Προς το περιεχόμενο

BOX - Κουπόνια Έκπτωσης 1,80 € [ΤΕΛΟΣ]

Gulik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, επιβεβαιώνω ότι αν κάνεις παραγγελία μετά της 17:00 και χρησιμοποιήσεις προηγούμενο κουπόνι 1,80 θα σου ξανά δώσει κουπόνι για την επόμενη παραγγελία εως 3 κουπόνια στο σύνολο. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 λεπτά πριν, XghosT7 είπε

Καλησπέρα, επιβεβαιώνω ότι αν κάνεις παραγγελία μετά της 17:00 και χρησιμοποιήσεις προηγούμενο κουπόνι 1,80 θα σου ξανά δώσει κουπόνι για την επόμενη παραγγελία εως 3 κουπόνια στο σύνολο. 

επιβεβαιώνω και εγώ
cheers !!!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, XghosT7 είπε

Πρέπει να ειναι κολλητά  όλες οι μερες; skip μια μέρα δεν γινεται;

Επεξ/σία από Greengreen

Εάν θες να κάνεις παραγγελία την επόμενη μέρα βάλε στο box να παραλάβεις την επόμενη μέρα. Απλά θα σου έρθει η μέρα θα πρέπει να παραλάβεις δύο παραγγελίες ταυτόχρονα. Γιατί μέχρι την Κυριακή δεν βγαίνει να έχεις κενό και να πετύχεις και τρεις παραγγελίες δωρεάν

Μόλις τώρα, Greengreen είπε

Αλλη μια ώρα και 9 λεπτά για να παραγγείλω :) δεν παιρναει με τιποτα η ώρα.

έχω πάρει 2 φορές σήμερα , μέσα μπήκα. Πρωινό καφέ + brunch και , πριν λίγο μεσημέριανο. (Δεν είχα μαγειρέψει για σήμερα να πάρω στην δουλειά) ... κακό πράγμα η αναμονή :P 

2 λεπτά πριν, Dionisakos4 είπε

έχω πάρει 2 φορές σήμερα , μέσα μπήκα. Πρωινό καφέ + brunch και , πριν λίγο μεσημέριανο. (Δεν είχα μαγειρέψει για σήμερα να πάρω στην δουλειά) ... κακό πράγμα η αναμονή :P 

Το efood εχει και τυχερη πινατα . Για αυτα τα μεσαια γευματα. Και το φαε με 5€.

15 λεπτά πριν, Greengreen είπε

Το efood εχει και τυχερη πινατα . Για αυτα τα μεσαια γευματα. Και το φαε με 5€.

τώρα γιατί μου το κάνεις αυτό; Box & wolt έχω μόνο ,τόσο καιρό δεν έβαζα επίτηδες efood. Αν με λες ότι έχει και τέτοια... ε να .. ε να... πως φεύγουν τα ευρώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Dionisakos4 είπε

τώρα γιατί μου το κάνεις αυτό; Box & wolt έχω μόνο ,τόσο καιρό δεν έβαζα επίτηδες efood. Αν με λες ότι έχει και τέτοια... ε να .. ε να... πως φεύγουν τα ευρώ!

Σε ολα εχω απο 2 λογαριασμους  (τηλεφωνο+ H\Y) για να εχω πληθωρα επιλογων. Και να τα ξεσκιζω οσο μπορω ολα τα promo.

τωρα στο θεμα μας, μειναν αλλα 23 λεπτα κανε υπομονη :) 

Επεξ/σία από Greengreen
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...