warewolf Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα ανακάλυψα πως μέσα στο google play store, μου εμφανίζει όχι μόνο μια συσκευή που κατέχω (oneplus 8 ), αλλά και μια συσκευή samsung που δεν κατείχα ποτέ. Μιας και δεν έχω μοιραστεί ποτέ τον κωδικό απο το pass του λογαριασμό Google, ήθελα να σας ρωτήσω εάν πρόκειται για κάποιο bug του Google ή θα πρέπει να ανησυχώ για πρόσβαση στο λογαριασμό μου από τρίτο. Καλού κακού άλλαξα password στον λογαριασμό Google και έκανα και αποσύνδεση της συσκευής samsung από τις ρυθμίσεις ασφαλείας. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω ή πρόκειται για λάθος ταυτοποίηση συσκευής από το Play store. ? (παλαιότερα είχα και μια συσκευή LG G4 στον ίδιο λογαριασμό Google, που όμως δεν εμφανίζεται στο play store πια. Δεν ξέρω τι να υποθέσω, θα παρακαλούσα αν έχει κάποιος άποψη να τοποθετηθεί επ' αυτού. Ο λογαριασμός Google δεν εμφανίζεται παραβιασμένος, ούτε έχω παρατηρήσει οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα σε αυτόν. Μόνο παρατράγουδο, η εμφάνιση της συσκευής samsung στο Play store.. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από warewolf
GATE123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Ενδέχεται να είχες μπει με τον λογαριασμό σου σε ένα Samsung. Εξάλλου λέει και ημερομηνία 4/3/22
warewolf Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, GATE123 είπε Ενδέχεται να είχες μπει με τον λογαριασμό σου σε ένα Samsung. Εξάλλου λέει και ημερομηνία 4/3/22 όχι ουδέποτε έχω χρησιμοποιήσει το λογαριασμό μου σε άλλο κινητό. Μάλιστα το συγκεκριμένο samsung είναι το Note 10 από ότι το γκούγκλαρα, ούτε σαν συσκευή δεν το έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου. Αυτός ο λογαριασμός έχει μπει μόνο σε δύο smartphones και σε ένα Pc σπίτι μου, πουθενά αλλού ποτέ. Άρα από το πρώτο σχόλιο να υποθέσω ότι δεν πρόκειται περί λάθους (Bug) της Google. ?
GATE123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Μήπως στο Pc έχεις κάποιο emulator όπως το BlueStacks ή κάτι παρόμοιο? Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από GATE123 2
warewolf Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Ναι, έβαλα για μια ημέρα στο πρόσφατο παρελθόν στο Pc κάποιον emulator στο Pc. (δυστυχώς δεν θυμάμαι αν είναι μέσα στο χρονικό διάστημα που δημιουργήθηκε η συσκευή samsung αλλά είναι πιθανό. Ούτε θυμάμαι αν χρησιμοποίησα αυτόν τον λογαριασμό Google ή και καθόλου. Είχα στόχο να δω απλώς αν είναι ο emulatοr ελαφρύς για να τρέχει) Δηλαδή ο emulator πήγε και δημιούργησε εικονική συσκευή (αν έφταιξε αυτός) ? Δεν το είχα σκεφτεί αυτό καθόλου.
dkmaster Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 35 λεπτά πριν, warewolf είπε Ναι, έβαλα για μια ημέρα στο πρόσφατο παρελθόν στο Pc κάποιον emulator στο Pc. (δυστυχώς δεν θυμάμαι αν είναι μέσα στο χρονικό διάστημα που δημιουργήθηκε η συσκευή samsung αλλά είναι πιθανό. Ούτε θυμάμαι αν χρησιμοποίησα αυτόν τον λογαριασμό Google ή και καθόλου. Είχα στόχο να δω απλώς αν είναι ο emulatοr ελαφρύς για να τρέχει) Δηλαδή ο emulator πήγε και δημιούργησε εικονική συσκευή (αν έφταιξε αυτός) ? Δεν το είχα σκεφτεί αυτό καθόλου. Ναι, οι emulators εμφανίζουν όντως ονόματα συσκευών. Το πιο πιθανό είναι να είναι αυτό.
warewolf Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μιας και δεν είδα καμία ύποπτη συμπεριφορά στο λογαριασμό μου και με αυτή την εξήγηση, αφού άλλαξα το google Pass με ενεργοποιημένες όλες τις δικλείδες ασφαλείας του λογαριασμού, θα βασιστώ σε αυτή την πληροφορία και δεν θα ανησυχήσω περαιτέρω. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την βοήθεια. 🙂
GATE123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, warewolf είπε Ναι, έβαλα για μια ημέρα στο πρόσφατο παρελθόν στο Pc κάποιον emulator στο Pc. (δυστυχώς δεν θυμάμαι αν είναι μέσα στο χρονικό διάστημα που δημιουργήθηκε η συσκευή samsung αλλά είναι πιθανό. Ούτε θυμάμαι αν χρησιμοποίησα αυτόν τον λογαριασμό Google ή και καθόλου. Είχα στόχο να δω απλώς αν είναι ο emulatοr ελαφρύς για να τρέχει) Δηλαδή ο emulator πήγε και δημιούργησε εικονική συσκευή (αν έφταιξε αυτός) ? Δεν το είχα σκεφτεί αυτό καθόλου. Ναι δημιουργεί . Γιατί μπορείς να συνδέσεις τον λογαριασμό σου στο emulator. Και εγώ έχω το BlueStacks και ενώ έχω OnePlus 6 μου εμφανίζει ότι έχω και OnePlus 3T.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα