passenger57 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Καλησπέρα. Δικαιούμαι το επίδομα καυσίμων και κανονικά εγκρίθηκε ή έκδοση αϋλης κάρτας απο την ΑLPHA BANK . Την ενεργοποίησα στο κινητό μου κανονικά και πέρασα την αϋλη κάρτα στο google pay όπου και εμφανίζεται κανονικά. Το κινητό μου είναι το POCOFONE F1 και δεν έχει nfc. Διάβασα κάπου πως ίσως έχω θέμα με την εξαργύρωση μέσω της αϋλης κάρτας εφοσον δεν εχω κινητό με NFC. ΤΟ ερώτημα είναι....εαν πάω στον πρατήριο, θα το δεχτεί το POS του το google pay; ή την κάρτα της ALPHA BANK οπως εμφανίζεται μεσα από την εφαρμογή της...ή όντως αν δεν εχω κινητό με NFC δενθα παρω την εξαργύρωση; Εναλλακτικά πώς μπορώ να μεταφέρω αυτό το ποσο σε εναν λογαριασμό ή σε ενα αλλο κινητό με κάποιο wallet?
SabotazNic Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χωρίς nfc δεν έχεις και ανέπαφες συναλλαγές. Θα μεταφέρεις τα στοιχεία της κάρτας (15ψηφιο,ημ λήξης, ccv), σε ένα κινητό με gpay Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από SabotazNic
StamTheMan Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, passenger57 είπε θα το δεχτεί το POS Οχι.
passenger57 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 18 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Χωρίς nfc δεν έχεις και ανέπαφες συναλλαγές. Θα μεταφέρεις τα στοιχεία της κάρτας (15ψηφιο,ημ λήξης, ccv), σε ένα κινητό με gpay Μπορεί να γίνει αυτό άμεσα σε ενα pocofone f3 pro με nfc απλά προσθέτοντας στο wallet του αλλου κινητου? ( της γυναίκας μου με αλλο gmail) Πρέπει να βγάλω την κάρτα από το google pay wallet μου πριν;
SabotazNic Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Όπως συνδεθηκες στο δικό σου κινητό, έτσι θα συνδεθείς και στο άλλο κινητό. Αν θες κατεβάζεις την wallet εφαρμογή, αν θες την περνάς χειροκίνητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις