Allan-Wake Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 σου στελνουν πλεον σμσ με λινκ που σου λεει ακριβως ποτε θα παραλαβεις. Εμενα ελεγε σημερα μεχρι τη 1:10 θα παραλαβω... ακομα τιποτα. Ενα βημα προς την σωστη κατευθηνση αλλα παλι θελει δουλεια..
alexkrz Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μου θυμίζει Skourtz Miles (την κουριερ του Σκρουτζ) . αυτή το κάνει έτσι.
Allan-Wake Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Από την μια ειναι καλό γιατί δεν τους πρήζουν στα τηλέφωνα...και ξέρει ο πελάτης πότε θα παραλάβει...χωρίς σημειώματα κλπ
SabotazNic Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Ε 13:10 πέρασε κάτω από το σπίτι σου και έφυγε. Θα σου πει ότι δεν ήσουν σπίτι, κλασικά acs Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από SabotazNic 4 2
Allan-Wake Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ε 13:10 πέρασε κάτω από το σπίτι σου και έφυγε. Θα σου πει ότι δεν ήσουν σπίτι, κλασικά acs ακομα γραφει "Σε διανομεα για παραδοση" μαλλον ακομα ψαχνει την οικοδομη
korakios Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 26 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε ακομα γραφει "Σε διανομεα για παραδοση" μαλλον ακομα ψαχνει την οικοδομη 8 ώρες πριν, Allan-Wake είπε Εμενα ελεγε σημερα μεχρι τη 1:10 θα παραλαβω τώρα σε καμια ώρα εννοεί 😛
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Ένα τέτοιο σύστημα και ακόμα καλύτερο είχε μια μεταφορική εταιρεία που έκανα κάτι παραγγελίες. Ήταν ένα φαρμακείο από Αγ. Δημήτριο. Σου ερχόταν SMS με link που είχε το στιγμα του αυτοκινήτου στον χάρτη, το έβλεπα και ενώ νόμιζα ότι πλησιάζει εμένα έκανε στροφές και πήγαινε σε άλλο μέρος. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από Basilhs23___
StamTheMan Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, Allan-Wake είπε σου στελνουν πλεον σμσ με λινκ που σου λεει ακριβως ποτε θα παραλαβεις. Εμενα ελεγε σημερα μεχρι τη 1:10 θα παραλαβω... ακομα τιποτα. Ενα βημα προς την σωστη κατευθηνση αλλα παλι θελει δουλεια.. Δεν ειναι κατι καινουργιο αυτο,ειναι χρονια. Απλα δεν το χρησιμοποιουν σωστα. Επισης σου δινει τη δυνατοτητα να προγραμματισεις ( γελαμε ) αλλο ραντεβου, ή να επιλεξεις παραλαβη απο το καταστημα ,που ετσι και αλλιως αυτο θα κανεις,απλα σου δινει τη δυνατοτητα να νομιζεις οτι ηταν δικη σου επιλογη να πας 1
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Oταν λενε - περασαμε και δε σας βρηκαμε και δε μπορουμε να το ξαναστειλουμε τι απανταμε σε αυτο ;
randomcat Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Έλαβα SMS από την ACS που έλεγε "σήμερα μέχρι τη 1:10 θα σου φέρουμε το χαρτάκι". 😄
dtk-386 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, StamTheMan είπε Δεν ειναι κατι καινουργιο αυτο,ειναι χρονια. Απλα δεν το χρησιμοποιουν σωστα. Το Σκρουτζ miles δουλεύει άψογα πάντως. Εγώ χρησιμοποιώ και τα ντουλάπια στα Σκρουτζ points τόσο που δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά παραγγείλω με συμβατικό κούριερ. https://www.techwar.gr/wp-content/uploads/2021/11/aa171ed7b4bb69826b11da13ff6518be.jpg 3
djcat Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Oταν λενε - περασαμε και δε σας βρηκαμε και δε μπορουμε να το ξαναστειλουμε τι απανταμε σε αυτο ; για την ψυχική σου ηρεμία θα σου έλεγα να πας να το παραλάβεις. Είχα την καταπληκτική ιδέα να τους πω να το ξαναφέρουν σπίτι και φυσικά δε με βρήκαν πάλι. Μάλιστα τώρα έγραψαν στην ειδοποίηση την ηλεκτρονική οτι αρνήθηκα να παραλάβω. Απλά απαράδεκτοι! Μέχρι και ο τύπος στο τηλέφωνο άρχισε το δούλεμα... Kαι ναι, έχουμε και συνέχεια. Μόλις γύρισα από το κατάστημα - το δέμα το στείλαμε για επιστροφή! Αφού δεν ήθελα να το παραλάβω! Υπέυθυνος άφαντος - μετά από φωνή πως θα φωνάξω την αστυνομία βρέθηκα κάποιος υπεύθυνος(;) στο τηλέφωνο και πως το δέμα πήγε στη Θεσσαλονίκη και θα προσπαθήσει να το γυρίσει πίσω στην Αθήνα πάλι ( το είπε για να με ξεφορτωθεί προφανώς ). Έχω ήδη πληρώσει τον αποστολέα, χαμένες ώρες χωρίς λόγο και νεύρα από το πουθενά για την αγαπημένη μας ACS. Μπράβο σας! Xαχα, και να μετά από τηλεφωνική μου κλήση, το δέμα είναι Βουλγαρία ήδη, δεν το προλάβαμε... Συγχαρητήρια στην ACS. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από djcat
Dr_Pepper Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, djcat είπε για την ψυχική σου ηρεμία θα σου έλεγα να πας να το παραλάβεις. Είχα την καταπληκτική ιδέα να τους πω να το ξαναφέρουν σπίτι και φυσικά δε με βρήκαν πάλι. Μάλιστα τώρα έγραψαν στην ειδοποίηση την ηλεκτρονική οτι αρνήθηκα να παραλάβω. Απλά απαράδεκτοι! Μέχρι και ο τύπος στο τηλέφωνο άρχισε το δούλεμα... Kαι ναι, έχουμε και συνέχεια. Μόλις γύρισα από το κατάστημα - το δέμα το στείλαμε για επιστροφή! Αφού δεν ήθελα να το παραλάβω! Υπέυθυνος άφαντος - μετά από φωνή πως θα φωνάξω την αστυνομία βρέθηκα κάποιος υπεύθυνος(;) στο τηλέφωνο και πως το δέμα πήγε στη Θεσσαλονίκη και θα προσπαθήσει να το γυρίσει πίσω στην Αθήνα πάλι ( το είπε για να με ξεφορτωθεί προφανώς ). Έχω ήδη πληρώσει τον αποστολέα, χαμένες ώρες χωρίς λόγο και νεύρα από το πουθενά για την αγαπημένη μας ACS. Μπράβο σας! Καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. Επίσης καλό ειναι να καταγράφεις τέτοιες συνομιλίες (αν χρησιμοποιείς κινητό υπάρχουν app που ηχογραφούν τις κλήσεις σου) Το δέμα λογικά ειναι ασφαλισμένο και πρέπει να σε αποζημιώσουν. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από Dr_Pepper 1
duende Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) κατι παει πολυ λαθος τελευταια με το συστημα τους, και στη δικη μου περιπτωση πηγαν να παραδωσουν χθες, απουσιαζα και σημερα το δρομολογησαν για επιστροφη! ευτυχως το πηρε το ματι μου νωρις και αφου ακουσαν διαφορα, το κρατησαν εκει για να παω να το παραλαβω εγω και οχι να το φερουν αυτοι!.. στο τηλ τους ρωτησα ποσες μερες μενει στο καταστημα απο τη πρωτη αποπειρα παραδοσης κ μου λενε 7 μερες. κ τους λεω οκ, χθες ηταν η πρωτη μερα, γιατι παει προς επιστροφη?? εεεε ετσι το βγαζει το συστημα, η απαντηση..δεν ξερουν τι τους γινεται να προσθεσω επισης οτι μπορουσαν να το κρατησουν μονο μεχρι σημερα το απογευμα, διαφορετικα θα εφευγε για πισω και θα μπορουσαν να ακυρωσουν την επιστροφη μονο μετα απο επιβεβαιωση του αποστολεα(!) φακ λοτζικ το ιδιο εγινε και προ ημερων με αλλη αποστολη, μιλαω μαζι τους κ τους λεω πως επειδη λειπω θα περασω το αλλο πρωι να το παρω. μπαινει η σημειωση, το συστημα ομως ειχε αλλη γνωμη και το δρομολογησε για επιστροφη και αυτο! προλαβα οριακα την ωρα που φορτωναν τη κλουβα και το εβγαλαν απο μεσα για τα πανηγυρια Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από duende
Προτεινόμενες αναρτήσεις