kormos Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Καλησπέρα, Σκέφτομαι καιρό τώρα για την αγορά του MagSafe Battery Pack. Είναι κάποιος κάτοχος του ώστε να δώσει κάποιες πληροφορίες, αν αξίζει? Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική αξιόλογη/αξιόπιστη? Συσκευές χρήσης, iPhone 12, iPhone 13 Μφχ
jodact Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Υπαρχει ως εναλλακτική το Anker 622 Powercore MagGo στα 57€ περίπου που σίγουρα αξίζει περισσότερο τα λεφτά του. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από jodact
M A T R I X Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δεν είμαι κάτοχος, ωστόσο από φίλο που το έχει ξέρω ότι δεν ήταν happy με την αγορά. - Υψηλή τιμή - Χαμηλό capacity - Καθόλου σταθερό
kormos Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Θενξ για τις ενημερώσεις σας. Θα ρίξω μια ματιά και στο Anker 1
jowl_tnt Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Αν θες να το κουμπωνεις και να χρησιμοποιεις το κινητο δε κανει δουλεια. Ηθελα να κανω βιντεοκληση και το εβαλα γεματο και απο τη θερμοκρασια δε φορτιζει, επεσε η μπαταρια του κινητου και εκλεισε. Αν δε χρησιμοποιεις το κινητο ειναι μια χαρα και φορτιζει το 12mini 80% απο μηδεν.
kormos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Μετά από 2 μήνες χρήσης του ομολογώ πως δεν έχω μείνει ευχαριστημένος από την επίδοση του. Αποφορτίζει πολύ γρήγορα, η ένδειξη στάθμης δεν είναι και τόσο απόλυτη. Έχει μεγάλη απόκλιση... Προσωπικά δεν θα το συνιστούσα σε κάποιον το Anker. Σε μελλοντική πιθανή αγορά θα κάνω κίνηση για το MagSafe. 1
Allan-Wake Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, kormos είπε Μετά από 2 μήνες χρήσης του ομολογώ πως δεν έχω μείνει ευχαριστημένος από την επίδοση του. Αποφορτίζει πολύ γρήγορα, η ένδειξη στάθμης δεν είναι και τόσο απόλυτη. Έχει μεγάλη απόκλιση... Προσωπικά δεν θα το συνιστούσα σε κάποιον το Anker. Σε μελλοντική πιθανή αγορά θα κάνω κίνηση για το MagSafe. με οτιδηποτε wireless θα εχεις προβληματα στην φόρτιση... η λυση ειναι ενα powerbank που φορτιζει με fast charging
kormos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Allan-Wake είπε με οτιδηποτε wireless θα εχεις προβληματα στην φόρτιση... η λυση ειναι ενα powerbank που φορτιζει με fast charging Έχω τέτοιο, απλά έλεγα να αποφύγω τα πολλά καλώδια 🙂 Ίσως και να μείνω τελικά με τον παραδοσιακό τρόπο... 🙂
ramarg Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 3/5/2022 στις 9:50 ΜΜ, kormos είπε Καλησπέρα,Σκέφτομαι καιρό τώρα για την αγορά του MagSafe Battery Pack.Είναι κάποιος κάτοχος του ώστε να δώσει κάποιες πληροφορίες, αν αξίζει?Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική αξιόλογη/αξιόπιστη?Συσκευές χρήσης, iPhone 12, iPhone 13Μφχ To σκεφτόμουν και εγώ αλλά οι κριτικές δεν είναι ενθαρρυντικές. Κρίνοντας και από την γενικότερη εμπειρία που έχω με τον Magsafe ρεύματος δεν με ικανοποιεί καθόλου. Όταν στην μπρίζα κάνει ώρες να φορτίσει, και με τεράστιες απώλειες ενέργειας σε θερμότητα λόγω επαγωγικής, μην περιμένεις πολλά από μία μπαταρία. Η ταχύτητα φόρτισης που προσφέρει είναι πολύ χαμηλή (καμία σχέση με τα διαφημιζόμενα 20W που έχεις στο magsafe ρεύματος) και η τιμή εξωφρενική για μία χωρητικότητα ανεπαρκή (δεν θα σου βγάλει ούτε μία πλήρη φόρτιστη). Όμορφο και βολικό φυσικά το να φορτίζεις ασύρματα, να κουμπώνει μαγνητικά, να φορτίζει με lightning, να βλέπεις το ποσοστό φόρτισης στο iOS αλλά όχι για 100+ €. Προτίμησε καλύτερα ένα Xiaomi 10.000 18W Fast Charging με 17€. Θα μείνεις ικανοποιημένος και κερδισμένος. Θα πιάνει τον ίδιο χώρο στην τσάντα σου με το Apple Magsafe BatteryPack.
iYannis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Το έχω από πολύ καιρό στην αρχή σε ένα 12 Pro Max και τώρα σε ένα 13 Pro Max και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την χρήση του αρκεί να ξέρεις ότι: 1. Είναι για περιστασιακή χρήση σε ώρα ανάγκης και όχι για πλήρη φόρτιση (τουλάχιστον στις Pro Max συσκευές) 2. Κουμπώνει σταθερότατα τόσο στην γυμνή συσκευή όσο και στο γνήσιο leather κάλυμμα, στο οποίο όμως με την πολύ χρήση αφήνει εντύπωμα. 3. Μπορεί και φορτίζει τα AirPods Pro ασύρματα. 3. Πρακτικά είναι για να συνεχίζεις να έχεις σε χρήση στην κίνηση το iPhone σου παρατείνοντας την διάρκεια μπαταρίας του. Τα μόνα μείον για εμένα είναι δυο. Πρώτον θα το ήθελα και σε αλλά χρώματα, δεύτερον η σχετικά υψηλή τιμή αγοράς του. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, ειδικά αν είσαι Apple fan boy όπως εγώ τουλάχιστον.
kormos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, ramarg είπε To σκεφτόμουν και εγώ αλλά οι κριτικές δεν είναι ενθαρρυντικές. Κρίνοντας και από την γενικότερη εμπειρία που έχω με τον Magsafe ρεύματος δεν με ικανοποιεί καθόλου. Όταν στην μπρίζα κάνει ώρες να φορτίσει, και με τεράστιες απώλειες ενέργειας σε θερμότητα λόγω επαγωγικής, μην περιμένεις πολλά από μία μπαταρία. Η ταχύτητα φόρτισης που προσφέρει είναι πολύ χαμηλή (καμία σχέση με τα διαφημιζόμενα 20W που έχεις στο magsafe ρεύματος) και η τιμή εξωφρενική για μία χωρητικότητα ανεπαρκή (δεν θα σου βγάλει ούτε μία πλήρη φόρτιστη). Όμορφο και βολικό φυσικά το να φορτίζεις ασύρματα, να κουμπώνει μαγνητικά, να φορτίζει με lightning, να βλέπεις το ποσοστό φόρτισης στο iOS αλλά όχι για 100+ €. Προτίμησε καλύτερα ένα Xiaomi 10.000 18W Fast Charging με 17€. Θα μείνεις ικανοποιημένος και κερδισμένος. Θα πιάνει τον ίδιο χώρο στην τσάντα σου με το Apple Magsafe BatteryPack. Αυτό τον τρόπο έχω κρατήσει για την ώρα... Με έναν απλό Powerbank 10000mAh κάνω τη δουλειά μου αφού πολλές φορές βρίσκομαι εκτός και χρειάζομαι τη συμπληρωματική φόρτιση... 6 ώρες πριν, iYannis είπε Το έχω από πολύ καιρό στην αρχή σε ένα 12 Pro Max και τώρα σε ένα 13 Pro Max και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την χρήση του αρκεί να ξέρεις ότι: 1. Είναι για περιστασιακή χρήση σε ώρα ανάγκης και όχι για πλήρη φόρτιση (τουλάχιστον στις Pro Max συσκευές) 2. Κουμπώνει σταθερότατα τόσο στην γυμνή συσκευή όσο και στο γνήσιο leather κάλυμμα, στο οποίο όμως με την πολύ χρήση αφήνει εντύπωμα. 3. Μπορεί και φορτίζει τα AirPods Pro ασύρματα. 3. Πρακτικά είναι για να συνεχίζεις να έχεις σε χρήση στην κίνηση το iPhone σου παρατείνοντας την διάρκεια μπαταρίας του. Τα μόνα μείον για εμένα είναι δυο. Πρώτον θα το ήθελα και σε αλλά χρώματα, δεύτερον η σχετικά υψηλή τιμή αγοράς του. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, ειδικά αν είσαι Apple fan boy όπως εγώ τουλάχιστον. Apple user είμαι, αλλά η αλήθεια είναι πως χρείαζομαι κάτι που να μπορούσα να αποφύγω τα πολλά καλώδια (στο να τα κουβαλάω). Βέβαια όπως έγραψα και από πάνω για την ώρα έχω παρατήσει τον Anker και έχω μαζί μου ένα Powerbank 10000mAh αρκετά τίμιο! μαζί με τον αντάπτορα ώστε να κάνω τη δουλειά μου... Το ψάχνω ακόμα βέβαια
enlightened Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Πραγματικά μεγάλη μαλακία, πανάκριβο, δεν φορτίζει τη συσκευή μετά από κάποιο σημείο λόγω υπερθέρμανσης. μακρυά 1
glamprou Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Η μη φόρτιση της μπαταρίας λόγο υπερθέρμανσης είναι σωστή και παρατείνει την διάρκεια της. Το έχω εδώ και 3 μήνες και το σκεφτόμουν αρκετά λόγο της τιμής περισσότερο. Ως κάτοχος 13 pro σίγουρα μετά από σκληρή χρήση μέρα ολόκληρη δεν βγάζει! Το push που δίνει ειναι ακριβώς αυτο που χρειάζεται αλλα μέχρι εκει! ps. δεν φορτίζω ποτε με το καλώδιο ποιά το κινητό μόνο ασύρματα!
kormos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Επανέρχομαι απλά για ενημέρωση... Τελικά έκανα αγορά και το Apple Magsafe. Ομολογώ πως η διαφορά και κατασκευαστικά αλλά και στη χρήση είναι αισθητή.
M A T R I X Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, kormos είπε Επανέρχομαι απλά για ενημέρωση... Τελικά έκανα αγορά και το Apple Magsafe. Ομολογώ πως η διαφορά και κατασκευαστικά αλλά και στη χρήση είναι αισθητή. Έμεινες ευχαριστημένος; Πόσο % σου δίνει μία φουλ φόρτιση του battery pack;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα