k_w_t Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Ωραια ελαβα το achievement για τα 10 χρονια... Σε 1 χρονο θα παρω και για τα 20....
M A T R I X Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Dimitris_1 είπε Αγαπάμε και στηρίζουμε insomnia και σίγουρα οι πρώτες βελτιώσεις είναι εμφανέστατες εδώ και καιρό και αναμένουμε τις επόμενες! Σαφως η desktop εκδοχή πολύ καλύτερη σε χρήση συγκριτικά με τη mobile αλλά και πάλι αξιοπρεπέστατη! (ενα επίμονο bug έχω παρατηρήσει μετά το γενικό update στο interface: στο mobile προσπαθώντας να πατήσω το κουμπί για επομενη σελίδα στην ενότητα αγγελιών με πετάει ξανά ψηλά στην ίδια σελίδα - στην ουσία δε μ’ αφήνει να σκρολαρω στο τέλος της σελίδας, αλλά ίσως το κάνει σε μένα μόνο (?) ) Keep on την όλη προσπάθεια, διότι ζούμε σε μια εποχή που οι περισσότεροι εγκαταλείπουν!
KyloRen Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλή φάση αυτό με τα γαλόνια όποιος δεν συμμετέχει είτε κάνει καμία μαλ@κ#α του ξηλώνουν τα γαλόνια και πέφτει βαθμούς 😀 Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από KyloRen
martisaul Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 18 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε Συγχαρητήρια για την πολυ καλη δουλεια παιδια σας γνωριζω 18 χρονια πλεον και μπορω να πω οτι εισαστε το κορυφαιο site στην κατηγορια σας . Νομοζω οτι το μονο που λείπει είναι ενα insomnia application το οποίο νομιζω αν θυμαμαι καλα ειχε γινει ενα φεγγαρι. Θα εχουμε καποια εξελιξη σε αυτο το κομματι; Bump! App οπωσδήποτε 1
konbas Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Συγχαρητήρια παιδιά. Πάντα με δημιουργικές αλλαγές και εξέλιξη, για το ώφελος, όλης της κοινότητας.
Atropos28 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Συγχαρητήρια για τις συνεχόμενες αλλαγές. Η ιστοσελίδα βελτιώνεται συνεχώς. Αυτό το " δεν το έχουμε επικοινωνήσει" βρε admin. Επικοινωνώ, ρήμα αμετάβατο, σα να λέμε "θα σε συνεδριάσω". Είναι της μόδας έκφραση αλλά εντελώς λάθος. 2 1
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 58 λεπτά πριν, Atropos28 είπε Συγχαρητήρια για τις συνεχόμενες αλλαγές. Η ιστοσελίδα βελτιώνεται συνεχώς. Αυτό το " δεν το έχουμε επικοινωνήσει" βρε admin. Επικοινωνώ, ρήμα αμετάβατο, σα να λέμε "θα σε συνεδριάσω". Είναι της μόδας έκφραση αλλά εντελώς λάθος. Συχνότατο λάθος που το ακουμε παντού, σε ΜΜΕ intenet κτλ. "Να επικοινωνήσω το έργο μου κτλ"
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, Doubt είπε Μελλοντικός grand master Όχι έτσι; Spoiler @Dr_Pepper + @M A T R I X (μην δείτε το rank μου). Εγώ έχω απορία αν κάποιος αφήσει το site ή λάβει κακές αξιολογήσεις θα κατέβει rank; Θα είναι δηλαδή μεταβαλλόμενα;
lofter Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Λέτε να έχουμε post τύπου: "Κάντε μου like να ανέβω βαθμίδα ρε παιδία!" 😄
M A T R I X Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, lofter είπε Λέτε να έχουμε post τύπου: "Κάντε μου like να ανέβω βαθμίδα ρε παιδία!" 😄 Ναι ναι, botaki για reactions
Nabuko Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Άμα κάποιος τερματίσει όλες τις πίστες τι γίνεται? Μένει εκεί για πάντα?
xartemporas Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 10 χρόνια μέλος και συνεχίζουμε. Keep up the good work insomnia!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα