Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είμαι συνδρομητής Cosmote και το σπίτι βρίσκεται στα 150μ από Α/Κ του ΟΤΕ. Αυτή τη στιγμή έχω γραμμή ADSL 24 και στο site τους μου δίνει διαθεσιμότητα για VDSL 50.

Όσες φορές και αν έκανα αίτηση αναβάθμισης, έχει ακυρωθεί, και ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες για VDSL. Ενώ μεν υποστηρίζεται στην περιοχή η 50άρα, δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος.

Μου είπαν ότι η αναβάθμιση θα γίνει δωρεάν σύμφωνα με τον διπλασιασμό που κάνει η Cosmote αλλά δεν γνωρίζουν το πότε λόγω της προαναφερθείσας έλλειψης. 

Αυτό τεχνικά πως εξηγείται εφόσον έχω ήδη γραμμή (άρα και πόρτα); Να ελπίζω σε επέκταση της VDSL καμπίνας και διπλασιασμό της ταχύτητας ή να στραφώ στο speed booster;

Δημοσ.
1 hour ago, Ironside said:

Αυτό τεχνικά πως εξηγείται εφόσον έχω ήδη γραμμή (άρα και πόρτα);

Η γραμμή σου τώρα είναι συνδεδεμένη στο DSLAM του Α/Κ, άρα στο "ΚΑΦΑΟ" κομμάτι της καμπίνας. Για να πάρεις VDSL πρέπει να συνδεθείς σε κάρτα VDSL στην καμπίνα, που πιθανώς έχουν γεμίσει όλες. Ίσως τώρα που ανακοίνωσε η Cosmote τις δωρεάν αναβαθμίσεις να έχεις ελπίδες να προσθέσει κάποια στιγμή και επιπλέον κάρτες όπου υπάρχει πρόβλημα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...