Προς το περιεχόμενο

BOX - Κουπόνια Έκπτωσης 1,80 € [ΤΕΛΟΣ]

Gulik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω αφηνω και μπουρμπουαρ 10 λεπτα :D 1.70 ο καφες σε 1-2 καταστηματα και 1.80 σε πολλα.

Γενικα ο freddo παιζει στα 2.0-2.10 στα περισσοτερα μαγαζια εδω στην επαρχια.

Επεξ/σία από AmixReckless
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/5/2022 στις 8:47 ΜΜ, AmixReckless είπε

Εγω αφηνω και μπουρμπουαρ 10 λεπτα :D 1.70 ο καφες σε 1-2 καταστηματα και 1.80 σε πολλα.

Γενικα ο freddo παιζει στα 2.0-2.10 στα περισσοτερα μαγαζια εδω στην επαρχια.

Τα μπουρμουαρ μέσω εφαρμογής πιθανών καταλήγουν στον ίδιοκτητη. Καλύτερα δώστε εσυ

Επεξ/σία από Dereki2
  • Thanks 1

24 λεπτά πριν, Dereki2 είπε

Τα μπουρμουαρ μέσω εφαρμογής πιθανών καταλήγουν στον ίδιοκτητη. Καλύτερα δώστε εσυ

Εγώ πάντα αφήνω μέσω εφαρμογής (είτε e-food, είτε box) και πάντα το παιδί που τα φέρνει μου λέει ευχαριστώ για το tip. Οπότε θεωρώ πως τα tips τα πληρώνονται κανονικά. 

• Like 2

27 λεπτά πριν, Koveras είπε

Εγώ πάντα αφήνω μέσω εφαρμογής (είτε e-food, είτε box) και πάντα το παιδί που τα φέρνει μου λέει ευχαριστώ για το tip. Οπότε θεωρώ πως τα tips τα πληρώνονται κανονικά. 

τώρα που το έμαθες, να τα δίνεις μόνο στο χέρι

• Confused 1

54 λεπτά πριν, Koveras είπε

Και σε εμένα το ίδιο. Έχω ρωτήσει κιόλας αν τα παίρνουν και μου είπαν ναι. Νομίζω ότι πληρώνονται τα τιπς πριν φύγουν με την παραγγελία

1 ώρα πριν, Dereki2 είπε

Πώς προκύπτει; εγώ τον ρώτησα προχτές αν πήρε αυτό που έστειλα και μου είπε ναι. 

27 λεπτά πριν, Everest είπε

τώρα που το έμαθες, να τα δίνεις μόνο στο χέρι

Άκυρη απάντηση σύμφωνα με αυτό που γράφει. Μήπως μπερδεύτηκες?

10 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Πώς προκύπτει; εγώ τον ρώτησα προχτές αν πήρε αυτό που έστειλα και μου είπε ναι. 

οσες φορες παλαιοτερα ειχα αφησει τιπ μεσω της εφαρμογης,κανεις ντελιβερας δεν μου ειπε τιποτα..Οποτε θεωρω και εγω καλυτερα στο χερι..

13 λεπτά πριν, jimwalker είπε

οσες φορες παλαιοτερα ειχα αφησει τιπ μεσω της εφαρμογης,κανεις ντελιβερας δεν μου ειπε τιποτα..Οποτε θεωρω και εγω καλυτερα στο χερι..

Βρε ναι καλύτερα στο χέρι εννοείται απλά δεν έχω πάντα ψιλά αυτό είναι το πρόβλημα. Εγώ τους ρωτάω πάντως αν τα παίρνουν και μου λένε όλοι ναι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aναλογα τον delivera. Άλλους τους έχουν μαύρους, άλλους όχι. Και σε άλλους πιθανών να μη τους λένε κάτι για tips και δεν εχουν account. Δεν μένουμε όλοι κέντρο Αθήνας υπάρχει και η επαρχία. Εγω συνήθως δίνω στο χαμόγελο το παιδιού(box app) ή χέρι delivera. 50 λεπτά.

Επεξ/σία από Dereki2

2 ώρες πριν, Nabuko είπε

Άκυρη απάντηση σύμφωνα με αυτό που γράφει. Μήπως μπερδεύτηκες?

να είστε ένα κλικ πιο πονηρεμένοι για να μη νομίζετε ότι ο άλλος μπερδεύτηκε. 😁

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...