DrKo Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, panatha1369 είπε ακριβως αυτο η αγορα ειναι παρα πολυ μικρη και επειδη εχω γνωστους σε αλλες εταιριες του χωρου (πχ byte algosystem) και επειδη ειναι στην ιδια περιοχη δεν την ξερει κανενας..δεν την εχουν ακουσει ποτε..Αυτο ειναι red flag απο μενα..Συν οτι τη δουλεια σε αυτους αυτοι με βρηκαν μεσω linkedln και οχι εγω..δεν εχουν καμια παρουσια στο linkedln δεν εχουν βαλει καμια αγγελια εργασιας ουτε σε glassdoor indeed college link..μπορω να γραψω και το ονομα της εταιριας για οποιον θελει να μαθει.. εχω αλλαξει 4-5 δουλειες και μονο οταν πηγα για σεκιουριτη μου ζητησαν ποινικο μητρωο..σε καμια αλλη εταιρια.. Δηλαδή, τους λες ψέματα ότι έχεις προϋπηρεσία και μετά είναι περίεργο που αυτοί από ζητάνε απόδειξη των όσων είπες; Και είναι πιο περίεργο επειδή οι γνωστοί σου δεν ξέρουν την εταιρία, την οποία προσπάθησες να κοροϊδέψεις για να σε πάρει για μία θέση; Δεν σου ακούγεται κάπως όλο αυτό; Μήπως, λέω μία τρελή ιδέα, μήπως κάνεις κάπου λάθος και θα πρέπει να αναθεωρήσεις;
panatha1369 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 η εταιρια ειναι στο χωρο οπως λεει η σελιδα της στο χώρο 16 χρονια..δεν φαινετε καπως οτι δεν εχει καμια παρουσια σε διαφορα site οπως linkedln glassdoor indeed college link?δεν ειναι startup να πω οκ.και δεν ειπα ψέμματα απλα τους ειπα οτι δουλευα σε μια εταιρια σε αλλη θεση..
DrKo Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 35 λεπτά πριν, panatha1369 είπε και δεν ειπα ψέμματα απλα τους ειπα οτι δουλευα σε μια εταιρια σε αλλη θεση.. Μπερδεύτηκα. Αφού αυτό που είπες δεν ήταν αλήθεια, τι ήταν τότε;
panatha1369 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 τους ειπα οτι δουλευα σε αλλο ποστο δηλαδη αντι για junior sys admin δουλευα σαν field engineer
pi314 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 27 λεπτά πριν, panatha1369 είπε τους ειπα οτι δουλευα σε αλλο ποστο δηλαδη αντι για junior sys admin δουλευα σαν field engineer Καλά μην αγχώνεσαι...το πολύ-πολύ αν δεν σε πάρουν ψάχνεις για αλλού...
panatha1369 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 εχω ηδη κλεισει συνεντευξη με αλλη εταιρια για την ιδια θεση αλλα καθαρα remote.. 27 λεπτά πριν, pi314 είπε Καλά μην αγχώνεσαι...το πολύ-πολύ αν δεν σε πάρουν ψάχνεις για αλλού... το θεμα μου ειναι μην ειναι εταιρια γαλερα..και δεν πληρωνει..γιατι απο οτι εψαξα δεν βρισκω σχεδν τιποτα για την εταιρια..
pi314 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, panatha1369 είπε το θεμα μου ειναι μην ειναι εταιρια γαλερα..και δεν πληρωνει..γιατι απο οτι εψαξα δεν βρισκω σχεδν τιποτα για την εταιρια.. Συγγνώμη, αλλά αν δεις κάτι τέτοιο τις πρώτες μέρες/εβδομάδες δεν μπορείς να παραιτηθείς? Δεσμεύεσαι από κάπου? Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από pi314
Dantε Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 29 λεπτά πριν, pi314 είπε Συγγνώμη, αλλά αν δεις κάτι τέτοιο τις πρώτες μέρες/εβδομάδες δεν μπορείς να παραιτηθείς? Δεσμεύεσαι από κάπου? Ναι αλλα θα εχεις χασει τη παλια σου θεση και ενδεχομενως και μια αλλη που μπορει να ετρεχες παραλληλα.
panatha1369 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 ηδη απο βδομαδα εχω δυο συνεντευξεις για τη θεση του sys admin..
panatha1369 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Για system administrator ειναι καλα 1300 καθαρα;; Επεξ/σία 7 Μαΐου 2022 από panatha1369
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Πολυ λεπτες ισορροπιες, δεν πας σε μια συνεντευξη με μια προσεγγιση ταπεινο χαμομηλακι, το πουλας λιγο εως πολυ. Τα χοντρα ψεματα πρεπει να αποφευγονται γιατι το ψεμα εχει κοντα ποδαρια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα