unicore30 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σας, μία αρκετά καλή τιμή για 50'' Android Ambilight TV φτηνότερη τιμή μέχρι σήμερα. https://www.skroutz.gr/s/29186593/Philips-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-50PUS7906-HDR-50.html https://www.philips.gr/c-p/50PUS7906_12/7900-series-4k-uhd-android-tv 5
Vasilius Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 το ότι έχει Android σημαίνει ότι παίρνει όλα τα APPS από Cosmote TV , Disney+ , Netflix κτλ. 1
G@rg@oun Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 12 ώρες πριν, unicore30 είπε Καλησπέρα σας, μία αρκετά καλή τιμή για 50'' Android Ambilight TV φτηνότερη τιμή μέχρι σήμερα. https://www.skroutz.gr/s/29186593/Philips-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-50PUS7906-HDR-50.html https://www.philips.gr/c-p/50PUS7906_12/7900-series-4k-uhd-android-tv https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/235504-tv-led-50-philips-50pus7906 Την εχω απο το Νοεμβριο μια βδομαδα πριν την BF που την εβαλε ο κωτσοβ. 375ε για 3ωρες.. Αρκετα καλη για τα λεφτα της. Τα μικροθεματακια της τα εχει...εικονα πολυ καλη..το ampilight ΤΟΥΜΠΑΝΟ!! 2 ώρες πριν, Vasilius είπε το ότι έχει Android σημαίνει ότι παίρνει όλα τα APPS από Cosmote TV , Disney+ , Netflix κτλ. Ισχύει!! 1
unicore30 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 15 ώρες πριν, fisto είπε Και η 55αρα έχει πέσει, το σκέφτομαι σοβαρά.... Σωστός το είδα και εγώ, απλά μου φάνηκε πιο ελκυστική τιμή της 50αρας
SteliosTh Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 12 ώρες πριν, G@rg@oun είπε Την εχω απο το Νοεμβριο μια βδομαδα πριν την BF που την εβαλε ο κωτσοβ. 375ε για 3ωρες.. Αρκετα καλη για τα λεφτα της. Τα μικροθεματακια της τα εχει...εικονα πολυ καλη..το ampilight ΤΟΥΜΠΑΝΟ!! Ισχύει!! Καλησπέρα, η σύνδεση με HDMI και το screen mirroring είναι λειτουργικά: Θέλω να συνδέεται το laptop και να βλέπει youtube αλλά και σειρές-ταινίες η μάνα.
fisto Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Πάντως είδα μια αξιολόγηση στο σκρουτζ, που έλεγε ότι χάνεται η σύνδεση με το hdmi χωρίς λόγο.
SteliosTh Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Ναι το διάβασα γιαυτό ρωτάω τον G@rg@oun αν το επιβεβαιώνει ,γιατί αυτή θα είναι η μοναδική της χρήση.
The_Judas Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 γιατί έχει ενεργειακή κλάση g ? 😐 η Philips έχει αντιπροσωπεία στην Θεσσαλονίκη;
Rattlehead Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, sintalkas είπε Παιδιά η 55αρα πόσο έχει? 449€ electronet-expert-web supplies 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 51 minutes ago, The_Judas said: γιατί έχει ενεργειακή κλάση g ? 😐 F ή G έχουν οι 55αρες μετά την αλλαγή στις ενεργειακές κλάσεις πέρσι. 1 1
G@rg@oun Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 12 ώρες πριν, SteliosTh είπε Καλησπέρα, η σύνδεση με HDMI και το screen mirroring είναι λειτουργικά: Θέλω να συνδέεται το laptop και να βλέπει youtube αλλά και σειρές-ταινίες η μάνα. Κανονικά βαζεις λαπτοπ με hdmi και δειχνει οτι και το λαπτοπ. Αλλα εχει και youtube απο μονη της η τηλεωραση..γενικα εχει android και κατεβαζεις μεσα απο το playstore οποια εφαρμογη θες. και λεει οτι εχει και chrome αλλα δεν το εχω βρει..εχει ενα δικο της browser η τηλεωραση. ισως ειναι παραλλαγη του chrome. το μονο που δεν εχω καταφερει ειναι να βρω που κατεβαζει τα αρχεια απο το browser. Επισης για screen mirroring ειναι αναλογα με το κινητο. εμενα το δικο μου "xiaomi mi note 10 lite" ηθελε να κατεβασω προγραμμα στο κινητο για να βρει την τηλεοραση και να δειξει εκει οτι δειχνει το κινητο. Με iphone δεν χρειαζοταν extra προγραμμα επαιζε με την εφαρμογη που εχει ηδη. 10 ώρες πριν, fisto είπε Πάντως είδα μια αξιολόγηση στο σκρουτζ, που έλεγε ότι χάνεται η σύνδεση με το hdmi χωρίς λόγο. Δεν εχει κανει το παραμικρο με HDMI. Παιζει κανονικα συνεχομενα και για ωρες. εχω δει και 5-6 ωρες σερι απο λαπτοπ. 8 ώρες πριν, The_Judas είπε γιατί έχει ενεργειακή κλάση g ? 😐 η Philips έχει αντιπροσωπεία στην Θεσσαλονίκη; Τωρα εμενα γραφει στο κουτι F κλαση η 50αρα..αλλα στο επισημο σιτε της philips δεν ισχυε. Δεν εχω βαλει μετρητη για να δω τι καιει..αλλα αν δειτε σε Site εξωτερικου δεν ισχυει πουθενα το F. ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που εχω βρει στην δικη μου ειναι οτι σε αυτους τους 6μηνες λειτουργιας, εχει συμβει 5-6 φορες ενω ειμαι μεσα σε ενα application της Tv<πχ. Netflix-YouTube-Movies κλπ> να με πεταξει εξω στα καναλια της τηλεορασης. Σαν να σκαλωσε κατι και κοπηκε-σταματησε η εφαρμογη. Και 2 φορες εχει σβησει και η τηλεοραση στο ξαφνικο ενω βλεπω κατι παλι σε εφαρμογη μεσα. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΙΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΕΡΓΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. 2
SteliosTh Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 20 λεπτά πριν, G@rg@oun είπε Κανονικά βαζεις λαπτοπ με hdmi και δειχνει οτι και το λαπτοπ. Αλλα εχει και youtube απο μονη της η τηλεωραση..γενικα εχει android και κατεβαζεις μεσα απο το playstore οποια εφαρμογη θες. και λεει οτι εχει και chrome αλλα δεν το εχω βρει..εχει ενα δικο της browser η τηλεωραση. ισως ειναι παραλλαγη του chrome. το μονο που δεν εχω καταφερει ειναι να βρω που κατεβαζει τα αρχεια απο το browser. Επισης για screen mirroring ειναι αναλογα με το κινητο. εμενα το δικο μου "xiaomi mi note 10 lite" ηθελε να κατεβασω προγραμμα στο κινητο για να βρει την τηλεοραση και να δειξει εκει οτι δειχνει το κινητο. Με iphone δεν χρειαζοταν extra προγραμμα επαιζε με την εφαρμογη που εχει ηδη. Δεν εχει κανει το παραμικρο με HDMI. Παιζει κανονικα συνεχομενα και για ωρες. εχω δει και 5-6 ωρες σερι απο λαπτοπ. Τωρα εμενα γραφει στο κουτι F κλαση η 50αρα..αλλα στο επισημο σιτε της philips δεν ισχυε. Δεν εχω βαλει μετρητη για να δω τι καιει..αλλα αν δειτε σε Site εξωτερικου δεν ισχυει πουθενα το F. ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που εχω βρει στην δικη μου ειναι οτι σε αυτους τους 6μηνες λειτουργιας, εχει συμβει 5-6 φορες ενω ειμαι μεσα σε ενα application της Tv<πχ. Netflix-YouTube-Movies κλπ> να με πεταξει εξω στα καναλια της τηλεορασης. Σαν να σκαλωσε κατι και κοπηκε-σταματησε η εφαρμογη. Και 2 φορες εχει σβησει και η τηλεοραση στο ξαφνικο ενω βλεπω κατι παλι σε εφαρμογη μεσα. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΙΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΕΡΓΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Και το HDMI και το screen mirroring το θέλω για το laptop και αφου λες ότι παίζει μια χαρά,μάλλον θα προχωρήσω στην αγορά της γιατί θέλω να δώ και το περίφημο ambilight. Για τα κανάλια διάβασα ότι πρέπει να τα βάλεις στα αγαπημένα και απο εκεί να τα ταξινομήσεις. 2
SabotazNic Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, G@rg@oun είπε ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΙΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΕΡΓΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Απο τις αξιολογησεις μαλλον λυση σε αυτο ειναι να τα προσθεσεις στα αγαπημενα, ωστε να αλλαξεις την σειρα τους, και απο εκει να βλεπεις (ή κατι τετοιο καταλαβα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα