Kthulhou Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 https://www.insomnia.gr/classifieds/search/?q=dell 790 sff πάρε από εδώ κ χρησιμοποίησε κ ό,τι άλλο σε βολεύει, πχ RAM κλπ
fotaras76 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 35 λεπτά πριν, Kthulhou είπε https://www.insomnia.gr/classifieds/search/?q=dell 790 sff πάρε από εδώ κ χρησιμοποίησε κ ό,τι άλλο σε βολεύει, πχ RAM κλπ Σ'ευχαριστώ αλλά δε χρειάζομαι κάτι άλλο πέρα από το psu.
Kiriakos-GR Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Στις 6/5/2022 στις 7:09 ΜΜ, elpenor είπε Μήπως υπερβάλεις λίγο; Υπάρχουν πολύ καλά τροφοδοτικά 750W με 110-140 ευρώ και αυτό του θέματος είναι μόνο 240W... Θα το πω σε απλά Ελληνικά, διότι είδα και χαζά σχόλια που δεν θέλω να τα ακουμπήσω. Όταν γίνεσαι πελάτης DELL & HP αποδέχεσαι και τις κατασκευαστικές ιδιαιτερότητες του προϊόντος, και την τιμολογιακή πολιτική ανταλλακτικών, για όσο είναι το προϊόν ζωντανό. Απο εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει.
elpenor Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Kiriakos-GR είπε Θα το πω σε απλά Ελληνικά, διότι είδα και χαζά σχόλια που δεν θέλω να τα ακουμπήσω. Όταν γίνεσαι πελάτης DELL & HP αποδέχεσαι και τις κατασκευαστικές ιδιαιτερότητες του προϊόντος, και την τιμολογιακή πολιτική ανταλλακτικών, για όσο είναι το προϊόν ζωντανό. Απο εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει. Δηλαδή πιστεύεις ότι κάποιος που έδωσε 50 ευρώ να πάρει μεταχειρισμένο Dell όπως ο OP πρέπει να αποδεχθεί ότι θα τον γδύνει η Dell και να πληρώσει (όπως εσύ έγραψες νωρίτερα) τουλάχιστον 180 ευρώ για 240W τροφοδοτικό. Ας το αφήσουμε στο ότι διαφωνούμε και ότι με τον τρόπο που γράφεις και υπονοείς ότι εσύ τα ξέρεις όλα και εμείς τίποτα* δεν νομίζω ότι θέλει κανένας να συνεχίσει τον διάλογο μαζί σου. Spoiler *Και εγώ και ο Κώστας έχουμε ανώτατες σπουδές στο αντικείμενο και εμπειρία 3
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, elpenor είπε Δηλαδή πιστεύεις ότι κάποιος που έδωσε 50 ευρώ να πάρει μεταχειρισμένο Dell όπως ο OP πρέπει να αποδεχθεί ότι θα τον γδύνει η Dell και να πληρώσει (όπως εσύ έγραψες νωρίτερα) τουλάχιστον 180 ευρώ για 240W τροφοδοτικό. Ας το αφήσουμε στο ότι διαφωνούμε και ότι με τον τρόπο που γράφεις και υπονοείς ότι εσύ τα ξέρεις όλα και εμείς τίποτα* δεν νομίζω ότι θέλει κανένας να συνεχίσει τον διάλογο μαζί σου. Απόκρυψη περιεχομένων *Και εγώ και ο Κώστας έχουμε ανώτατες σπουδές στο αντικείμενο και εμπειρία Παρότι το συγκεκριμένο άτομο είναι τρολ (και αυτό φαίνεται σε ότι γράφει) στο συγκεκριμένο έχει δίκιο. Είναι γνωστό ότι αυτά τα επώνυμα pc έχουν sff τροφοδοτικό που πρέπει να κινήσεις γη και ουρανό για να το βρεις λόγω των μη συνηθισμένων διαστάσεών του. Ειδικά στα μεταχειρισμένα αυτά pc θεωρώ ότι η αγορά τους είναι λάθος. Τουλάχιστον στα καινούργια είσαι ήσυχος για 3-5 χρόνια (εγγύηση).
elpenor Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Ειδικά στα μεταχειρισμένα αυτά pc θεωρώ ότι η αγορά τους είναι λάθος. Τουλάχιστον στα καινούργια είσαι ήσυχος για 3-5 χρόνια (εγγύηση). Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλεις να πεις. Έπρεπε ο OP να δώσει 600 ευρώ για να πάρει καινούργιο Dell PC αντί να δώσει 50 για το μεταχειρισμένο; Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από elpenor
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, elpenor είπε Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλεις να πεις. Έπρεπε ο OP να δώσει 600 ευρώ για να πάρει καινούργιο Dell PC αντί να δώσει 50 για το μεταχειρισμένο; Ρε αδερφέ έλεος. Δεν είπα αυτό. Ήμουν σαφής. Τέτοια τροφοδοτικά δεν βρίσκεις στην αγορά. Είναι γνωστό αυτό. Τέλος. Το ότι τα πουλάνε κάποιοι τι σημαίνει? Ότι θα πέσεις με τα μούτρα? Γι αυτό άλλωστε και είναι φθηνά. Και το ξανά γράφω λοιπόν. ΛΑΘΟΣ Η ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ PC.
elpenor Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, BlueBlood7 είπε Ρε αδερφέ έλεος. Δεν είπα αυτό. Ήμουν σαφής. Τέτοια τροφοδοτικά δεν βρίσκεις στην αγορά. Είναι γνωστό αυτό. Τέλος. Το ότι τα πουλάνε κάποιοι τι σημαίνει? Ότι θα πέσεις με τα μούτρα? Γι αυτό άλλωστε και είναι φθηνά. Και το ξανά γράφω λοιπόν. ΛΑΘΟΣ Η ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ PC. Δεν είναι ότι διαφωνώ απλά δεν ξέρω τι άλλες καλύτερες επιλογές υπάρχουν με budget 50-100 ευρώ..... 2
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Αυτό είναι άλλο θέμα. Αλλά είδες τώρα τι τραβάει και δεν είναι ο μόνος.
elpenor Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Και είναι όντως τόσο σπάνια; Εγώ δεν πρόλαβα να βάλω τα link γιατί όταν είδα το θέμα το είχε πάρει ήδη από το ebay. https://www.cosmodata.gr/product/293405/desktop-power-supply-240w-gia-dell-optiplex-390-9010-3010-7010-sff-2txym https://www.easytechnology.gr/information-technology-and-tablet/computers/pc-hardware/pc-power-supplies/dell-inc-240w-power-supply-model-h240as-00 https://www.blackcatpc.co.uk/products/dell-optiplex-390-790-990-psu https://www.newegg.com/p/1HU-001R-000H9 Αυτό που θα συμφωνήσω μαζί σου είναι ότι όταν υπάρχει η δυνατότητα καλύτερα να φτιάξεις το SFF PC μόνος σου, όταν όμως έχεις τόσο μικρό budget δεν έχεις επιλογές. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από elpenor
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Τα οποία είναι όλα μεταχειρισμένα αγνώστου καταστάσεως. Μιλάμε πάντα για τροφοδοτικό ε? Που υποτίθεται ότι είναι το πιο σημαντικό κομμάτι σε ένα pc.
elpenor Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 12 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Τα οποία είναι όλα μεταχειρισμένα αγνώστου καταστάσεως. Μιλάμε πάντα για τροφοδοτικό ε? Που υποτίθεται ότι είναι το πιο σημαντικό κομμάτι σε ένα pc. Καταλαβαίνω το επιχείρημα σου, υπάρχουν όμως άλλες εναλλακτικές όταν έχεις μικρό budget;
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Spoiler Αν έπαιρνα τέτοιο PC, πιθανόν θα έπαιρνα δύο κομμάτια ώστε αν χαλάσει μητρική/ τροφοδοτικό να μην ψάχνομαι μετά. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, elpenor είπε Καταλαβαίνω το επιχείρημα σου, υπάρχουν όμως άλλες εναλλακτικές όταν έχεις μικρό budget; Δεν παίρνεις τίποτα. Έτσι απλά. Πως θα το κάνουμε δηλ? ή σχεδόν τίποτα. Μόνο s775 παίρνεις.
nickol-us Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Προσωπικά έχω refurbished σε λειτουργία εδώ και 4 χρόνια, για βασική χρήση (μερικό browsing και πασιέντζα), η μόνη αλλαγή που έγινε ήταν προσθήκη δίσκου ssd. Το μηχάνημα αγοράστηκε από επώνυμο(μεγάλη αλυσίδα) μαγαζί που δίνει ένα χρόνο εγγύηση, υπάρχουν άλλα που δίνουν 2 έτη. Τα refurbished απλά έχουν τα "μυστικά" τους και είναι πολύ καλές επιλογές για low budget καταστάσεις. Ο fotaras απλά την πάτησε γιατί προφανώς αγόρασε χωρίς εγγύηση, ενώ δεν φρόντισε το refurbished που αγόρασε να μπορεί να φορέσει ένα κοινό - με τις αγοράς - τροφοδοτικό. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από nickol-us 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα