Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκίνα και πάλι η γνωστή προσφορά κατά την οποία σε κάθε μας παραγγελία, κερδίζουμε κουπόνι έκπτωσης για την επόμενη ημέρα (1,80€).

Σημειώνεται ότι η παραγγελία μας πρέπει να γίνεται από τις 17:00 έως τις 00:00 το βράδυ, ώστε να λάβουμε το κουπόνι για την επόμενη μέρα. 

Ισχύει για 3 φορές σε κάθε χρήστη και ως προσφορά υφίσταται μέχρι και τις 8 Μάη (ίσως επαναληφθεί και την επόμενη εβδομάδα). 

• Like 2
Δημοσ.
5 minutes ago, unique798 said:

Σε εμενα παντως δεν ερχετε καποιο κουπονι...

24 minutes ago, Gulik said:

Σημειώνεται ότι η παραγγελία μας πρέπει να γίνεται από τις 17:00 έως τις 00:00 το βράδυ

Δημοσ.

λογικα αμα παρεις καφε με το κουπονι στις 17:00-24:00 θα σου δωσει παλι κουπονι και παει λεγοντας μεχρι 3 φορες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

λογικα αμα παρεις καφε με το κουπονι στις 17:00-24:00 θα σου δωσει παλι κουπονι και παει λεγοντας μεχρι 3 φορες

Την προηγουμένη φορά ίσχυε αυτό. Θα δοκιμάσω ξανά και θα ενημερώσω. Πάντως είναι αναβαθμισμένο σε σύγκριση με την τελευταία φορά (ζήταγε 19:00-24:00).

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, XghosT7 είπε

Την προηγουμένη φορά ίσχυε αυτό. Θα δοκιμάσω ξανά και θα ενημερώσω. Πάντως είναι αναβαθμισμένο σε σύγκριση με την τελευταία φορά (ζήταγε 19:00-24:00).

θα δοκιμασω και εγω μετα με το κουπονι boxdelivery3 να δω αν θα πιασει 
και ενημερωνω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, George6633 είπε

ο αριθμός πρέπει να είναι στην Cosmote;

Όχι.

1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε

θα δοκιμασω και εγω μετα με το κουπονι boxdelivery3 να δω αν θα πιασει 
και ενημερωνω

Ενημερωτικά, στης 17:37 χρησιμοποιήσα τον κωδικό Sweetbox και μου έδωσε κουπόνι 1,80 για επόμενη παραγγελία. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, XghosT7 είπε

Ενημερωτικά, στης 17:37 χρησιμοποιήσα τον κωδικό Sweetbox και μου έδωσε κουπόνι 1,80 για επόμενη παραγγελία. 

τον boxdelivery3 εγω

2 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε

Εγώ πριν 10 λεπτά περίπου παράγγειλα με boxdelivery3 και δεν μου έδωσαν κουπόνι

μια απο τα ιδια
τωρα μενει να δουμε αν αυριο 5-12 πιανει το κουπονι και να δωσει ταυτοχρονα αλλο για την επομενη
αν γινει τσαμπα 3 καφεδες 
gg

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zengar Zombolt είπε

τον boxdelivery3 εγω

μια απο τα ιδια
τωρα μενει να δουμε αν αυριο 5-12 πιανει το κουπονι και να δωσει ταυτοχρονα αλλο για την επομενη
gg

Πιανει ναι το εχω κανει. 3 καφεδες τσαμπα.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε

Εγώ πριν 10 λεπτά περίπου παράγγειλα με boxdelivery3 και δεν μου έδωσαν κουπόνι

1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε

μια απο τα ιδια
gg

Ελέγξατε τον φάκελο με τα ανεπιθύμητα Email? εμένα εκεί στάλθηκε (Junk στο Outlook). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, XghosT7 είπε

Ελέγξατε τον φάκελο με τα ανεπιθύμητα Email? εμένα εκεί στάλθηκε (Junk στο Outlook). 

μου εχει ερθει το κουπονι σε sms αμεσα με το που πληρωσα με καρτα
για το αλλο λεω, αν πιανει για να δωσει μεσω αυτου και αλλο για συνολο 3 δωρεαν καφεδες
παλια επιανε, θα το σιγουρεψουμε αυριο

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...