Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Εγώ, πάλι, ισχυρίζομαι ότι, όπως ακριβώς πας και παραλαμβάνεις μια αποστολή (Door) στην πόρτα του πελάτη, έτσι ακριβώς έχεις ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ υποχρέωση να την παραδώσεις στην πόρτα (Door) του πελάτη. Στο πλαίσιο της υπηρεσίας Door to Door, όπως αυτή περιγράφεται στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Εκτός, βέβαια, κι αν θέλει κάποιος να μου πει πως κατεβάζει στο πεζοδρόμιο τον πελάτη για να παραλάβει το οτιδήποτε παραλαμβάνει από τη διεύθυνση κατοικίας. Γιατί, αν θέλει να το ισχυριστεί, θα ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου, για ποιο λόγο, όταν παραλαμβάνουν, με ρωτάνε όροφο.
StamTheMan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Snoob είπε Γιατί, αν θέλει να το ισχυριστεί, θα ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου, για ποιο λόγο, όταν παραλαμβάνουν, με ρωτάνε όροφο. Γιατι εχει καθιερωθει.Επισης,Ειναι το ιδιο με τον αποστολεα που λεει να ανοιχθει το πακετο κατα την παραδοση,επειδη το λεει αυτος δε σημαινει οτι ισχυει.Βοηθαει να ξερουμε τον οροφο,για να μη μυριζουμε τα νυχια μας οταν ανεβαινουμε,πιστεψε με,3 στις 5 παραδοσεις δε μου λεγανε καν σε ποιο οροφο μενουν,απλα ανοιγαν και τρεχαν να βρουν λεφτα για να πληρωσουν. Αυτα που τραβαω στην καθε πολυκατοικια δεν τα εχετε υποψην,απο εκει προερχεται ολο αυτο που ρωταω. Ειμαι εγω υποχρεωμενος να ανεβω στον 5ο με τα ποδια; Ειμαι εγω υποχρεωμενος να περιμενω να μου πεταξει ο αλλος τα κλειδια,επειδη δε δουλευει το buzzer της κεντρικης; Δεν ειναι μερος της δουλειας μου ολα αυτα,οπως δεν ειναι πολλα ακομη. Και οχι,δε με ενδιαφερει να συζητησω γιατι οι "συναδελφοι" αφηνουν χαρτακια αντι να φερνουν τα δεματα,ή λενε οτι "περασαν και δε σας βρηκαν". Μην ξεφυγουμε απο αυτο που ρωταω. 6 λεπτά πριν, Snoob είπε Εγώ, πάλι, ισχυρίζομαι ότι, όπως ακριβώς πας και παραλαμβάνεις μια αποστολή (Door) στην πόρτα του πελάτη, έτσι ακριβώς έχεις ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ υποχρέωση να την παραδώσεις στην πόρτα (Door) του πελάτη. Ιδιο concept,εγω ισχυριζομαι οτι doοr ειναι η κεντρικη εισοδος. Εσυ λες οτι ανεβαινει πανω ο κουριερ,εγω σου λεω οτι στις πιο πολλες παραλαβες σε πολυκατοικια,κατεβαιναν οι ιδιοι στην εισοδο. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, StamTheMan είπε Γιατι εχει καθιερωθει.[...] Λάθος. Είναι βασικό στοιχείο της παρεχόμενης υπηρεσίας, με διαφορετική τιμολόγηση από άλλες υπηρεσίες. Door to door. Πόρτα με πόρτα. Όχι πόρτα με πεζοδρόμιο. 1 1
StamTheMan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Snoob είπε Όχι πόρτα με πεζοδρόμιο. Ουτε πορτα με 5ο
Maurikycli Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Άλλο οι υπηρεσίες απλού ταχυδρομείου και άλλο κούριερ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Προσπαθείς να το ρίξεις στην παλαβή, αλλά δεν θα σου κάνω τη χάρη. Η υπηρεσία είναι Door to Door. Αν η πόρτα είναι στον πέμπτο, θα ανεβείς στον πέμπτο. Είτε για να παραλάβεις, είτε για να παραδώσεις. Αυτό που πας εσύ και οι συνάδελφοί σου να περάσετε, είναι τη Door to Door να τη μετατρέψετε σε ταχυδρομική υπηρεσία, που όμως είναι διαφορετική υπηρεσία, με διαφορετική χρέωση. Για του λόγου του αληθές, και όχι για να διαβάζουμε σε τι βαθυστόχαστα συμπεράσματα καταλήγουν τα αδικημένα κούριερ αναμεταξύ τους: Άλλο Door to Door και άλλο ταχυδρομικές υπηρεσίες, με απλή εναπόθεση (αυτό που πάτε να κάνετε, δηλαδή). 4 2
Maurikycli Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Υποθέτω ότι θα πληρώνονται λιγότερο και από τους συμβασιούχους ΕΛΤΑ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
StamTheMan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Snoob είπε Άλλο Door to Door και άλλο ταχυδρομικές υπηρεσίες, με απλή εναπόθεση (αυτό που πάτε να κάνετε, δηλαδή). Δεν ειμαι πλεον κουριερ,το εχω πει πολλες φορες,αλλα αυτα που τραβουσα τοτε ειναι ιδια με αυτα που τραβαω τωρα σαν διανομεας efood,απλα αλλαζει το δεμα. Σαν κουριερ λοιπον θα σου πω οτι δεν ηταν δουλεια μου να ανεβω στον 5ο με τα ποδια,ουτε ηταν δουλεια μου να μαντευω ποιο ειναι κουδουνι σου ( και στην κεντρικη αλλα και επανω ),ουτε να σε παιρνω τηλεφωνο επειδη δε θες να βαλεις κουδουνι. Εχω αφησει πολλες φορες απων,γιατι ενω μου ανοιξαν την κατω πορτα,δε μου ανοιξαν την πανω και καθομουν και περιμενα ,αν θες το πιστευεις. Επισης,δεν ηταν δουλεια μου να σε παιρνω,να μην απαντας,και μολις βλεπεις το sms να με παιρνεις και να εχεις την απαιτηση να γυρισω πισω. Δουλεια μου ηταν να παραδωσω το δεμα στη διευθυνση,οχι να σκαρφαλωνω οροφους,ουτε να κανω τον ντετεκτιβ και να αφουγκραζομαι οταν φτανω στον οροφο,επειδη δεν εχεις την στοιχειωδη ευγενια να ανοιξεις την πορτα ( 7 στις 10 πανω πορτες δεν εχουν ονομα στο κουδουνι ) . Δουλεια μου επισης ηταν να παραδιδω τα δεματα,οχι να αφηνω χαρτακια,ουτε να στελνω sms και να δηλωνω οτι δηθεν περασα και δε σε βρηκα. Καταδικαζω χειροτερα απο εσας αυτους που τα κανουν αυτα,γιατι την πληρωνα εγω για τις δικες τους βλακειες. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2022 από StamTheMan
korakios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Σαν κουριερ λοιπον θα σου πω οτι δεν ηταν δουλεια μου να ανεβω στον 5ο άλλα λέει η εταιρία που εργαζόσουν 4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δεν ειμαι πλεον κουριερ,το εχω πει πολλες φορες, ευτυχώς 1 1
flexpick Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 45 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Αυτα που τραβαω στην καθε πολυκατοικια δεν τα εχετε υποψην, Τα εχουμε αλλα ειναι θεμα με την εργοδοσια οχι με τον πελατη.
Lucifer Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 22 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δεν ειμαι πλεον κουριερ Όλα καλά. Να φανταστώ βρήκες το κάλεσμά σου ως οδηγός ταξί;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 33 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Υποθέτω ότι θα πληρώνονται λιγότερο και από τους συμβασιούχους ΕΛΤΑ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα Δεν ξέρω πόσο πληρώνονται. Φαντάζομαι λίγα. Όμως, σε καμία περίπτωση η "λύση" δεν μπορεί να είναι να ερμηνεύουν τις υπηρεσίες κατά το δοκούν και να κάνουν καψόνια στους πελάτες. Ας τα βρουν με τους εργδοότες τους, αν η αμοιβή δεν τους καλύπτει ή ας αναζητήσουν κάτι καλύτερο. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες, που έχουμε προπληρώσει είναι σαφείς, πόρτα με πόρτα και οι διάφορες ευφάνταστες ερμηνείες ή οι απόπειρες μετατροπής τους "στο μιλητό" σε άλλου είδους (ταχυδρομικές με απλή εναπόθεση) υπηρεσίες δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με το "δεν είναι δουλειά μου"¨. Λυπάμαι, αλλά δουλειά σου είναι. Παραλαβή από την πόρτα του πελάτη, παράδοση στην πόρτα του πελάτη. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις