paylidis Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 cool ειναι μωρε δεν εχει τιποτα, απλα εκεινη την ωρα ειναι κλειστα τα κυλικεια και πρεπει να βγεις ζωγραφου για να παρεις ενα παλιοκαφε... βρε μπας κ θετε παλι campus τωρα προτου μπουκαρουν οι τσεοι; 1
filarhos Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 54 λεπτά πριν, paylidis είπε cool ειναι μωρε δεν εχει τιποτα, απλα εκεινη την ωρα ειναι κλειστα τα κυλικεια και πρεπει να βγεις ζωγραφου για να παρεις ενα παλιοκαφε... βρε μπας κ θετε παλι campus τωρα προτου μπουκαρουν οι τσεοι; Εγώ δεν έχω θέμα...
paylidis Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 24 λεπτά πριν, tsofras είπε ούτε εγώ απλά βλέπω να είμαστε 3 άτομα ναι ρε παιδια τι γινεται; δε μας θετε; 😅 Ε οχι κ 3... 4 με τον mp που θα ερθει να του ανεβασω την πιεση με το καμικ 1
atrigane Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 9 λεπτά πριν, paylidis είπε με τον mp που θα ερθει να του ανεβασω την πιεση με το καμικ Σκάλωσα, "αφού δεν έχει αναφέρει κάτι για βελτίωση λέω πως θα ανεβάσει πίεση στο τούρμπο;" Ε μετά κατάλαβα το προφανές!!
squib Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 εγώ είμαι μέσα αλλα πάμε κάπου αλλού και όχι campus ξανά. Τόσα μέρη έχει. 1
paylidis Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, squib είπε εγώ είμαι μέσα αλλα πάμε κάπου αλλού και όχι campus ξανά. Τόσα μέρη έχει. παιδια εγω ναι σε ολα αρκει να εχει παρκιν 😎 1
and_64 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Παίδες και γω θα προσπαθήσω να έρθω αν δεν εχω δουλειά. Επειδή ομως αλλάζουν τα προγράμματα μου συνέχεια, κανονίστει οποτε βολεύει τους περισσότερους και αν κάτσει θα εμφανιστώ! 2
filarhos Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Αν είμαστε 5-6 τότε μπορούμε να παρκάρουμε στην μεγάλη εκκλησία του Παπάγου (Άγιος Γεώργιος Παπάγου) ή στην είσοδο του ΑΟΟΑ (ο δρόμος που βγαίνει στην Κατεχάκι απέναντι από το Πολυτεχνείο) ή δίνουμε ραντεβού πάνω στην Αναστάσεως και βλέπουμε που σταματάμε.... Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από filarhos
paylidis Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 προτιματε κανενα Αττικο Αλσος (ζεπελιν το λεγανε καποτε δε ξερω πως το λενε τωρα ολο αλλαζουν) ???
atrigane Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, paylidis είπε προτιματε κανενα Αττικο Αλσος (ζεπελιν το λεγανε καποτε δε ξερω πως το λενε τωρα ολο αλλαζουν) ??? Zafiro😉 1
filarhos Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Θα δώσω κι άλλη ανταλλακτικη, παλαιά Πεντέλη που έχει να παρκάρεις έξω... Και λογικά δεν θα έχει πολύ κόσμο; Αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι για τους υπόλοιπους... Μήπως όμως το ζαφιρο είναι κάπως κεντρικά και τους βολεύει όλους; 1
paylidis Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Τι λετε; να καταληξουμε στο zafiro ζεπελιν ή οπως θετε να το πειτε αναλογως ηλικιας; Να ριξω και την ιδεα για παρκιν ΟΑΚΑ (εαν μπορουμε να μπουμε) και τριτη ιδεα παραλιακη προς φλοισβο...; εχει προς αγια σκεπη διαφορα παρκιν κλπ και ειναι διπλα η μαρινα του φλοισβου
tzampatzis Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Καλημέρα και από μένα. Αν και είμαι αρκετά στριμωγμένος από χρόνο και δύσκολο να μπορέσω να έρθω, σας βάζω και μια εναλλακτική που ίσως σας βολεύει, στο Escape, δίπλα στο πάρκο Τρίτση. Έχει άπειρο δωρεάν πάρκιν ( στο εμπορικό, στον Σκλαβενίτη αλλά και στο πάρκο) και έχει και καφέ αν θέλετε να κάτσετε. 1
filarhos Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Τελικά ποιος θα έρθει για Τέταρτη ή Πέμπτη; Πάμε ΟΑΚΑ που είναι κάπως στην μέση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις