Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Αυριο γυρνάω από εξωτερικό και ψάχνω επειγόντως ένα internet cafe που να είναι ανοιχτό όλο το βράδυ ώστε να κάνω κάποιες δουλειές που θέλω.

Ιδανικά να είναι κοντά στον Πειραιά η στον ΟΣΕ σταθμό Λαρίσης(ώστε να φύγω για Λάρισα κατευθείαν μετά)και να έχει κοντά μέτρο γιατί δεν έχω ιδέα από Αθήνα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν ειμαι απο Αθηνα, αλλα απο γνωστα battle.net και inspot δεν βρηκα κοντα. Ισως να σε βολεψει το inspot panormou (θα το βρεις gmaps). Gmaps το εχει ως 24ωρο, παρε τηλ ή στειλε στο fb για επιβεβαιωση αν θες. Για να πας, κατεβαινεις στην σταση Πανορμου της μπλε γραμμης, και για να επιστρεψεις ΟΣΕ, πας μεχρι Συνταγμα και μετα αλλαζεις στην κοκκινη για να κατεβεις Σταθμο Λαρισης

Μετρό Αθήνας

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Δεν ειμαι απο Αθηνα, αλλα απο γνωστα battle.net και inspot δεν βρηκα κοντα. Ισως να σε βολεψει το inspot panormou (θα το βρεις gmaps). Gmaps το εχει ως 24ωρο, παρε τηλ ή στειλε στο fb για επιβεβαιωση αν θες. Για να πας, κατεβαινεις στην σταση Πανορμου της μπλε γραμμης, και για να επιστρεψεις ΟΣΕ, πας μεχρι Συνταγμα και μετα αλλαζεις στην κοκκινη για να κατεβεις Σταθμο Λαρισης

Μετρό Αθήνας

Σε ευχαριστώ πολύ!

30 λεπτά πριν, allen9 είπε

BD FTW

Τι είναι αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...