Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πόσοι κατανάλωση πρέπει να έχει στα 100χλμ ποιος γνωρίζει ;Έβαλα ένα 10€ και μετά από 50χλμ έχει πέσει σχεδόν στο κόκκινο ….μήπως εχει πρόβλημα ;;

Δημοσ.

Απ'ότι ξέρω φίλε μου έχει κατανάλωση περίπου 3,10lt στα 100km φίλε μου. Με τιμή βενζίνης χοντρικά στα 2€ δε δικαιολογείται αυτή η κατανάλωση εκτός αν πηγαίνεις συνέχεια στα κόκκινα δικάβαλος και πάλι ...

Ρίξε μια ματιά στο σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου αφού πρώτα γεμίσεις μια φορά το ρεζερβουάρ και υπολογίσεις πάλι πόσο θα καταναλώσει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xristosishere είπε

Παιδιά πόσοι κατανάλωση πρέπει να έχει στα 100χλμ ποιος γνωρίζει ;Έβαλα ένα 10€ και μετά από 50χλμ έχει πέσει σχεδόν στο κόκκινο ….μήπως εχει πρόβλημα ;;

Καινούργια μονάδα μέτρησης κατανάλωσης καυσίμου... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Liberty του 2009 125 πήρες. πόσα χιλιόμετρα γράφει επάνω; Το πήρες από ιδιώτη και τσέκαρες οτι είναι πραγματικά τα χιλιόμετρα;

Συνήθως σκουτερ που δεν εκτελούσαν χρέη ντιλιβερι ή μικρομεταφορών προμηθευτών (ανταλλακτικάδικα να χωράνε σε μπαγαζιέρα)  έκαναν μέσο όρο 10.000χλμ. /χρόνο.

Εσένα στη 12ετία υπολογίζεις 120-140χιλ χλμ να γράφει το κοντέρ σου. Σε αυτά τα χιλιόμετρα θέλει οπωσδήποτε να έχει κάνει 3 φορές πλήρες σερβις στο σύστημα μπιλιοφόρου ιμάντα. Πότε έκανε τελευταία φορά τέτοιο σερβις; Βιβλίο συντήρησης πήρες; Τα γράφει αυτά;

Αν είναι όλα σωστά και συντηρημένο όπως πρέπει η κατανάλωση είναι περίπου στα 4lt/100 χλμ. με βενζίνη στα 2ευρώ είσαι στα 10ευρώ/100χλμ. Αν εσένα σου έκαψε 10 στα 50 τότε μιλάμε για σάπιο σκούτερ ή είσαι κοντά ή πάνω από 100κιλά άνθρωπος και το κακόμοιρο το πας τέρμα γκάζι μόνιμα.

μου απαντάς τι από όσα έγραψα ισχύει και συνεχίζουμε.

Επεξ/σία από greekfragma
Δημοσ.

Ο,τι σου έγραψαν από πάνω. Εγώ θα πω μια τρέλα που μπορείς να δοκιμάσεις γιατί έτυχε σε γνωστό και μου έκανε εντύπωση. Πάνε φούλαρέ το ξανά και δες πόσα πήρε. Μπορεί απλά να έχει χαλάσει το φλοτέρ ή ο δείκτης που μετράει τη στάθμη και δείχνει ότι νάναι ο μετρητής. Μια θεωρία ήταν πως ο προηγουμενος ιδιοκτήτης άλλαξε φλοτέρ και έβαλε από άλλο μηχανάκι που μετράει διαφορετικά λόγω διαφορετικού σχεδιασμού ντεπόζιτου. 

Πολύ τραβηγμένο αλλά το τσεκάρεις εύκολα. Κάνε δυο γεμίσματα και δες αν ανταποκρίνονται τα λίτρα σε αυτό που δείχνει ο μετρητης.

Για τα υπόλοιπα ότι σου είπε ο greekfragma.

YΓ γενικά να μετράτε την κατανάλωση σε λ/100χμ. Eίναι το πιο αξιόπιστο μέγεθος για να συνεννοούμαστε. Ειδικά τώρα που η τιμή της βενζίνης αλλάζει κάθε μέρα εμ θα βγάζουμε κομπιουτεράκια εμ θα ψαχνουμε και τιμή ημέρας για να βρουμε τα λίτρα? Ε όχι...

Δημοσ.

Το μηχανάκι έχει 20.000 χλμ λέει το ΚΤΕΟ ,τώρα το φούλαρα και θα δω τι παίζει με την κατανάλωση ,έβαλα από την shell 98 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά το Liberty καίει αρκετά, ειδικά μέσα στη πόλη. Έχω του 2005 για όταν μπαίνω κέντρο Αθήνα και έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, ανα 3-4 μέρες πάω βενιζάδικο για refill. Και όλα αυτά με προσεκτική οδήγηση. Αν ανόιγω πολύ το γκάζι, σε 2 μέρες θέλω refill. Νομίζω από του 13-14 και μετά έστρωσε η κατανάλωση

Επεξ/σία από JimxxZe

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...