριστω....τρομοκρατης του κολου...🤣 Ειναι και ο βασικος λογος που δεν αναβω κερια στο σπιτι....🤩
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, tigergreg είπε Πισω απο το εφετειο αθηνας.... Αλλο προβλημα αυτο καθοτι τοχουν βομβαρδισει δυο φορες... Σκεψου δηλαδη να χαρακτηριστω....τρομοκρατης του κολου...🤣 Ειναι και ο βασικος λογος που δεν αναβω κερια στο σπιτι....🤩 Βρήκες μέρος και συ... Μπράβο πάντως που το είπες μπας και σωθεί καμιά ινσομνιακή ψυχή! 1
insomniac01 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 22 ώρες πριν, Nazek είπε Καλησπέρα στην ομάδα, θα σας διηγηθώ μια πολύ ωραία ιστορία με τους γείτονες μου... Μετακόμισα σε ένα σπίτι που έχουν οι γονείς μου, είναι σε μια μικρή πολυκατοικία, είναι ένας όροφος που έχει 3 διαμερίσματα μεγαλούτσικα. Το δικό μου διαμέρισμα είναι στο κέντρο, κ έχω έναν γείτονα στα αριστέρα και μια οικογένεια που μένει στα δεξιά. Αρχικά όλο το κτήριο έχει μηδενική ηχομόνωση. Να φανταστείτε στο ισόγειο όταν κάποιος μπαίνοβγαίνει στην είσοδο η πόρτα που κλείνει ακούγεται σαν κάποιος να βαράει κάποια πόρτα μέσα στο σπίτι μου. Πολλές φορές έχω φέρει φίλους κ έχουν πεταχτεί όρθιοι ακούγοντας αυτόν τον ήχο γιατί τρομάζουν από τον θόρυβο και μετά με ρωτάνε αν είναι κανένας άλλος μέσα στο σπίτι. Η οικογένεια που μένει δίπλα όλο τσακώνετε και ακούς κρυστάλυνα τα παιδιά να τρέχουν και να φωνάζουν και τη μάνα να τα βρίζει, ειδικά Σαββατοκύριακα και γιορτές που είναι όλοι σπίτι οι φωνές είναι πιο συχνές απ' ότι καθημερινές που πάνε τα παιδιά σχολείο. Μια φορά άκουσα μέχρι και την παντόφλα που τα βάρεσε. Όταν φέρνουν επισκέπτες και κάθονται στο μπαλκόνι με τέρμα μουσική να μη μιλήσω καλύτερα για την ηχομόνωση... Αλλά πέρα από αυτό το θέμα που πες εντάξει, δε φταίνε οι άνθρωποι, το κτήριο φταίει, αφού κ ο άλλος γείτονας που μένει στα αριστέρα κ ας είναι ήσυχος, θέλει δε θέλει ακούγεται λόγω της κακής -ή καλύτερα ανύπαρκτης- ηχομόνωης. Συγκεκριμένα με αυτόν τα μπάνια μας είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο (ένας τοίχος τα χωρίζει) και να καταλάβετε κατουράει ο ένας, ακούει ο άλλος. Μια μέρα μάλιστα (όταν ήταν ακόμη ξενοίκιαστο το σπίτι του γείτονα που ακούμε ο ένας τον άλλον στην τουαλέτα) είχα μιλήσει με τους γονείς μου ότι θα πήγαινα από εκει για κάτι που ήθελα, αλλά πριν φύγω πήγα μια γρήγορη στην τουαλέτα... έλα μου ντε που χάλασε ο μοχλός της πόρτα στο μπάνιο ενώ ήμουν μέσα και είχα κλειδωθεί χωρίς απολύτως κανέναν τρόπο να βγω! Δεν είχα το κινητό μου μαζί, και σκέφτομαι να φωνάξω στους γείτονες να τους πω ότι έχω κλειδωθεί, να πάρουν τηλέφωνο τους γονείς μου (μένουν σχετικά κοντα) να έρθουν με κλειδιά να με βγάλουν". Κ αρχίζω λοιπόν να κοπανάω ασταμάτητα τη πόρτα του μπάνιου και να φωνάζω "ΣΥΓΝΩΜΗ, ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ?? ΕΧΩ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ! ΧΑΛΑΣΕ Η ΠΟΡΤΑ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ?", ξανά και ξανά, δε σταμάταγα μέχρι να λάβω κάποια απάντηση. Μετά από ένα τέταρτο άκουσα ανήσυχα μουρμούρητα από τα παιδιά από το δίπλα σπίτι, σαν να συζήταγαν για το τι στο καλό γίνεται δίπλα με εμένα. Φώναξαν τη μάνα τους, κ έτσι άρχισα να φωνάζω κ εγώ πιο δύνατα. Παρόλα αυτά, η μάνα τους δεν ήρθε να δει τι συμβαίνει ή πολύ απλά αποφάσισε να αγνοήσει τις φωνές. Έτσι συνέχισα κ εγώ το κοπάνημα και την έκκληση για βοήθεια και μετά από 45 λεπτά άκουσα την πόρτα του δίπλα σπιτιού να ανοίγει και τώρα πια η γειτόνισσα είχε βγει στον διάδρομο έξω από το σπίτι μου και την άκουσα κρυστάλυνα να παραπονιέται σε κάποιον στο τηλέφωνο λέγωντας "Δε γίνεται αυτό το πράγμα! Εδώ και τόσην ώρα φωνάζει και κάνει τόση φασαρία! Ακούγονται κοπανήματα ασταμάτητα!", μετά το έκλεισε και μπήκε πάλι μέσα. Εγώ νόμιζα ότι πήρε τηλέφωνο τους γονείς μου (το είχε το νούμερό τους) κ έτσι σταμάτησα την φασαρία και περίμενα. Περίμενα.... πέρασε αρκετή ώρα χωρίς κάποιο σημάδι ότι έρχονται οι δικοί μου. Άρχισα πάλι να κοπανάω. Μετα από μιάμιση ώρα ήρθε η μάνα μου και μου άνοιξε (ευτυχώς), τη ρώτησα "Σας πήρε τηλέφωνο η γειτόνισσα να παραπονεθεί και για αυτό ήρθες;" και μου λέει "Ποια γειτόνισσα? Μου είχες πει ότι θα ερχόσουν κ σε έπερνα εδώ και μία ώρα τηλέφωνο και δεν απάνταγες, ανησύχησα κ ήρθα να τσεκάρω αν όλα καλά". Με λίγα λόγια η γειτόνισσα κοίταξε τη δουλίτσα της ενώ με άκουγε να φωνάζω ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΑ και βγήκε επίτηδες έξω στον διάδρομο να παραπονεθεί για την φασαρία ώστε να το ακούσω εγώ κ έμμεσα να μου πει να το βουλώσω.... αν δεν είχα μιλήσει πιο πριν με την μητέρα μου ότι θα ερχόμουν από εκεί, ένας θεός ξέρει πόσο θα έμενα σε εκείνο το μπάνιο.... Την επιάσαν οι γονείς μου μετά για το συμβάν κ είπε ότι δε κατάλαβε, απλά άκουγε μια φασαρία, εγώ δε το πιστεύω ότι δεν άκουγε (πως την άκουσα εγώ να μιλάει στο τηλέφωνο κ αυτή δε με άκουσε να φωνάζω;), απλά δεν ενδιαφέρθηκε αλλά τέλος πάντων. Πίσω στα καθημερινά τώρα.... αυτοί νομίζουν ότι μένουν σε μονοκατοικία, αλλά ούτε στη μονοκατοικία σου δε τα κάνεις αυτά τα πράγματα... έχουν πιάσει πάνω από τη μιση είσοδο με 3 ποδήλατα και στον όροφο έχουν κάνει ένα τμήμα του κοινόχρηστου χώρου αποθήκη τους (κούτεςστον όροφο και χύμα πράγματα σε όλη τη σκάλα που οδηγούν προς την ταράτσα) κι έχουν πιάσει πάνω από τον μισό χώρο παρατώντας τα παπούτσια τους χύμα. Ναι, καλά ακούσατε, τα παπούτσια τους. Κάθε μερα καμια δεκαριά παπούτσια πεταμένα από εδώ και από εκεί, άλλα ανάποδα, άλλα πέρα για πέρα, μόνο ο χώρος ακριβώς έξω από την πόρτα του σπιτιού μου και της πόρτας του άλλου γείτονα δεν έχει παπούτσια. Κι όταν φέρνουν επισκέπτες επικρατεί μια λίμνη από τα διπλάσια ιδρωμένα αθλητικά. Ούτε για τα βρωμερά τους παπούτσια δεν ασχολήθηκα, για την φασαρία λέω δε πειράζει.... αλλά ρε παιδιά, από Απρίλιο και μετά, ο εξωτερικός χώρος της εισόδου (που είναι κλειστός με σκεπούλα και περιφραγμένος) άρχισε να γεμίζει πολλές μύγες... στην αρχή σκέφτηκα ότι ήταν η εποχή τους, το πλήθος των μυγών όμως είχε ξεπεράσει τα πλαίσια του φυσιολογικού... άρχισα να αναρωτιέμαι μήπως έχει ψωφίσει τίποτα και μαζεύονται όλες οι μύγες, αλλά θα βρώμαγε... Τι στο καλό λέω, ίσως φέτος έχουμε παραπάνω μύγες, ίσως πρέπει να ψεκάσουμε... Εε λοιπόν, σήμερα ανακάλυψα το γιατί! Στην είσοδο έξω έχει κάτι μεγάλες γλάστρες, και σήμερα παρατήρησα πως η μία από αυτές είναι τίγκα στα σκ@τ@!!!! Απ'ότι φαίνεται η "κυρία" αφήνει τις ακαθαρσίες του σκυλάκου της στην γλάστρα της εισόδου........ θέλω να πιστεύω δηλαδή ότι είναι του σκύλου. Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις; Πετάμε τη γλάστρα και παριστάνουμε ότι δεν έγινε ή τους πιάνεις να τους μιλήσεις...; Το πρόβλημα σου είναι ότι θεωρείς ότι οι άλλοι/ξένοι πρέπει να νοιαστούν για εσένα. Όχι δεν πρέπει. Χεστηκαν. Στην κυριολεξία. Εσύ πρέπει να προσεχείς τον εαυτό σου. Ανώριμο thread.
duende Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 αν οι αλλοι ειναι ζωα, δε προκειται να αλλαξουν, τη ζαχαρενια σου χαλας. η το αποδεχεσαι και τους ανεχεσαι η φευγεις και πας αλλου. αλλα και παλι, δε ξερεις τι θα βρεις, εκτος κ αν πας σε καμια μονοκατοικια με καμποσο χωρο τριγυρω. δυστυχως, ειναι μεγαλο "λαχειο" το τι γειτονες θα σου πετυχουν. οσο για τα περιττωματα, αν ειναι σε γλαστρα και σε εισοδο της πολυκατοικιας, πιο πιθανο να ειναι απο γατα. ειχαμε και μεις το ιδιο προβλημα στα παρτερια δεξια κ αριστερα της εισοδου, τα ειχαν καταχεσει για τη δε ελλειψη ηχομονωσης, σε καταλαβαινω...ολες οι νεες οικοδομες εχουν καλη θερμομονωση, αλλα μηδεν ηχομονωση...ας μας πει καποιος γνωστης γιατι συμβαινει αυτο..
doomya Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 φωνάζουμε "ΦΩΤΙΑ" και ποτέ βοήθεια διότι δεν θα έρθει κάνεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις