kormos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Έμεινες ευχαριστημένος; Πόσο % σου δίνει μία φουλ φόρτιση του battery pack; Αρκετά! Συνήθως το κάνω χρήση για να του δώσω ένα boost 40-50% ίσα ίσα να βρεθώ σε χώρο που θα κάνει την κανονική φόρτιση. Μπορώ να το κάνω δοκιμή αν θες, να το εξαντλήσω και να επανέλθω.
M A T R I X Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, kormos είπε Αρκετά! Συνήθως το κάνω χρήση για να του δώσω ένα boost 40-50% ίσα ίσα να βρεθώ σε χώρο που θα κάνει την κανονική φόρτιση. Μπορώ να το κάνω δοκιμή αν θες, να το εξαντλήσω και να επανέλθω. Όχι δεν χρειάζεται καθώς έχει να κάνει και με τη συσκευή, αλλά σε ευχαριστώ. Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αλλά με χαλάει το 7.5W ρε γαμώτο. Άλλη μία ερώτηση επειδή δεν το θυμάμαι. Πόση ώρα θέλει το pack να φορτίσει;
kormos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, M A T R I X είπε Όχι δεν χρειάζεται καθώς έχει να κάνει και με τη συσκευή, αλλά σε ευχαριστώ. Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αλλά με χαλάει το 7.5W ρε γαμώτο. Άλλη μία ερώτηση επειδή δεν το θυμάμαι. Πόση ώρα θέλει το pack να φορτίσει; Περίπου 2 ώρες για να κάνει πλήρης φόρτιση. 1
bill_viper Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Το χρησιμοποιώ κάτι παραπάνω από 6 μήνες. Απ' όταν ήταν η ασύρματη φόρτιση στα 5W και μετά από update πήραμε τα 7.5W. Σε 13 Ρro Max που είχα τότε 2 φορές το χρησιμοποίησα μιας και η μπαταρία της συσκευής ήταν κτήνος. Σε 14 Pro που είμαι εδώ και 2.5 μήνες, το χρησιμοποιώ συχνότερα λόγω του τραγικού iOS 16 και της μικρότερης μπαταρίας. Δε θα το άλλαζα με καμίας άλλης εταιρίας. Σου δίνει τη μισή μπαταρία που είναι boost για να βγάλεις άνετα τη μέρα σου (αν είσαι on the move με 5G που την καταπίνει δίχως αύριο). Μπορεί οι υπόλοιπες εταιρίες του χώρου να προσφέρουν μεγαλύτερες χωρητικότητες, αλλά όλα μα όλα έχουν πολύ μεγαλύτερη υπερθέρμανση από αυτό της Apple. Τρανό παράδειγμα το MagSafe 10.000mAh της Anker! Επίσης, μου αρέσει και με βολεύει πολύ το battery widget καθώς και ότι δε χρειάζεται να πατάς κουμπάκια για να ανοιγοκλείσει. Ακριβό, όπως όλα τα προϊόντα της Apple. Αν ήμουν στην αγορά, θα το (ξανά) έπαιρνα σίγουρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα