Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Παλιά θυμάμαι στο village φάληρο μπορούσες να πάρεις μια pizza fan και να φάς κανονικά κατα την διάρκεια της ταινίας , επειδή το village φάληρο δεν υπάρχει δυστηχώς , στο village στο ρέντη ξέρει κανένας αν μπορείς να φας κατα την διάρκεια της ταινίας ?

Και δεν λέω για να τα προφάνες τα ποπ κορ και κατι αλλα

Δημοσ.

Φανταζομαι εξαρταται αν θα αγορασεις το οποιοδηποτε φαγητο απο αυτους ή θα το φερεις απο αλλου 😅

• Like 2
Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω, απαγορεύεται να πάρεις οτιδήποτε δεν αγοράστηκε από το κυλικείο. Βέβαια φέρνεις ότι θες μέσα σε μια τσάντα και δεν σε ελέγχει κανείς. Έχω δει από σουβλάκια μέχρι τάπερ. Δεν θα ασχοληθούν οι υπάλληλοι αφού ξεκινήσει η ταινία, αρκεί να μην είναι κάτι που μυρίζει ή κάνει πολύ θόρυβο, γιατί τότε τα άτομα τριγύρω σου θα αρχίσουν με το δίκιο τους τα παράπονα. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, giwrgostr είπε

αρκεί να μην είναι κάτι που μυρίζει ή κάνει πολύ θόρυβο, γιατί τότε τα άτομα τριγύρω σου θα αρχίσουν με το δίκιο τους τα παράπονα. 

Ε κατι ελαφρυ, μπακαλιαρο σκορδαλια ας πουμε :P

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το καλύτερο είναι κάποιο ανθρακούχο αναψυκτικό και ένα δυνατό ρεψιμο μετά μέσα στην αίθουσα. Θα φας βέβαια και κραξιμο.... 

• Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Το καλύτερο είναι κάποιο ανθρακούχο αναψυκτικό και ένα δυνατό ρεψιμο μετά μέσα στην αίθουσα. Θα φας βέβαια και κραξιμο.... 

αηδιασαμε παλι

• Like 6
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
18 hours ago, SabotazNic said:

Ε κατι ελαφρυ, μπακαλιαρο σκορδαλια ας πουμε :P

Στο Northman που πήγα τις προάλλες δεν ξέρω τι είχε φέρει ένας κοντά μου, αλλά η κρεμμυδίλα πέρναγε για πλάκα την FFP2 μάσκα κι είχαν αρχίσει να τσούζουν και τα μάτια μου...

...μόνο χριστοπαναγίες.

• Thanks 1
Δημοσ.

Στις 4/5/2022 στις 6:54 ΜΜ, Thresh είπε

Στο Northman που πήγα τις προάλλες δεν ξέρω τι είχε φέρει ένας κοντά μου, αλλά η κρεμμυδίλα πέρναγε για πλάκα την FFP2 μάσκα κι είχαν αρχίσει να τσούζουν και τα μάτια μου...

...μόνο χριστοπαναγίες.

Ε αν δεν καιει το κρεμμυδακι, δεν λεει ρε μαν μου.

Παντως doctor strange μαλλον θα παω με mc. Δεν ξερω ομως αν βολεψει να παρω τπτ απο τα μεγαλα σε κουτι, ή να μεινω μονο στα cheese που ανοιγουν πιο ευκολα. Χμμ...

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ποπ κορν απ' έξω; Τι τσιπιά είν' αυτή;

Οχι θα δωσω 5€ για 250γρ ποπ κορν. Πιο πολλα βγαζουν απο το κυλικειο παρα τα εισητηρια.

• Like 6
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Predatorkill είπε

Πιο πολλα βγαζουν απο το κυλικειο παρα τα εισητηρια.

Μα ακριβως γι'αυτο "απαγορευεται" οτιδηποτε δεν εχει αγοραστει απο κει. Σημειωτεον αυτη η απαγορευση ειναι καταχρηστικη, απο τη στιγμη που εχεις αγορασει εισιτηριο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Τα βάζεις μέσα στην τσάντα της γυναίκας και τρως ότι θες. Το τι Μακ έχει μπει στην τσάντα για την ταινία δεν λέγεται! 😂

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Τα βάζεις μέσα στην τσάντα της γυναίκας και τρως ότι θες. Το τι Μακ έχει μπει στην τσάντα για την ταινία δεν λέγεται! 😂

Για πες, βολεύει να πάρω κάνα quarter pounder ή βολεύουν μονο τα cheese/hum επειδή είναι τυλιγμένα σε χαρτί και πιο μικρά? 

Να ξέρω :P

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Για πες, βολεύει να πάρω κάνα quarter pounder ή βολεύουν μονο τα cheese/hum επειδή είναι τυλιγμένα σε χαρτί και πιο μικρά? 

Να ξέρω :P

Εμείς είμαστε απλοί άνθρωποι, cheese & chicken, πατάτες, sour & αναψυκτικά 😂

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...