pavloa Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω κάποια πράγματα από εδώ https://www.multicopter.gr/ Έχει αγοράσει κάποιος από το συγκεκριμένο κατάστημα? Απο ότι βλέπω δεν στέλνει με αντικαταβολή αλλά μόνο με τραπεζική κατάθεση και πληρωμή με κάρτα.
AmixReckless Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δεν ειχα κανενα προβλημα στο παρελθον.Αλλα αν θυμαμαι καλα εστελνε και αντικαταβολη. 1
triplex1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 23 λεπτά πριν, pavloa είπε Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω κάποια πράγματα από εδώ https://www.multicopter.gr/ Έχει αγοράσει κάποιος από το συγκεκριμένο κατάστημα? Απο ότι βλέπω δεν στέλνει με αντικαταβολή αλλά μόνο με τραπεζική κατάθεση και πληρωμή με κάρτα. Εχω παρει αρκετα πραγματα και σημερα περιμενω ακομη μια παραγγελια που ειχα (με speedex στελνει αν εισαι μακρια) , γενικα ενα απο τα 4-5 μαγαζια που εχω ψηλα στη λιστα μου , οτι λενε αυτο ισχυει ακομη και αν δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα το 4-10 ημερες ειναι στανταρ , παρε με κλειστα ματια οτι θες , αντικαταβολη δεν στελνει. 2
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, pavloa είπε Έχει αγοράσει κάποιος από το συγκεκριμένο κατάστημα? Γνωστός μου μένει κοντά στο κατάστημα και ψωνίζει συχνά από εκεί διάφορα για το PC του και σε περίπτωση προβλήματος πολύ καλή υποστήριξη. 2
triplex1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε Γνωστός μου μένει κοντά στο κατάστημα και ψωνίζει συχνά από εκεί διάφορα για το PC του και σε περίπτωση προβλήματος πολύ καλή υποστήριξη. Οτι λεει και ο Τερης , μη φοβασαι. Τερη σημερα θα γινει το πειραμα με το λαπτοπ και τον m2 με τις ψυκτρες , θα σε ενημερωσω 1 1
handsomegamer Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Και γω εχω αγορασει απο εκει, και βρισκομαι επαρχια, συγκεκριμενα στη Κρητη και ποτε δεν αντιμετοπισα κανενα θεμα με το συγκεκριμενο καταστημα 4 ώρες πριν, pavloa είπε Σκέφτομαι να αγοράσω κάποια πράγματα από εδώ https://www.multicopter.gr/ Έχει αγοράσει κάποιος από το συγκεκριμένο κατάστημα?
pavloa Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Ωραία, οπότε αγοράζω άφοβα. Εχω τρομάξει με τόσα καταστήματα που είχε στο σκρουτζ και κλείσανε τρώγοντας τα λεφτά του κόσμου. Ευχαριστώ για την βοήθεια.. 1 1
giannisskrp Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Είχα παραγγείλει μια msi B450 Gaming Pro max αλλά μέσα στο κουτί που παρέλαβα ήταν μία X470 Gaming Pro (στην ίδια τιμή). Ενημέρωσα το μαγαζί και από ότι φάνηκε δεν τους ένοιαξε, οπότε τους ευχαριστώ για την δωρεάν αναβάθμιση. 2
lector Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 19 ώρες πριν, pavloa είπε δεν στέλνει με αντικαταβολή αλλά μόνο με τραπεζική κατάθεση και πληρωμή με κάρτα Ισως να εκοψε τις αντικαταβολες γιατι μπορει να εφαγε φολες απο πελατες που βαζανε παραγγελιες και δεν παραλαμβαναν. Απο τη στιγμη ομως που εχει πληρωμη με καρτα, εχεις και μια δικλειδα ασφαλειας. Αν και με βαση οσα γραφτηκαν παραπανω βλεπω οτι δεν υπαρχει φοβος. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, lector είπε Ισως να εκοψε τις αντικαταβολες γιατι μπορει να εφαγε φολες απο πελατες που βαζανε παραγγελιες και δεν παραλαμβαναν. Ίσως και το ανάποδο. Θυμάμαι πριν ενάμιση χρόνο είχε βάλει κάποιο SSD κάπου 10ε κάτω από τα υπόλοιπα καταστήματα και τελικά ήταν λάθος από αυτά, οπότε έβγαλε την αντικαταβολή για να μην πηγαίνει ο καθένας με το σκεπτικό: ''βάλε μια αντικαταβολή και το πολύ-πολύ να φας φόλα, δεν έχεις να χάσεις κάτι''. Υ.Γ. Το παρόν αποτελεί σκέψη που έκανα, δεν γνωρίζω αν όντως δεν έχει αντικαταβολή γι' αυτό τον λόγο. 1
lector Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Ίσως και το ανάποδο. Θυμάμαι πριν ενάμιση χρόνο είχε βάλει κάποιο SSD κάπου 10ε κάτω από τα υπόλοιπα καταστήματα και τελικά ήταν λάθος από αυτά, οπότε έβγαλε την αντικαταβολή για να μην πηγαίνει ο καθένας με το σκεπτικό: ''βάλε μια αντικαταβολή και το πολύ-πολύ να φας φόλα, δεν έχεις να χάσεις κάτι''. Υ.Γ. Το παρόν αποτελεί σκέψη που έκανα, δεν γνωρίζω αν όντως δεν έχει αντικαταβολή γι' αυτό τον λόγο. Ναι δεν αποκλειεται. Ας μην ξεχναμε οτι οταν λειτουργουν τα παντα αυτοματοποιημενα και τα eshop λειτουργουν μονο με xml και χωρις ανθρωπινο χερι, μπορει να συμβουν και λαθη, χωρις καμια διαθεση εξαπατησης απο πλευρας του καταστηματος, τα οποια μπορει και να προσπαθησουν να τα εκμεταλλευτουν διαφοροι καλοθελητες. 1
triplex1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Σημερα παρελαβα απο το συγκεκριμενο καταστημα οπως παντα ολα αψογα , Τερη εχεις pm 1 1
pavloa Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες . Οπότε θα προχωρήσω την παραγγελία που θέλω να κάνω.
sstratos Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 εχω αγοράσει πριν 1.5 χρόνο μητρική-επεξεργαστή-μνήμες , όλα πήγαν κομπλέ , με αντικαταβολή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα