Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mrs. Hyde είπε

Ο φίλος σου πολύ φίλος μου. 😛

Είπαμε παράξενη, αλλά όχι κι έτσι, βρε. Οι άλλοι ας κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν με ενοχλούν καθόλου.

Ωραια. Ο απο πισω σου μπορει να βαλει τα παπουτσια του στο προσκεφαλι της καρεκλας σου; Με σηκωμενα τα ποδια δηλαδη και να πεσει προς τα πισω. 

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Greengreen είπε

Ωραια. Ο απο πισω σου μπορει να βαλει τα παπουτσια του στο προσκεφαλι της καρεκλας σου; Με σηκωμενα τα ποδια δηλαδη και να πεσει προς τα πισω. 

Όσο πας και ανεβάζεις level εσύ. χαχα

Κοίτα, το θεωρώ ασέβεια προς τον μπροστινό να το κάνεις αυτό. Αν είχα την παπουτσάκλα του στο κεφάλι μου, προφανώς και θα τ' άκουγε. Αν ακουμπούσε κάπως το πόδι του στο μέσο τής θέσης, τότε δεν θα με πείραζε. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, phanispal είπε

Το ζεστό βουτυράτο το πλερώνεις. Αλλιώς (όπως εσύ) παίρνεις τα άνοστα στο σακουλάκι.

Ούτως ή άλλως δεν πας στον κινηματογράφο για σοβαρή ταινία που χρειάζεται σωστή παρακολούθηση, γιατί υπάρχουν ζωάδια που είτε βελάζουν, είτε σερφάρουν, είτε μιλάνε στο τηλέφωνο. Μόνο σπίτι για σοβαρή παρακολούθηση, ή σε τίποτα παρακμιακούς για σινεφίλ καταστάσεις.

Οπότε για ταινίες με εφέ και καμια χαζοκωμωδία μια χαρά τρως και πίνεις.

Παραδοξως ποτε δεν μου εχει τυχει κατι ακραιο. Βεβαια, αποφευγω να παω πρωτες μερες σε μεγαλες ταινιες. Πχ doctor strange θα παω τουλαχιστον 1 εβδομαδα μετα, και μαλλον καθημερινη τελευταια προβολη κοσμος, οποτε μονο με αμαξι φευγεις μετα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Αν είχα την παπουτσάκλα του στο κεφάλι μου,

Τακούνια; Σταυροπόδι :) 

22 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Αν ακουμπούσε κάπως το πόδι του στο μέσο τής θέσης, τότε δεν θα με πείραζε. 

Μπορει να σε σμπρώχνει δηλαδή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως οποτε παω στο τοπικο σινεμα παιρνω παντα 3 ευρω ποπκορν για να στηριζω.Συνολο 10 ευρω μαζι με εισιτηριο,μιλαμε παντα για επαρχια.Επισης σινεμα παω ΠΑΝΤΑ καθημερινη που εχει σχολειο,Δευτερα αγαπημενη μερα ουσιαστικα μιλαμε για prive screening,εχω τυχει αρκετες φορες σε μονοφηφιο νουμερο μεσα στην αιθουσα και ενιοτε μετρας τα ατομα στο δαχτυλο τους ενος χεριου.

Επεξ/σία από greengr21
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Εγω παντως οποτε παω στο τοπικο σινεμα παιρνω παντα 3 ευρω ποπκορν για να στηριζω.Συνολο 10 ευρω μαζι με εισιτηριο,μιλαμε παντα για επαρχια.Επισης σινεμα παω ΠΑΝΤΑ καθημερινη που εχει σχολειο,Δευτερα αγαπημενη μερα ουσιαστικα μιλαμε για prive screening,εχω τυχει αρκετες φορες σε μονοφηφιο νουμερο μεσα στην αιθουσα και ενιοτε μετρας τα ατομα στο δαχτυλο τους ενος χεριου.

Αυτά είναι τα καλύτερα! Χωρίς τα μικρά να σπάμε νεύρα! Βέβαια φυσικά αύριο έχει doctor και ας είναι όποιος θέλει μέσα! Τα Μακ μου πάντως θα είναι σίγουρα μέσα! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mrs. Hyde είπε

Μόνο εγώ είμαι η παράξενη που δεν μπορώ να φάω τίποτα σε ξένη ταινία; Μου αποσπάται η προσοχή, δεν μπορώ. 🙄

Να υποθέσω ότι για να παρκάρεις χαμηλώνεις το ραδιόφωνο επίσης...  🤣🤣🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Αυτά είναι τα καλύτερα! Χωρίς τα μικρά να σπάμε νεύρα! Βέβαια φυσικά αύριο έχει doctor και ας είναι όποιος θέλει μέσα! Τα Μακ μου πάντως θα είναι σίγουρα μέσα! 

Αυριο παμε Δοκτορα πρωτη προβολη 

Επεξ/σία από greengr21
  • Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Το καλύτερο είναι κάποιο ανθρακούχο αναψυκτικό και ένα δυνατό ρεψιμο μετά μέσα στην αίθουσα. Θα φας βέβαια και κραξιμο.... 

Το χειρότερο ποπ κορν και κλανιά νιτζα ( αθορυβη και σκοτωνει) ... Βεβαια η κλανια θα περασει καποια στιγμη ενω η σουβλακιλα μενει στην αιθουσα

1 ώρα πριν, Peugeot208 είπε

Να υποθέσω ότι για να παρκάρεις χαμηλώνεις το ραδιόφωνο επίσης...  🤣🤣🤣

Εγω το χαμηλωνω αν ειμαι σε "τυφλο" στοπ για να ακουσω αν ερχεται κανεις :lol:

1 ώρα πριν, greengr21 είπε

Φιλε ειχα παει με τη γυναικα σε μια απο τις 666 αποχρωσεις του γκρι και ησαντε 3 θειτσες πισω ακριβως να σχολιαζουν και η μια να κανει και τσικ τσικ στο μπακατελακι της.. στην βέσο μαρε της Πατρας

Δημοσ.
2 ώρες πριν, phanispal είπε

Το ζεστό βουτυράτο το πλερώνεις. Αλλιώς (όπως εσύ) παίρνεις τα άνοστα στο σακουλάκι.

Ναι ζεστο, γιατι το παιρνεις 2’ πριν αρχισει η ταινια… παντα παγωμενο το τρως. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάντως σε φίλο μου προ covid έχουν κρατήσει όταν έμπαινε ταπεράκι με μουσακά (παίζει να το είχε σε πλαστική σακούλα, δε θυμάμαι).

Μας είπαν "ελάτε να το πάρετε μετά την ταινία", αλλά όταν βρεθήκαμε εκτός σινεμά βαριόμασταν να κάνουμε όλο τον κύκλο να ξαναμπούμε μέσα, οπότε το ταπεράκι έμεινε εκεί να τους στοιχειώνει για πάντα 😛

Ερώτηση: Προ-covid, τις Τετάρτες είχε αν θυμάμαι καλά κάποια προσφορά στα pop-corn, 1+1 ή κάτι τέτοιο, όπως με τα εισιτήρια (που τώρα έγινε -30%)... Παίζει ακόμα τίποτα τέτοιο ή πάει και αυτό;

Δημοσ.

Εγώ επειδή σκέφτομαι και τους γύρω μου, στο Endgame είχα πάμε με ψησταριά μιας χρήσης και πέταξα πάνω κρεατικό. Έτσι, έδωσα στους υπόλοιπους μια εμπειρία από 4D με την καπνίλα στην τιμή του απλού εισιτηρίου. Είχα βάλει και τη γυναίκα να κλωτσάει τα μπροστινά καθίσματα στις επίμαχες σκηνές για το ντράνταγμα και ο κολλητός έκανε το αεράκι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο κινηματογράφος δεν είναι ούτε εστιατόριο, ούτε και χασαποταβέρνα. Δεν θα πάθει κάτι το στομαχάκι σας αν δεν φάτε κανονικό φαγητό για 2 ώρες… Αυτός είναι και ο λόγος που περιόρισα τον κινηματογράφο αρκετά χρόνια πριν τα μέτρα λόγω Covid.

Αν τελικά πάω, προσπαθώ να επιλέξω θέσεις, ημέρα και ώρα, που εκτιμώ πως θα εχει τη μικρότερη κίνηση καθώς και το μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας των θεατών. :) 

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια για ταινια πηγαμε η να βγαλουμε κ κανα τραπεζομαντηλο για πικ νικ ας πουμε?

Ο αλλος παιρνει ποπ κορν απεξω η μπεργκερ..οκ το κανα κ γω στο γυμνασιο το θεωρουσα εξυπνο,αλλα ποσες φορες θα πας για να κανεις κ οικονομια?Συν τα χρατσα χρουτσα απτα σακουλακια..που αυτο ειναι το κονσεπτ κ στο δινουν σε χαρτινο κουβα.στη τελιικη αστο να παει στα κομματια κατσε δες τη σπιτι στρωσε κ τραπεζι φτιαξε μια μακαροναδα κ ασε το κοσμο να δει τη ταινια με την ησυχια του.Για οταν πηγαιναμε σινεμα τουλαχ..Τωρα με κοβιντ παιζει κ λοτο νασαι διπλα 2 ωρες σε ενα κορονιασμενο δε λεει κ τοσο σαν ιδεα εξοδου.

Επεξ/σία από magicnumbers
  • Like 1
Δημοσ.

Ααα το χω κάνει κι εγώ με την κολλητή μου το ομολογώ. 

στις τσαντες cheeseburger, πατάτες ή pop corn chicken απο τα kfc. Σπάνια βέβαια, 9/10 θα παρω ποπ κορν απο το σινεμα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...