Athina13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα σας.Ηθελα να ρωτησω το εξης.Ειχα μηνυσει ενα ατομο που εβαλε φολα στα ζωα μου, εχοντας 2 μαρτυρες και κερδισα το δικαστηριο.Αυτο το ατομο ομως εκανε εφεση και ξαναεχουμε δικαστηριο .Η ερωτηση ειναι τι ποσο πληρωνω συνολικα στα παραβολα της δικης? Και εγω και οι δυο μαρτυρες πρεπει?Γιατι ο δικηγορος μου ειπε 1500 ευρω και δεν μου εκατσε νορμαλ το ποσο .Ευχαριστω εκ των προτερων Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από Athina13
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Καλωσηλθες στην ελληνική "δικαιοσύνη". Τα παράβολα και όλα αυτά στα λέει ο δικηγόρος, αν δεν τον εμπιστεύεσαι ρώτα άλλον. Θα περιμένετε την εκδίκαση και του εφετείου, μετά αν κερδίσετε μπορεί να κάνει εκ νέου έφεση αλλά δε νομίζω να το πάει τόσο πέρα. Θα περιμένετε να σας επιδικαστουν τα έξοδα και μετά αν αυτός δεν σας αποζημιώσει θα του κάνετε εκ νέου αγωγή και πάλι θα πληρώνετε.
ModernAthenian Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μετά την έφεση μπορεί να πάει μόνο Άρειο Πάγο. Effectively μπορεί να τρενάρει άλλα 5-6 χρόνια ακόμα και 10 αν παίζουν αναβολές και υπο την προυπόθεση οτι μιλάμε για Αθήνα που οι δίκες γίνονται του αγίου π@τσου ανήμερα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 4 hours ago, Athina13 said: Καλημερα σας.Ηθελα να ρωτησω το εξης.Ειχα μηνυσει ενα ατομο που εβαλε φολα στα ζωα μου, εχοντας 2 μαρτυρες και κερδισα το δικαστηριο.Αυτο το ατομο ομως εκανε εφεση και ξαναεχουμε δικαστηριο .Η ερωτηση ειναι τι ποσο πληρωνω συνολικα στα παραβολα της δικης? Και εγω και οι δυο μαρτυρες πρεπει?Γιατι ο δικηγορος μου ειπε 1500 ευρω και δεν μου εκατσε νορμαλ το ποσο .Ευχαριστω εκ των προτερων Τα παράβολα παράστασης του δικηγόρου τα καταβάλεις μόνο εσύ, όχι οι μάρτυρες. Το ποσό είναι μάλλον υπερβολικό, θα σου πρότεινα να ρωτήσεις και άλλον δικηγόρο. 2 hours ago, Basilhs23___ said: Καλωσηλθες στην ελληνική "δικαιοσύνη". Τα παράβολα και όλα αυτά στα λέει ο δικηγόρος, αν δεν τον εμπιστεύεσαι ρώτα άλλον. Θα περιμένετε την εκδίκαση και του εφετείου, μετά αν κερδίσετε μπορεί να κάνει εκ νέου έφεση αλλά δε νομίζω να το πάει τόσο πέρα. Θα περιμένετε να σας επιδικαστουν τα έξοδα και μετά αν αυτός δεν σας αποζημιώσει θα του κάνετε εκ νέου αγωγή και πάλι θα πληρώνετε. Τι είναι η "εκ νέου έφεση"; Έφεση στην έφεση; Και μετά τι γίνεται; Πάλι έφεση; Πότε σταματάνε οι εφέσεις, όταν μας τελειώσουν τα χρήματα; Καλό είναι να μην γράφουμε πράγματα που ΔΕΝ γνωρίζουμε. 5
Athina13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, paredwse είπε πρότεινα Συμφωνω απο λιγο ψαξιμο στο διαδικτυο ειδα οτι τα παραβολα ειναι συγκεκριμενα για το καθε τι.Θα ρωτησω αλλον δικηγορο ευχαριστω για τον χρονο σας🙂 Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από Athina13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα