Necrogenisis Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Ξέρω δεν ανεβαίνουν συχνά θέματα για ντοκιμαντέρ εδώ, πόσο μάλλον του συγκεκριμένου αντικειμένου. Το Prehistoric Planet είναι μια νέα παραγωγή του BBC σε συνεργασία με το Apple TV+ που στοχεύει στην πιο ρεαλιστική και ακριβή απεικόνιση ζώων του Μεσοζωικού(δεινόσαυροι, κλπ). Η πρεμιέρα είναι στις 23 Μαΐου, αποκελιστικά στο Apple TV+ (εκτός κι αν έχετε κανένα θείο που ξέρει από αυτά ). Σκηνοθεσία είναι του John Favreau και η αφήγηση γίνεται από τον David Attenborough. Ξέρω, είμαι μέγιστος νέρντουλας Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από Necrogenisis 7 2
7nisiotis Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Η παιδική μου αγάπη για τους δεινόσαυρους ξύπνησε ξανά! Χανόμουν όλη μέρα στο καθιστικό μπροστά από την TV να παρακολουθώ Περπατώντας με τους Δεινόσαυρους ( 1999 ) Ακόμη και σήμερα ανατριχιάζω με αυτό το ίντρο. *Το μενού είχε πρώτα Περπατώντας με τους Δεινόσαυρους ( τρομερά εφέ για την εποχή!! ακόμη και σήμερα φαίνονται πολύ ρεαλιστικά ) και τις επόμενες μέρες Jurassic Park 🦕
Necrogenisis Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Η παιδική μου αγάπη για τους δεινόσαυρους ξύπνησε ξανά! Χανόμουν όλη μέρα στο καθιστικό μπροστά από την TV να παρακολουθώ Περπατώντας με τους Δεινόσαυρους ( 1999 ) Ακόμη και σήμερα ανατριχιάζω με αυτό το ίντρο. *Το μενού είχε πρώτα Περπατώντας με τους Δεινόσαυρους ( τρομερά εφέ για την εποχή!! ακόμη και σήμερα φαίνονται πολύ ρεαλιστικά ) και τις επόμενες μέρες Jurassic Park 🦕 Πολύ όμορφα practical effects και όντως το intro παραμένει φοβερό ακόμη και σήμερα. Κρίμα που η επιστήμη του WWD είναι αρκετά ξεπερασμένη, ακόμη και όταν κυκλοφόρησε υπήρχαν προφανή λάθη και ανακρίβειες. Το Jurassic park παραμένει αγαπημένη ταινία, ίσως και η πιο αγαπημένη απ' όλες. Κρίμα που το ξεφτύλισε τόσο άσχημα σαν franchise η Universal. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από Necrogenisis
george kesoglu Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 θα εχει Ελληνικους υποτιτλους ή μεταγλωτιση ;;;
Necrogenisis Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, george kesoglu είπε θα εχει Ελληνικους υποτιτλους ή μεταγλωτιση ;;; Μεταγλώτιση σίγουρα όχι, όσον αφορά τους ελληνικούς υπότιτλους δεν έχω ιδεά τι προσφέρει το Apple TV+. Βλέπω τα πάντα με αγγλικούς υπότιτλους ούτως ή άλλως, οπότε δεν το έχω ψάξει το θέμα. Πάντως η Apple δίνει έναν μήνα trial αν θυμάμαι καλά, οπότε μπορείς να ρίξεις μια ματιά εκεί να δεις αν προσφέρουν υπότιτλους.
7nisiotis Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο. Από ότι βλέπω υπάρχουν και ελληνικοί υπότιτλοι για όποιον το επιθυμεί.
Necrogenisis Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Πράγματι, βγήκε. Αυτή την στιγμή βασικά έχει ήδη βγει και το δεύτερο. Εξαιρετική σειρά, έχει ήδη εκθρονίσει το Walking With Dinosaurs κατ' εμέ.
george kesoglu Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 η δωρεαν προσφορα ειναι για 7 ημερες μονο , σκέφτομαι οταν ολοκληρωθει η σειρα να παρω την προσφορα και να κατεβασω ολα τα επισοδια , γινετε αυτο ?
Necrogenisis Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 15 ώρες πριν, george kesoglu είπε η δωρεαν προσφορα ειναι για 7 ημερες μονο , σκέφτομαι οταν ολοκληρωθει η σειρα να παρω την προσφορα και να κατεβασω ολα τα επισοδια , γινετε αυτο ? Δεν μπορείς να κατεβάσεις τα επεισόδια απευθείας από το site της Apple. Θα πρέπει να απευθυνθείς σε "άλλους φορείς". 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα