logokrimenos Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 15 hours ago, giannis-21 said: Εγώ στην έκδοση 9 δεν έχω θέματα. Κάνε αναβάθμιση. Το έφτιαξα, για καποιο λόγο είχαν απενεργοποιηθεί όλα απο το rlink. Δεν ήθελε να πατήσω απλά το κουμπάκι στην αρχική του developer mode αλλά να μπω και στο άλλο μενου. Βρήκα ευτυχώς ένα βιντεάκι youtube και το έφτιαξα. Ευτυχώς λίγο πριν απο μεγάλο ταξίδι που το χρειαζόμουν απίστευτα, γτ με το κινητό δεν θα έβγαζα άκρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Στις 7/6/2024 στις 11:06 ΠΜ, nickgiat είπε Ειναι ακριβως τα βηματα που δειχνει το παλικαρι σε αυτο το βιντεακι... μονο το αρχειο debug κανω επικολληση στο stick...εχω δοκιμασει απο 1gb stick, μεχρι κ 8gb..αλλα τιποτα.. ενω μου αναγνωριζει το αμαξι οτι δεν υπαρχουν αρχεια μεσα στο stick, ετσι οπως πρεπει δηλ., δεν μπορω με τιποτα να μπω σε developer mode.. εχω δοκιμασει καθε χιλιοστο την οθονη.. εγω ειμαι το παλικαρι xaxa οσοι εχετε θεμα με το developer και δνε μπορειτε να μπειτε, δοκιμαστε με ποντικι. κουμπωνουμε ποντικι υπολογιστη στη διπλα usb θυρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dellakos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Καλησπέρα παιδιά άλλαξα από το developer σε r link 2 με έκδοση 2.2.19.300 μια παράμετρο συγκεκριμένα για rear tweeters και μετά την επανεκκίνηση μου βγάζει το σφάλμα με μαύρη οθόνη προσπαθώ με ddt4all να το αλλάξω αλλά είναι όλα κόκκινα με no data υπάρχει κάποια λύση για reset ? Άμα μπω με διαγνωστικό από συνεργείο έχει μέσα επαναφορά ρυθμίσεων γνωρίζεται κάποια λύση ; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Τα Rear Tweeters ειναι για την εκδοση BOSE. Αν δεν ειναι τετοια η δικη σου, προφανως ψαχνει για τον ενισχυτη που δεν υπαρχει. Μονο σε αντιπροσωπεια μηπως και μπορεσουν να το αναβαθμισουν και στρωσει. Αλλιως πας για νεα μοναδα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dellakos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Το Bose σύστημα έχω επίσης ξέρουμε τον λόγο να μπορέσω να μπω στο ddt4all να μην λέει no data ? Γιατί έχω βρει που είναι να το αλλάξω αλλά είναι Όλα. No data Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από Dellakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Ποιο OBD εχεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dellakos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, SaFiS είπε Ποιο OBD εχεις?? Αυτά τα 3 υπάρχει περίπτωση άμα βάλω αναβάθμιση στο στικάκι σε 3 να βρω την εντολή ναι και να την περάσει; κάπου διάβασα ότι αν και μαύρη οθόνη μπορείς να πατήσεις Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από Dellakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Dellakos είπε Αυτά τα 3 υπάρχει περίπτωση άμα βάλω αναβάθμιση στο στικάκι σε 3 να βρω την εντολή ναι και να την περάσει; κάπου διάβασα ότι αν και μαύρη οθόνη μπορείς να πατήσεις Σύνδεση με wifi εχω ακούσει ότι ειναι προβληματική.Πόσο σου έχουν στοιχίσει αυτά;Τα πολύ φτηνά ειναι κλώνοι με άπειρα προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dellakos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σύνδεση με wifi εχω ακούσει ότι ειναι προβληματική.Πόσο σου έχουν στοιχίσει αυτά;Τα πολύ φτηνά ειναι κλώνοι με άπειρα προβλήματα. Θα σε γελάσω για την τιμή ίσως είναι τα φθηνά τώρα παρήγγειλα αυτό σαν τιμή είναι λογική ή θεωρείται φθηνό ; Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από Dellakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, Dellakos είπε Θα σε γελάσω για την τιμή ίσως είναι τα φθηνά τώρα παρήγγειλα αυτό σαν τιμή είναι λογική ή θεωρείται φθηνό ; Aφού έχεις το πρόγραμμα πρέπει να δεις με ποιο reader λειτουργεί χωρίς προβλήματα.Αυτό που βρήκες δείχνει να ειναι καλό https://www.amazon.co.uk/product-reviews/B00OY0X8IS/ref=acr_dp_hist_1?ie=UTF8&filterByStar=one_star&reviewerType=all_reviews#reviews-filter-bar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Το μονο που δουλευει πλεον με το DDT4ALL ειναι το Vgate 2 WiFi, αυτο εχω και εγω (πορτοκαλι)… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα