Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση rlink σε renault kadjar

logokrimenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδες..εχω ενα kadjar 4/2017..ειχε την 2.2.19.300 απο γερμανια κ εβαλα την 3.3.16.961...εχω 2 ωρες που προσπαθω να μπω developer mode για να ενεργοποιησω android auto κ δε μπαινει με τιποτα..τι στο καλο κανω λαθος?? Εχει παθει αγκυλωση το δαχτυλο απο τις προσπαθειες..κανω κατι λαθος;;; λογικα αν το καταφερω,θα μου δουλεψει το android auto ετσι;;; δε πιστευω να γινει καμια βλακεια;; κ επισης δεν ειναι υποχρεωτικο να παω στην 7 για να δουλεψει,σωστα;;; με την 3.3 θα ειμαι κομπλε;; ο οδηγος ειναι αυτο το βιντεακι..

https://youtu.be/tVfdsBubTjo?si=Luzo6zvmjOkszdvK

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Κανε ενα Hard Reboot και ξαναδοκιμασε. Λογικα εχεις χαλασει και τις γραμμες της πισω καμερας (αν εχεις) με την αναβαθμιση στην 3.x.x. Ειναι συχνο προβλημα στα Kadjar…

Αν παιξει σωστα, ναι θα εχεις ΑΑ. Μιας και εχεις μικρη οθονη, δεν εχει και πολυ νοημα να πας στην 7.x.x.

10 ώρες πριν, SaFiS είπε

Κανε ενα Hard Reboot και ξαναδοκιμασε. Λογικα εχεις χαλασει και τις γραμμες της πισω καμερας (αν εχεις) με την αναβαθμιση στην 3.x.x. Ειναι συχνο προβλημα στα Kadjar…

Αν παιξει σωστα, ναι θα εχεις ΑΑ. Μιας και εχεις μικρη οθονη, δεν εχει και πολυ νοημα να πας στην 7.x.x.

Δεν εχω καμερα..τουλαχιστον μεχρι τωρα.. αν θα βαλω δηλ, θα εχει χαλασμενες τις γραμμες??  Hard reboot κανουμε κρατωντας 10 δευτ.το power της οθονης, μετα κλειδωνουμε το αμαξι, ξεκλειδωνουμε κ εχει γινει?? 

13 ώρες πριν, nickgiat είπε

Δεν εχω καμερα..τουλαχιστον μεχρι τωρα.. αν θα βαλω δηλ, θα εχει χαλασμενες τις γραμμες??  Hard reboot κανουμε κρατωντας 10 δευτ.το power της οθονης, μετα κλειδωνουμε το αμαξι, ξεκλειδωνουμε κ εχει γινει?? 

Τιποτα..ουτε με hard reset μπαινει.. εχω προσπαθησει τουλαχιστον 100 φορες.. 

Δοκιμασε αλλο στικακι ή SD. Εχει φορμαριστει σωστα?? Εχεις δημιουργησει σωστα τον φακελο??  Να μην ειναι μεγαλυτερο απο 32GB…

Ειναι ακριβως τα βηματα που δειχνει το παλικαρι σε αυτο το βιντεακι... 

μονο το αρχειο debug κανω επικολληση στο stick...εχω δοκιμασει απο 1gb stick, μεχρι κ 8gb..αλλα τιποτα.. ενω μου αναγνωριζει το αμαξι οτι δεν υπαρχουν αρχεια μεσα στο stick, ετσι οπως πρεπει δηλ., δεν μπορω με τιποτα να μπω σε developer mode.. εχω δοκιμασει καθε χιλιοστο την οθονη.. 

8 ώρες πριν, logokrimenos είπε

Και εμενα με βασανιζει ακραία να μπω developer mode. Δοκίμασε να κάνεις πιο γρήγορα τα "κλικ", εγω ετσι την παλεψα

Το πετυχα επιτελους...ολα super.. κ το android auto δουλευει μια χαρα..

Μηπως ξερετε αν μπορω να βαλω καμερα τωρα;;; πηγα σε ενα μαγαζι εδω κ μου ειπαν οτι δεν εχει εξοδο για καμερα... να τον πιστεψω ή λεει ο,τι να'ναι;;

Εγώ ξαφνικά έχω θέμα και δεν συνδέεται το android auto. Δείχνει στο κινητό οτι πάει να συνδεθεί με android auto αλλά δεν ενεργοποιείται. Υποψιάζομαι οτι ίσως είναι θέμα καλωδίου, έχετε να προτείνετε κανένα καλό να αγοράσω να δώ?

Υπάρχει περίπτωση να πήρε καμια αναβάθμιση η εφαρμογή στο κινητό την οποία να μην  υποστηρίζει πλέον το αμάξι?

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Τελικά άκρη δεν έχω βγάλει, μετα απο update του κινητού και της εφαρμογής android auto δεν δουλευει. Δοκιμασα κανα 5αρι καλώδια αλλα τίποτα. Μόλις το συνδέω με usb γράφει να πατησω αποδοχη για μεταφορα δεδομενων και μολις το κανω γραφει στο rlink mtp-1 αποσυνδέθηκε. 

Τον ήπιαμε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 8/7/2024 στις 1:33 ΜΜ, nickgiat είπε

Ξερει κανενας παιδες πως διορθωνονται οι γραμμες σε καμερα που εβαλα πισω aftermarket?? ειχα 2.2, εκανα update σε 3.3...

Kανενας????

Στις 1/3/2024 στις 8:42 ΜΜ, SaFiS είπε

To Talisman στο Multi-Sense δεν εχει να κανει, και στο δικο μου ειχε εμφανιστει Scenic και το διορθωσα μετα απο το Developer Mode. Πες τους να ακολουθησουν την τεχνικη οδηγια 49605 που αναφερεται στο Actis. Το πρωτο σταδιο της αναβαθμισης γινεται μεσω του Clip και επειτα κατεβαζουν τα απαραιτητα αρχεια για να συνεχισουν με το στικακι. Αν ειναι Bose εκδοση, αφου τελειωσουν θα πρεπει να κανουν υποχρεωτικα αναβαθμιση και στον ενισχυτη…

Καλημέρα
Ξέρεις από που διορθώνει το αμάξι που δείχνει στο multi-sense έχω μπει  σε developer mode αλλά δεν το βρίσκω

Στις 3/7/2024 στις 12:06 ΜΜ, logokrimenos είπε

Τελικά άκρη δεν έχω βγάλει, μετα απο update του κινητού και της εφαρμογής android auto δεν δουλευει. Δοκιμασα κανα 5αρι καλώδια αλλα τίποτα. Μόλις το συνδέω με usb γράφει να πατησω αποδοχη για μεταφορα δεδομενων και μολις το κανω γραφει στο rlink mtp-1 αποσυνδέθηκε. 

Τον ήπιαμε

Εγώ στην έκδοση 9 δεν έχω θέματα. Κάνε αναβάθμιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...