Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Τα βάζεις μέσα στην τσάντα της γυναίκας και τρως ότι θες. Το τι Μακ έχει μπει στην τσάντα για την ταινία δεν λέγεται! 😂

Ναι.... Δηλαδή θα δεχτεί η γυναίκα μέσα στην τσαντουλα της που έχει φουσκώσει από τα συμπραγκαλα όπως το κραγιόν την τσατσαρα το καθρεπτακι το πορτοφόλι, τα χαρτομάντιλα, τα κλειδιά, τα εισιτήρια και τίποτε άλλο, τώρα να βάλεις και το βρώμικο μέσα.... Μάλλον θα πέσει παντόφλα..... 

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Ναι.... Δηλαδή θα δεχτεί η γυναίκα μέσα στην τσαντουλα της που έχει φουσκώσει από τα συμπραγκαλα όπως το κραγιόν την τσατσαρα το καθρεπτακι το πορτοφόλι, τα χαρτομάντιλα, τα κλειδιά, τα εισιτήρια και τίποτε άλλο, τώρα να βάλεις και το βρώμικο μέσα.... Μάλλον θα πέσει παντόφλα..... 

Αν δεν εκτιμαει το βρωμικο, τοτε υπαρχουν και αλλες 😂

Εμεις παντως τα βρισκουμε, κουβαλαει ο καθενας την τσαντα του γιατι αλλιως δεν χωρανε :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω φάει τα πάντα στα village ούτως ή άλλως δεν λέει κανένας τπτ στην είσοδο. Από πίτσα, goody's, σουβλάκια ( χωρίς τζατζίκι και κρεμμύδι παρακαλώ 😜) μέχρι και σαλάτα με τοστακι τις μέρες που έκανα διατροφή. Γενικά όταν πάω σινεμά εκεί, πάω κυρίως για να φάω πρώτα κ μετά για να δω ταινία 

Επεξ/σία από greekbusters
Δημοσ.

Αυτό με τη Pizza μου ακούγεται σαν κάποιου είδους ειδικής συμφωνίας μεταξύ των εταιρειών σαν προωθητική ενέργεια. Έτσι από μόνος σου δε μπορείς να σκάσεις μύτη με μια πίτσα μέσα στο σινεμά.

Νομίζω μόνο το Village Gold Class έχει έτσι κανονικό φαγητό μέσα αλλά οι τιμές είναι υψηλές έως απλησίαστες.

Από εκεί και πέρα 2 ώρες είναι η ταινία δε μπορείτε να φάτε πριν ή μετά. λολ

• Like 2
Δημοσ.

Φερτε μια κατσαρολα φασολαδα, και μια μεγαλη coca cola Zero 2 litters. Και μια μεγαλη ξυλινη κουταλα να τρωτε κατευθειαν απο την κατσαρολα. 🤨 και κανα καθαρισμενο κρεμμυδι

• Like 2
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Από εκεί και πέρα 2 ώρες είναι η ταινία δε μπορείτε να φάτε πριν ή μετά. λολ

Μα δεν γινεται ταινια χωρις φαι, αλλα γινεται φαι χωρις ταινια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Predatorkill είπε

Οχι θα δωσω 5€ για 250γρ ποπ κορν. Πιο πολλα βγαζουν απο το κυλικειο παρα τα εισητηρια.

οπως ολοι οι κινηματογράφοι

1 ώρα πριν, lector είπε

Μα ακριβως γι'αυτο "απαγορευεται" οτιδηποτε δεν εχει αγοραστει απο κει. Σημειωτεον αυτη η απαγορευση ειναι καταχρηστικη, απο τη στιγμη που εχεις αγορασει εισιτηριο.

που το διάβασες αυτο?

η φαν ηταν μεσα στο σινεμα και είχε συμφωνια για κατι τέτοιο προφανως. σε ολα τα σινεμα μπορεις να φας οτι εχει το κυλικειο.

Επεξ/σία από basilis_k6
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μόνο εγώ είμαι η παράξενη που δεν μπορώ να φάω τίποτα σε ξένη ταινία; Μου αποσπάται η προσοχή, δεν μπορώ. 🙄

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Μόνο εγώ είμαι η παράξενη που δεν μπορώ να φάω τίποτα σε ξένη ταινία; Μου αποσπάται η προσοχή, δεν μπορώ. 🙄

Μια χαρα εισαι, και ενας φιλος ειναι ετσι. Οι αλλοι να τρωνε σουβλακια με τζατζικι και πιτσες διπλα σου σου αποσπανε την προσοχή; Ή εισαι οκ;

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Greengreen είπε

Μια χαρα εισαι, και ενας φιλος ειναι ετσι. Οι αλλοι να τρωνε σουβλακια με τζατζικι και πιτσες διπλα σου σου αποσπανε την προσοχή; Ή εισαι οκ;

Ο φίλος σου πολύ φίλος μου. 😛

Είπαμε παράξενη, αλλά όχι κι έτσι, βρε. Οι άλλοι ας κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν με ενοχλούν καθόλου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Predatorkill είπε

Οχι θα δωσω 5€ για 250γρ ποπ κορν. Πιο πολλα βγαζουν απο το κυλικειο παρα τα εισητηρια.

Το ζεστό βουτυράτο το πλερώνεις. Αλλιώς (όπως εσύ) παίρνεις τα άνοστα στο σακουλάκι.

11 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Ούτως ή άλλως δεν πας στον κινηματογράφο για σοβαρή ταινία που χρειάζεται σωστή παρακολούθηση, γιατί υπάρχουν ζωάδια που είτε βελάζουν, είτε σερφάρουν, είτε μιλάνε στο τηλέφωνο. Μόνο σπίτι για σοβαρή παρακολούθηση, ή σε τίποτα παρακμιακούς για σινεφίλ καταστάσεις.

Οπότε για ταινίες με εφέ και καμια χαζοκωμωδία μια χαρά τρως και πίνεις.

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Καλέ παίζω τετρις κάθε φορά για να χωρέσουν όλα στην τσάντα! Ταινία χωρίς φαγητό δεν γίνεται! Τα εκτιμώ και τα Μακ και τα βρώμικα!!

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, SabotazNic said:

Για πες, βολεύει να πάρω κάνα quarter pounder ή βολεύουν μονο τα cheese/hum επειδή είναι τυλιγμένα σε χαρτί και πιο μικρά? 

Να ξέρω :P

Έχω μπει με κουβά από τα KFC μέσα. 

Κανένα θέμα. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Ούτως ή άλλως δεν πας στον κινηματογράφο για σοβαρή ταινία που χρειάζεται σωστή παρακολούθηση, γιατί υπάρχουν ζωάδια που είτε βελάζουν, είτε σερφάρουν, είτε μιλάνε στο τηλέφωνο. Μόνο σπίτι για σοβαρή παρακολούθηση.

Οπότε για ταινίες με εφέ και καμια χαζοκωμωδία μια χαρά τρως και πίνεις.

Το ocd μου έχει χαρακτήρα και μου επιβάλλεται και στις χαζοταινίες. 🤐

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...