Dr_Pepper Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, duende είπε στο τηλ τους ρωτησα ποσες μερες μενει στο καταστημα απο τη πρωτη αποπειρα παραδοσης κ μου λενε 7 μερες. κ τους λεω οκ, χθες ηταν η πρωτη μερα, γιατι παει προς επιστροφη?? εεεε ετσι το βγαζει το συστημα, η απαντηση..δεν ξερουν τι τους γινεται να προσθεσω επισης οτι μπορουσαν να το κρατησουν μονο μεχρι σημερα το απογευμα, διαφορετικα θα εφευγε για πισω και θα μπορουσαν να ακυρωσουν την επιστροφη μονο μετα απο επιβεβαιωση του αποστολεα(!) φακ λοτζικ το ιδιο εγινε και προ ημερων με αλλη αποστολη, μιλαω μαζι τους κ τους λεω πως επειδη λειπω θα περασω το αλλο πρωι να το παρω. μπαινει η σημειωση, το συστημα ομως ειχε αλλη γνωμη και το δρομολογησε για επιστροφη και αυτο! προλαβα οριακα την ωρα που φορτωναν τη κλουβα και το εβγαλαν απο μεσα για τα πανηγυρια Και αυτοί είναι ο ιδιωτικός τομέας! Φαντάσου το δημόσιο πως δουλεύει
agnostos99 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 1 βημα μπροστά 5 πίσω λοιπόν... καθε μερα και μια περιπετεια με αυτη την εταιρεία
Nabuko Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Στις 4/5/2022 στις 3:02 ΜΜ, Allan-Wake είπε μεχρι τη 1:10 θα παραλαβω Έλεγε και ποιας μέρας?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Τελευταία έχω παρατηρήσει πως σου τηλεφωνούν, απαντάς (αυτοματοποιημένο σύστημα, που από ό,τι καταλαβαίνω σημαίνει ότι η κλήση του courier προωθείται μέσω ACS), σου λένε "σας συνδέουμε με τον μεταφορέα", και αυτός σου ανακοινώνει πως πρέπει να κατεβείς στο δρόμο για να παραλάβεις. Αυτό, συμβαίνει ανεξαρτήτως βάρους δέματος, ακόμη και πολύ μικρά πακετάκια δεν ανεβαίνουν, ο τελευταίος οφείλω να πω ότι ήταν ευγενέστατος, τον προηγούμενο όμως τον βρήκα πάνω στο μηχανάκι να μαρσάρει κι είχε κάτι μούτρα μέχρι κάτω. Τουλάχιστον, τις τελευταίες φορές τα έφεραν εδώ, έστω περιμένοντας κάτω στο δρόμο, ας το θεωρήσω "βελτίωση" σε σχέση με το προηγούμενο 6μηνο και το μεγαλύτερο μέρος του '21, που έτρεχα κάθε φορά με sms "απουσίας" μου να παραλάβω από το κατάστημα.
StamTheMan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, Snoob είπε Τελευταία έχω παρατηρήσει πως σου τηλεφωνούν, απαντάς (αυτοματοποιημένο σύστημα, που από ό,τι καταλαβαίνω σημαίνει ότι η κλήση του courier προωθείται μέσω ACS), σου λένε "σας συνδέουμε με τον μεταφορέα", και αυτός σου ανακοινώνει πως πρέπει να κατεβείς στο δρόμο για να παραλάβεις. Αυτό, συμβαίνει ανεξαρτήτως βάρους δέματος, ακόμη και πολύ μικρά πακετάκια δεν ανεβαίνουν, ο τελευταίος οφείλω να πω ότι ήταν ευγενέστατος, τον προηγούμενο όμως τον βρήκα πάνω στο μηχανάκι να μαρσάρει κι είχε κάτι μούτρα μέχρι κάτω. Αρχικα ,επειδη ολοι ξερουν οτι ειμαι υπερμαχος των κουριερ και των διανομεων.θελω να τονισω οτι ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ! Εχω συζητησει πολυ το συγκεκριμενο θεμα και δεν εχω λαβει καποιο σοβαρο επιχειρημα,μονο τυπου "ειναι δουλεια σου" και "πληρωνω για να μου το φερεις στην πορτα". Απο που εχει προκυψει οτι πρεπει το δεμα να παραδοθει στην πορτα του διαμερισματος σου/μου/σας/μας ; Το οτι συνηθιζεται και το οτι εχει καθιερωθει δε με καλυπτει.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Εγώ πληρώνω για να μου το παραδώσουν στο σπίτι μου. Το σπίτι μου δεν είναι ο δρόμος. Ούτε δεκαπέντε μέτρα παρακάτω όπου έχει παρκάρει το χρέπι του ο κάθε απίθανος γιατί έχει να "παραδώσει" σε δύο γειτονικές πολυκατοικίες κι επειδή σκυλοβαριέται έχει σταματήσει ανάμεσα στις δύο. Πάρα πολύ απλά. Για να μη μιλήσω καν για ευάλωτους ανθρώπους, ηλικιωμένους, μόνους, που έχουν πέσει δυστυχώς στην ανάγκη αυτής της απίθανης κάστας και τυγχάνουν τέτοιας αισχρής αντιμετώπισης. 6
SabotazNic Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Έλα ρε μαν τώρα, πλάκα κάνεις? Υπάρχουν 2 επιλογές, ή σε κατάστημα, ή σπίτι ΜΟΥ, όπου σπίτι όχι δρόμος, όχι είσοδος πολυκατοικίας, όχι βγείτε μπροστά στον κεντρικό (αυτό το έχω εγώ γτ μένω σε παράδρομο με κανονικό δρόμο μπροστά μου με είσοδο στοάς πολυκατοικίας χωρίς να δημιουργεί θέμα) 1
Haldol Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Πάντως σε 'μένα, στο Skroutz Last Mile, πρώτα έρχεται το δέμα και μετά το μήνυμα ότι "σε Χ λεπτά θα παραλάβεις"! Καλό, έτσι; Χτυπάει κουδούνι ο άνθρωπος, παίρνω το δέμα, και μετά από 3-4 λεπτά αφού έχει φύγει, χτυπάει και το Viber ... άψογο!
cumulus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Στις 5/5/2022 στις 9:50 ΠΜ, Dr_Pepper είπε Καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. Επίσης καλό ειναι να καταγράφεις τέτοιες συνομιλίες (αν χρησιμοποιείς κινητό υπάρχουν app που ηχογραφούν τις κλήσεις σου) Το δέμα λογικά ειναι ασφαλισμένο και πρέπει να σε αποζημιώσουν. Πρεπει να πεις στον αλλο οτι τον ηχογραφεις και να το δεχτει.Διαφορετικα τρως προστιμο.
StamTheMan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Snoob είπε Εγώ πληρώνω για να μου το παραδώσουν στο σπίτι μου. Δεν ειναι επιχειρημα αυτο. Δε θα το αναλυσω περαιτερω λοιπον,αφου δεν εχεις να μου παραθεσεις κατι που να υπαγορευει οτι εγω πρεπει να ανεβω στον 5ο με τα ποδια για να σου παραδωσω το δεμα σου. 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Έλα ρε μαν τώρα, πλάκα κάνεις? 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε σπίτι ΜΟΥ, όπου σπίτι όχι δρόμος, όχι είσοδος πολυκατοικίας Οχι,ρωταω πολυ σοβαρα και δε βλεπω να μου απαντατε σοβαρα,απλα μου απαντατε τι νομιζετε ΕΣΕΙΣ οτι ισχυει.
SabotazNic Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Οχι,ρωταω πολυ σοβαρα και δε βλεπω να μου απαντατε σοβαρα,απλα μου απαντατε τι νομιζετε ΕΣΕΙΣ οτι ισχυει. Ισχυρίζεσαι ότι επειδή λένε διεύθυνση, άρα εννοούν και στον δρόμο? https://www.elta-courier.gr/portaporta https://www.acscourier.net/el/ypiresies/taxymetafores-eswterikoy/basikes-uperesies/uperesies-gia-pelates-metretois/
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Ορίστε, από τους όρους της ACS, για μεταφορές εσωτερικού: "Επιλέξτε από τις Βασικές μας Υπηρεσίες μας αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας! Door to Door, Point to Door, Point to Point ή μήπως ACS Combo Express;" Πόρτα με πόρτα, όχι πόρτα με πεζοδρόμιο, όχι πόρτα με χερούλι κεντρικής εισόδου, όχι πόρτα με παρτέρι του κήπου. Εντάξει, το πράγμα ξεφεύγει, "δεν απαντάμε σοβαρά". 4
Maurikycli Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Γράφει κάπου ότι τόπος παράδοσης ΔΕΝ είναι το σπίτι του κούριερ; Ας πηγαίνουμε εκεί να παραλαμβάνουμε τότε!
StamTheMan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ισχυρίζεσαι ότι επειδή λένε διεύθυνση, άρα εννοούν και στον δρόμο? Ισχυριζομαι οτι δεν εχω δει καπου να λεει οτι πρεπει να ανεβω στον οροφο σου. 13 λεπτά πριν, Snoob είπε Εντάξει, το πράγμα ξεφεύγει, "δεν απαντάμε σοβαρά". Εγινε. Αυτο που δεν καταλαβαινετε,ειναι οτι δεν ειχα σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση,εσεις πηγατε εκει οπως και να εχει.
Titos301 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 απο το μαγαζι που παραλαμβανει ο courier, λεει στον επιχειρηματια βγες εξω και φερε μου τα πακετα στο αμαξι/μηχανακι ή μπαινει μεσα και τα παιρνει; αρα γιατι εχει 2 μετρα και 2 σταθμα οταν ειναι να κανει παραδοση;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις