Dimichios Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Προωθητική ενέργεια από τον Κωτσόβολο (+Πλαίσιο) για όλες τις τηλεοράσεις Samsung ,με τιμή 999€ και άνω ,δώρο ένα HP 255 G8 με τιμή skroutz από 305€. Σε κάποιες τηλεοράσεις οι τιμές είναι παραπλήσιες με σκρουτζ-best price οπότε “έμμεσα” με το δώρο βγαίνει χαμηλότερα η τιμή. Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων ή 15/5 λήξη Επίσης σε Public/Media Markt δίνουν δωροεπιταγή 350€ 1
d_gkal Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Βέβαια το laptop(;) Είναι για πολύ απλή χρήση... Έως αχρησία.... 5
Dimichios Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 21 λεπτά πριν, d_gkal είπε Βέβαια το laptop(;) Είναι για πολύ απλή χρήση... Έως αχρησία.... Δεν διαφωνώ σίγουρα για ξεστοκάρισμα μιλάμε αλλά και πάλι μπορεί έστω και 1 να το αξιοποιήσει κατάλληλα ποτέ δεν ξέρεις!
Zengar Zombolt Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Στο Public/media δίνουν δωροεπιταγή 350 ευρώ ίσως να είναι καλύτερη επιλογή από αυτό το σάπακι λαπτοπ 5
elpenor Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χρειάζομαι μία 50άρα για φωτεινό χώρο, σκεφτόμουν την QE50QN90A (950 ευρώ με το laptop που θα βρω που να το χαρίσω) που την έχω δει και είναι super για αυτό που την θέλω. Είδα τώρα ότι έχει βγει το καινούργιο μοντέλο QE50QN90B (1800 ευρώ με 350 επιταγή που δεν ξέρω που θα την χρησιμοποιήσω). Υπάρχει κάποιος λόγος που να δικαιολογεί την διαφορά τιμής ή να πάω για την περσινή; Υπάρχει κάποιο άλλη αντίστοιχη TV που θα μπορούσα να κοιτάξω; Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από elpenor
Shyn Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 37 λεπτά πριν, elpenor είπε Χρειάζομαι μία 50άρα για φωτεινό χώρο, σκεφτόμουν την QE50QN90A (950 ευρώ με το laptop που θα βρω που να το χαρίσω) που την έχω δει και είναι super για αυτό που την θέλω. Είδα τώρα ότι έχει βγει το καινούργιο μοντέλο QE50QN90B (1800 ευρώ με 350 επιταγή που δεν ξέρω που θα την χρησιμοποιήσω). Υπάρχει κάποιος λόγος που να δικαιολογεί την διαφορά τιμής ή να πάω για την περσινή; Υπάρχει κάποιο άλλη αντίστοιχη TV που θα μπορούσα να κοιτάξω; Δεν δικαιολογείται η διάφορα στα χρήματα. Σε κάποιες περιπτώσεις η QN90A ειναι καλύτερη μάλιστα. Είδα πρόσφατα την QN90A σε φωτεινό δωμάτιο, εντυπωσιακά vibrant χρώματα. 1
Dimichios Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε Στο Public/media δίνουν δωροεπιταγή 350 ευρώ ίσως να είναι καλύτερη επιλογή από αυτό το σάπακι λαπτοπ Βέβαια κλασσικά έχουν ανεβάσει τις τιμές λίγο παραπάνω
Giama Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, elpenor είπε Χρειάζομαι μία 50άρα για φωτεινό χώρο, σκεφτόμουν την QE50QN90A (950 ευρώ με το laptop που θα βρω που να το χαρίσω) που την έχω δει και είναι super για αυτό που την θέλω. Είδα τώρα ότι έχει βγει το καινούργιο μοντέλο QE50QN90B (1800 ευρώ με 350 επιταγή που δεν ξέρω που θα την χρησιμοποιήσω). Υπάρχει κάποιος λόγος που να δικαιολογεί την διαφορά τιμής ή να πάω για την περσινή; Υπάρχει κάποιο άλλη αντίστοιχη TV που θα μπορούσα να κοιτάξω; Πιθανόν με την QN90B να δικαιούσαι επιπλέον και ένα Samsung S21 FE 128GB. Δες εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/ Είναι λίγο περίεργο όμως έτσι όπως γράφει την περίοδο ισχύος. Λέει ισχύει για προπαραγγελίες από 28/3-17/4 και αγορές από 18/4-8/5. Εννοεί ότι πρέπει να έχεις κάνει ήδη προπαραγγελία και μετά να την παραλάβεις εντός του διαστήματος μέχρι τις 8/5; Ή εννοεί ότι κυκλοφορεί στις 18/4 το μοντέλο και όσοι προπαραγγείλουν ή αγοράσουν μεταξύ 28/3 και 8/5 παίρνουν το δώρο; Διευκρίνισέ το καλύτερα απευθείας στη Samsung αυτό. Παρεμπιπτόντως, νομίζω το συγκεκριμένο λαπτοπ το έδινε και τον περασμένο μήνα ο Κωτσόβολος για τηλεοράσεις άνω των 999 Ευρώ. Ακριβώς επειδή είναι όντως αρκετά αδύναμο η δωροεπιταγή 350 Ευρώ από public/media είναι σίγουρα καλύτερη επιλογή. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από Giama 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα