Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Bangi7 είπε

Ψάχνω για κουπόνι αλλά δεν βρίσκω κάτι.. όσα έχω δοκιμάσει λένε ότι δεν είναι έγκυρα.

Δες λίγο εδώ 😎

https://www.udemy.com/courses/search/?courseLabel=5306&courseLabel=9286&lang=en&price=price-free&q=html5+css3&ratings=4.5&sort=relevance&src=sac

Επεξ/σία από ss13
  • Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, antbyron είπε

Αν δεν βρίσκεις κουπόνι, κάνε υπομονή και περίμενε για κάποια έκπτωση, βάζει συνέχεια.

Η αγορά με κάρτα είναι ασφαλές?

Δημοσ.
1 minute ago, Bangi7 said:

Η αγορά με κάρτα είναι ασφαλές?

Το udemy είναι σοβαρή εταιρεία, δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά προσωπικά ψωνίζω παντού με paypal, δεν παίρνω ρίσκα(μπορεί να τους χακάρουν, δεν ξέρεις από που θα σου έρθει).

• Like 1
Δημοσ.

Αν σου αρέσει περισσότερο το αν φτιάχνεις ιστοσελίδες τότε ξεκίνα μαθήματα/ δουλειά σαν web developer και βλέπεις στην πορεία πως θα εξελιχθείς γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα δεις πολλά και διάφορα όταν ξεκινήσεις να δουλεύεις και ίσως να σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που έχεις μάθει.

Εγώ προσωπικά δούλευα 6 περίπου χρόνια σαν php dev, εκτέθηκα σε system admin/ linux/ devops κομμάτια στην εταιρεία που είμαι, χρειάστηκε να προσλάβουμε άτομο για αυτό το πόστο, προσφέρθηκα εγώ, μου δώσανε την ευκαιρία και τους τελευταίους μήνες είμαι full time στο καινούργιο μου πόστο και δεν με φαντάζομαι να ξαναγράφω php ποτέ.

Ίσως στην Ελλάδα να έχει περισσότερη ζήτηση το web development από το software engineering αλλά μην περιορίζεσαι στην αγορά εργασίας της Ελλάδας. Μέχρι να πάρεις το όποιο πτυχίο και να αρχίσεις να ψάχνεις ενεργά δουλειά οι περισσότερες δουλειές θα είναι 100% remote στον κλάδο μας.

Στο εξωτερικό το software engineering έχει πολλή ζήτηση και πληρώνει πολύ πολύ καλύτερα από το web development.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 4/5/2022 στις 5:09 ΜΜ, Bangi7 είπε

Καλησπέρα σε όλους! Γράφω αυτό το άρθρο, κατά κύριο λόγο γιατί είμαι μπερδεμένος.

Θέλω να ξεκινήσω σε ιδιωτικό ΙΕΚ σαν προγραμματιστής. Έχω μπερδευτεί όμως με τις δύο αυτές ειδικότητες και δεν ξέρω ποια από τις δύο να διαλέξω ( web developer- designer, software developer). 

Μου αρέσει αρκετά η δημιουργία ενός site και έχω ασχοληθεί ελάχιστα με HTML CSS σε πολύ αρχάριο στάδιο, απλά σκέφτομαι ότι ίσως να μην είναι τόσο εύκολη η εύρεση εργασίας μετά. Πάνω σε αυτό το κομμάτι θα μπορώ μόνο να δημιουργώ site?

Από την άλλη ο software developer, δεν ξέρω πάνω σε τι εξειδικεύεται ακριβώς αν και έχω ασχοληθεί ελάχιστα πάλι πάνω στην python.

Σε ποια από τις δύο ειδικότητες θα είναι πιο εύκολη η εύρεση εργασίας στην Ελλάδα και ποια από τις δύο αμοίβεται καλύτερα?

Να επισημάνω ότι είμαι 28 χρόνων. Κατά πόσο θα είναι εύκολο να βρω εργασία στην ηλικία μου καθώς και να αναπτυχθω πάνω σε κάτι τέτοιο?

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Αδερφέ πώς πηγαίνει το ΙΕΚ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 1/8/2022 στις 10:22 ΜΜ, Tsekis είπε

Αδερφέ πώς πηγαίνει το ΙΕΚ?

Καλησπέρα.

Έχω ξεκινήσει από μόνος μου να μαθαίνω λίγο HTML + CSS εδώ και κάποιο καιρό. Από Σεπτέμβρη θα ξεκινήσω σε σχολή τελικά για software development γιατι πιστεύω ότι το web μπορώ να το μάθω και μόνος μέχρι ένα σημείο. 

Θα ξεκινήσω σχολή γιατί δεν μπορώ να έχω ένα πρόγραμμα από μόνος μου οπότε στην σχολή θα είμαι πιο περιορισμένος και θα αποκτήσω και λίγο αυτοπεποίθηση πάνω στο development (επίσης θα βρω πιο εύκολα μια εταιρία για να κάνω την αρχή).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kαλησπερα , μιας και εγω ειμαι πανω κατω στην ιδια κατασταση με το παιδι, γνωριζεται αν υπαρχουν εταιριες , που να κανουν hire ατομα για editing σε βιντεο ? (φαση content editor για καποιον content creator/εταιρια) ή σε αυτη την περιπτωση θα ειναι καλυτερα το freelance?  Επισης γνωριζεται αν υπαρχει καποια σχολη πανω σε αυτο το κομματι (graphic design??) ή δεν ανηκει σε καποια συγκεκριμενη κατηγορια ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...