Προς το περιεχόμενο

router με sim

kostas_deli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην ομάδα

Θα ήθελα την βοήθεια σας

Έχω κάνει μια σύνδεση στην cosmote που μου προσφέρει απεριόριστο internet και μου δίνει και μια extra sim για router.

Σκέφτομαι αυτή την extra sim να την χρησιμοποιήσω σε επαγγελματικό χώρο εστίασης, όμως το router που μου προτείνει η cosmote έχει δυνατότητα για να συνδεθούν πάνω της μέχρι 64 συσκευές (ενσύρματα και ασύρματα) οι οποίες είναι πολύ λίγες αν σκεφτείς ότι θα συνδεθούν πάνω της ταμειακή, POS, κάμερες συν τους πελάτες.

Ξέρει κάποιος άλλο router με την δυνατότητα σύνδεσης περισσότερων συσκευών? Και τι παίζει με το κόστος αυτών των router ?

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, σκέφτομαι ότι θα μπορούσες να πάρεις έναν κοινό router (τύπου TP-Link) και να τον βάλεις μεταξύ των client και του 4G router του παρόχου. Αν βάλεις το νέο  router-άκι να κάνει PAT, θα φαίνονται όλοι οι client του LAN σου σαν ένας στον 4G router του παρόχου.

17 ώρες πριν, m4is είπε

Καλησπέρα, σκέφτομαι ότι θα μπορούσες να πάρεις έναν κοινό router (τύπου TP-Link) και να τον βάλεις μεταξύ των client και του 4G router του παρόχου. Αν βάλεις το νέο  router-άκι να κάνει PAT, θα φαίνονται όλοι οι client του LAN σου σαν ένας στον 4G router του παρόχου.

Αυτο τι ακριβως θα ωφελησει σε αυτο που ρωταει ο φιλος?

Σαν πιο φτηνη λυση που εχω κανει κ εγω στο χωριο για ιντερνετ ειναι να βρεις κανενα usb στικακι μοντεμ,τα οποια ειδικα εαν ειναι συγκεκριμενης εταιριας ειναι φτηνοτερα, και ενα ρουτερ τυπου https://mytechbox.gr/product/tp-link-ασύρματο-n-router-3g-4g-tl-mr3420-ver-3-0/?skr_prm=WyIyMzY5YTgxZS1lMjY1LTRkZTgtOWJhZC04Zjg2ZDZkNjkwNDgiLDE2NTE3NDA4ODk4NzMseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 (τυχαια επιλογη) και να κανεις τη δουλεια σου μια χαρα.

Αν θες να εξυπηρετείται επαγγελματικός χώρος τότε θεωρώ πως είναι μονόδρομος ένα ποιοτικό ρούτερ ubiquiti edgerouter ή κάποιο mikrotik και στην wan θύρα του θα μπει το 4g router.

ακριβή επιλογή 4g router: mikrotik chateau LTE 12 

Φθηνή επιλογή 4g router: tplink mr600 V2

Router: ubiquiti er-x, ubiquiti 10x

Σε ξενοδοχείο έχουμε βάλει το mr600 σε συνδυασμό με ένα edgerouter-x και dual wan load balance με μια VDSL 2 30/5 και όλα καλά αν εξαιρέσεις το υψηλό ping όταν βγαίνεις απ' το δίκτυο κινητής.

Kαλησπέρα στην παρέα. Επειδή θα πάω στο νέο μας σπίτι άμεσα, κοιτάω και εγώ 4G λύσεις internet. Οι γνώσεις μου στο χώρο των 4G routers είναι ανύπαρκτες.

Κοιτάω το Huawei B818-263 4G. Θα έχει σταθερή σύνδεση; Το θέλω για κύρια σύνδεση 4G με απεριόριστο πακέτο. Θα το βάλω με sim (ψηλά σε παράθυρο για καλύτερο σήμα) να φέρνει internet στο pc μέσω μεγάλου ethernet καλωδίου (cat 7).                                                                                                                              
Eδώ στην επαρχία με 24άρα πιάνω 4-6 download και ταβάνι 1 upload. Κοινώς σέρνεται. Με 4G (κινητό που δοκίμασα) πιάνω από 30 έως και 100 download!                          Γνώμες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...