Lucretius Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Ευχαριστώ, νομίζω οτι αξίζει, ειδικά για τις καλύτερες γωνίες θέασης.
gbras Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Υπαρχει price match και απο τον Κωτσοβολο για την 50αρα
wicked_d Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Πάντως έχει πέσει σε αυτή την τιμή και σε άλλα καταστήματα. Σε ps την έχει κουμπώσει κανείς?
G@rg@oun Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Στις 9/5/2022 στις 10:04 ΠΜ, tazman75 είπε Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες! Θα το προσπαθήσω. Εμένα βέβαια δούλευε κανονικά μέσω ασύρματης προβολής μέχρι που έγινε αναβάθμιση στο κινητό από την xiaomi. Δύο tablets που έχω και δεν έχουν κάνει αναβάθμιση τώρα τελευταία, συνδέονται κανονικά! Ναι και εμενα το κινητομε το ασυρματη προβολη δεν την βρισκει. για αυτο κατεβασα αλλο προγραμμα. Στις 9/5/2022 στις 7:13 ΜΜ, megaloup είπε Να ρωτήσω και εγώ. Από Αθλητικά σε NOVA-COSMOTE HD, πως τα πάει; Σε ποδόσφαιρο κόβεται η κίνηση της μπάλας λόγω του οτι δεν είναι 100hz, ή τα καταφέρνει καλά και υπάρχει ομαλή κίνηση της αθλητικής δράσης; Σε εμενα δεν κολλαει καθολου στα αθλητικα και κυριως ποδοσφαιρο που βλεπω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα