paylidis Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Παμε σιγα σιγα συντροφοι petrolheads να οργανωθούμε για μια δευτερη μαζωξη. Σε πρώτη φάση θα ήθελα να πεσουν στο τραπεζι ημερες/ωρες ωστε να καταληξουμε εν τελει και στο σημειο. EDIT: ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΡΙΤΗ 31/5 ΠΕΡΙ ΤΙΣ 16.30 ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΤΟΡΙΑ. ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΗΜΕΙΟ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΟΜΒΟΥ ΒΑΡΥΠΟΜΠΗΣ (ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΑΡΚΙΝ). ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ -ΜΑΚΑΡΙ- ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ (ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ) Επεξ/σία 26 Μαΐου 2022 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, paylidis είπε Παμε σιγα σιγα συντροφοι petrolheads να οργανωθούμε για μια δευτερη μαζωξη. Σε πρώτη φάση θα ήθελα να πεσουν στο τραπεζι ημερες/ωρες ωστε να καταληξουμε εν τελει και στο σημειο. αυτο το σκ με τιποτα, απο το επομενο μεσα! οσο για σημειο γτ δεν την κανουμε στο πιου βερντε? Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από NTC Labs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, NTC Labs είπε αυτο το σκ με τιποτα, απο το επομενο μεσα! οσο για σημειο γτ δεν την κανουμε στο πιου βερντε? To ακούω το βερντε το θέμα είναι το Πάρκιν που ειναι λίγο ζόρικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, paylidis είπε To ακούω το βερντε το θέμα είναι το Πάρκιν που ειναι λίγο ζόρικο τοση απλα εχει εκει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δυστυχώς στο verde τα ΠΣΚ γίνεται χαμός και πάρκινγκ δεν έχει αρκετό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, filarhos είπε Δυστυχώς στο verde τα ΠΣΚ γίνεται χαμός και πάρκινγκ δεν έχει αρκετό. Αν ειμαστε αρκετοι θα τους δειρουμε να φυγουν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Ιδανικό θα ήταν κάποιος χώρος, αλάνα, να παρκάρουμε να τα πούμε... Σχετικά νωρίς. Δεν μπορώ να προτείνω, γιατί τελευταία στιγμή μπορεί να μην τα καταφέρω... Υ.Γ. Δεν θα προτείνω, απλώς θα πω ότι προτιμώ κάτι προς τα βόρεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Για να δουμε ποσοι ενδιαφερομαστε και βλεπουμε μετα σε β φαση το μερος και σε γ φαση μερα και ώρα. Πιθανοτατα καθημερινή προκειμενου να μεινουν τα ΣΚ για τις οικογενειες του καθενος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δευτέρα έως Πέμπτη μετά τις 18.00 εγώ προσωπικά μπορώ . ΠΣΚ σπάνια περίπτωση σχεδόν όλα δεν ειμαι Αθήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 δε βλεπω κινητικότητα παιδια, τι γινεται;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Να πούμε 23-24/5 μετά τις 8:00; Θα προτιμούσα στο χωριάτικο που είναι κοντά... Αλλά όπου και να πούμε αν προλάβω θα έρθω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 παμε παιδια εκδηλωθείτε @chill ελα εσενα σε κερναω εγω καφε σου χρωσταω εναν! @ritualistic κ λοιποι συγγενεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Εγώ είμαι available Δευτέρες Τετάρτες και ίσως κάποιες Παρασκευές. Διαθέσιμος και ΣΚ 28-29. Νομίζω θα καταφέρω να ικανοποιήσω το αίτημα του @paylidis για κέρασμα. Fingers crossed. P. S. Υπόψην πίνω 16πλο espresso . . . . . . . . Όταν κερνάνε χαχα 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Εγώ είμαι επαρχία οπότε δεν θέλω να σας δεσμεύσω ημέρες και ώρες γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο. Όποτε κανονίσετε θα προσπαθήσω ναρθω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Θα προτείνω Πέμπτη 19/5 19:00 χωριάτικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις