Boubis1411 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Καφεδάκι για όποιον θέλει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SterThess Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 καιρός να αυξήσουν και το κουπονάκι για τον καφέ, πλέον δεν βρίσκεις με 1,8€ 😄😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
focusopoulos2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, SterThess είπε καιρός να αυξήσουν και το κουπονάκι για τον καφέ, πλέον δεν βρίσκεις με 1,8€ 😄😋 Σε χαλάει να αγοράζεις καφέ με 20 λεπτά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AmixReckless Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Εγω αφηνω και μπουρμπουαρ 10 λεπτα 1.70 ο καφες σε 1-2 καταστηματα και 1.80 σε πολλα. Γενικα ο freddo παιζει στα 2.0-2.10 στα περισσοτερα μαγαζια εδω στην επαρχια. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από AmixReckless 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dereki2 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 5/5/2022 στις 8:47 ΜΜ, AmixReckless είπε Εγω αφηνω και μπουρμπουαρ 10 λεπτα 1.70 ο καφες σε 1-2 καταστηματα και 1.80 σε πολλα. Γενικα ο freddo παιζει στα 2.0-2.10 στα περισσοτερα μαγαζια εδω στην επαρχια. Τα μπουρμουαρ μέσω εφαρμογής πιθανών καταλήγουν στον ίδιοκτητη. Καλύτερα δώστε εσυ Επεξ/σία 7 Μαΐου 2022 από Dereki2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koveras Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 24 λεπτά πριν, Dereki2 είπε Τα μπουρμουαρ μέσω εφαρμογής πιθανών καταλήγουν στον ίδιοκτητη. Καλύτερα δώστε εσυ Εγώ πάντα αφήνω μέσω εφαρμογής (είτε e-food, είτε box) και πάντα το παιδί που τα φέρνει μου λέει ευχαριστώ για το tip. Οπότε θεωρώ πως τα tips τα πληρώνονται κανονικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mataragas24 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 COFFEEBXGBGZ9 Κουπονακι για σημερα οποιος θελει.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Everest Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 27 λεπτά πριν, Koveras είπε Εγώ πάντα αφήνω μέσω εφαρμογής (είτε e-food, είτε box) και πάντα το παιδί που τα φέρνει μου λέει ευχαριστώ για το tip. Οπότε θεωρώ πως τα tips τα πληρώνονται κανονικά. τώρα που το έμαθες, να τα δίνεις μόνο στο χέρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 54 λεπτά πριν, Koveras είπε Εγώ πάντα αφήνω μέσω εφαρμογής (είτε e-food, είτε box) και πάντα το παιδί που τα φέρνει μου λέει ευχαριστώ για το tip. Οπότε θεωρώ πως τα tips τα πληρώνονται κανονικά. Και σε εμένα το ίδιο. Έχω ρωτήσει κιόλας αν τα παίρνουν και μου είπαν ναι. Νομίζω ότι πληρώνονται τα τιπς πριν φύγουν με την παραγγελία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Dereki2 είπε Τα μπουρμουαρ μέσω εφαρμογής πιθανών καταλήγουν στον ίδιοκτητη. Καλύτερα δώστε εσυ Πώς προκύπτει; εγώ τον ρώτησα προχτές αν πήρε αυτό που έστειλα και μου είπε ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 27 λεπτά πριν, Everest είπε τώρα που το έμαθες, να τα δίνεις μόνο στο χέρι Άκυρη απάντηση σύμφωνα με αυτό που γράφει. Μήπως μπερδεύτηκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimwalker Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 10 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Πώς προκύπτει; εγώ τον ρώτησα προχτές αν πήρε αυτό που έστειλα και μου είπε ναι. οσες φορες παλαιοτερα ειχα αφησει τιπ μεσω της εφαρμογης,κανεις ντελιβερας δεν μου ειπε τιποτα..Οποτε θεωρω και εγω καλυτερα στο χερι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 13 λεπτά πριν, jimwalker είπε οσες φορες παλαιοτερα ειχα αφησει τιπ μεσω της εφαρμογης,κανεις ντελιβερας δεν μου ειπε τιποτα..Οποτε θεωρω και εγω καλυτερα στο χερι.. Βρε ναι καλύτερα στο χέρι εννοείται απλά δεν έχω πάντα ψιλά αυτό είναι το πρόβλημα. Εγώ τους ρωτάω πάντως αν τα παίρνουν και μου λένε όλοι ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dereki2 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Aναλογα τον delivera. Άλλους τους έχουν μαύρους, άλλους όχι. Και σε άλλους πιθανών να μη τους λένε κάτι για tips και δεν εχουν account. Δεν μένουμε όλοι κέντρο Αθήνας υπάρχει και η επαρχία. Εγω συνήθως δίνω στο χαμόγελο το παιδιού(box app) ή χέρι delivera. 50 λεπτά. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2022 από Dereki2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Everest Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Άκυρη απάντηση σύμφωνα με αυτό που γράφει. Μήπως μπερδεύτηκες? να είστε ένα κλικ πιο πονηρεμένοι για να μη νομίζετε ότι ο άλλος μπερδεύτηκε. 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις