Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση rlink σε renault kadjar

logokrimenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 hours ago, giannis-21 said:

Εγώ στην έκδοση 9 δεν έχω θέματα. Κάνε αναβάθμιση.

Το έφτιαξα, για καποιο λόγο είχαν απενεργοποιηθεί όλα απο το rlink. Δεν ήθελε να πατήσω απλά το κουμπάκι στην αρχική του developer mode αλλά να μπω και στο άλλο μενου. Βρήκα ευτυχώς ένα βιντεάκι youtube και το έφτιαξα. Ευτυχώς λίγο πριν απο μεγάλο ταξίδι που το χρειαζόμουν απίστευτα, γτ με το κινητό δεν θα έβγαζα άκρη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 7/6/2024 στις 11:06 ΠΜ, nickgiat είπε

Ειναι ακριβως τα βηματα που δειχνει το παλικαρι σε αυτο το βιντεακι... 

μονο το αρχειο debug κανω επικολληση στο stick...εχω δοκιμασει απο 1gb stick, μεχρι κ 8gb..αλλα τιποτα.. ενω μου αναγνωριζει το αμαξι οτι δεν υπαρχουν αρχεια μεσα στο stick, ετσι οπως πρεπει δηλ., δεν μπορω με τιποτα να μπω σε developer mode.. εχω δοκιμασει καθε χιλιοστο την οθονη.. 

εγω ειμαι το παλικαρι xaxa

οσοι εχετε θεμα με το developer και δνε μπορειτε να μπειτε, δοκιμαστε με ποντικι. 

κουμπωνουμε ποντικι υπολογιστη στη διπλα usb θυρα :) 

• Thanks 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα παιδιά άλλαξα από το  developer  σε  r link 2 με έκδοση 2.2.19.300 μια παράμετρο συγκεκριμένα για rear tweeters  και μετά την επανεκκίνηση μου βγάζει το σφάλμα με μαύρη οθόνη προσπαθώ με  ddt4all  να το αλλάξω αλλά είναι όλα κόκκινα με  no data  υπάρχει κάποια λύση για  reset ?  Άμα μπω με διαγνωστικό από συνεργείο έχει μέσα επαναφορά ρυθμίσεων γνωρίζεται κάποια λύση ; Ευχαριστώ 

IMG_7962.jpeg

Τα Rear Tweeters ειναι για την εκδοση BOSE. Αν δεν ειναι τετοια η δικη σου, προφανως ψαχνει για τον ενισχυτη που δεν υπαρχει. Μονο σε αντιπροσωπεια μηπως και μπορεσουν να το αναβαθμισουν και στρωσει. Αλλιως πας για νεα μοναδα…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το  Bose  σύστημα έχω  επίσης ξέρουμε τον λόγο να μπορέσω να μπω στο  ddt4all  να μην λέει  no data ?  Γιατί έχω βρει που είναι να το αλλάξω αλλά είναι   Όλα. No data 

Επεξ/σία από Dellakos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Ποιο OBD εχεις??

Αυτά τα 3  υπάρχει περίπτωση άμα βάλω αναβάθμιση στο στικάκι σε 3 να βρω την εντολή ναι και να την περάσει;  κάπου διάβασα ότι αν και μαύρη οθόνη μπορείς να πατήσεις 

IMG_7972.jpeg

IMG_7971.jpeg

IMG_7970.jpeg

Επεξ/σία από Dellakos

1 ώρα πριν, Dellakos είπε

Αυτά τα 3  υπάρχει περίπτωση άμα βάλω αναβάθμιση στο στικάκι σε 3 να βρω την εντολή ναι και να την περάσει;  κάπου διάβασα ότι αν και μαύρη οθόνη μπορείς να πατήσεις 

IMG_7972.jpeg

IMG_7971.jpeg

IMG_7970.jpeg

Σύνδεση με wifi εχω ακούσει ότι ειναι προβληματική.Πόσο σου έχουν στοιχίσει αυτά;Τα πολύ φτηνά ειναι κλώνοι με άπειρα προβλήματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σύνδεση με wifi εχω ακούσει ότι ειναι προβληματική.Πόσο σου έχουν στοιχίσει αυτά;Τα πολύ φτηνά ειναι κλώνοι με άπειρα προβλήματα. 

Θα σε γελάσω για την τιμή ίσως είναι τα φθηνά τώρα παρήγγειλα αυτό σαν τιμή είναι λογική ή θεωρείται φθηνό ; 

IMG_7973.png

Επεξ/σία από Dellakos

13 λεπτά πριν, Dellakos είπε

Θα σε γελάσω για την τιμή ίσως είναι τα φθηνά τώρα παρήγγειλα αυτό σαν τιμή είναι λογική ή θεωρείται φθηνό ; 

IMG_7973.png

Aφού έχεις το πρόγραμμα πρέπει να δεις με ποιο reader λειτουργεί χωρίς προβλήματα.Αυτό που βρήκες δείχνει να ειναι καλό https://www.amazon.co.uk/product-reviews/B00OY0X8IS/ref=acr_dp_hist_1?ie=UTF8&filterByStar=one_star&reviewerType=all_reviews#reviews-filter-bar

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...