triplex1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Πολλά είναι τα 178+.... Ειδικά για ps 5 γιατί μετά σου είπα αν δω τα σκούρα τον περνάω στο pc δεν έχω θέμα. Άρα εσύ λες καλύτερα τον wd 500 από αυτόν του θέματος... Σωστά; Ναι το'πιασες το νοημα , τον 500αρη τον πηρα εγω και τον εχω πεταξει τα ματια , σκυλι μαυρο (σ'αυτον αναφερθηκα για 10 ευρω διαφορα με patriot ) απλα σε ειπα για 1TB μηπως αντεχε η τσεπη σου να τον παρεις μια και καλη και αυτος που εβαλα ειναι με ψυκτρα και βγαινει λιγο πιο πανω , αν δε την χρειαζεσαι παιρνεις τον σκετο https://www.skroutz.gr/s/25934052/Western-Digital-Black-SN850-SSD-1TB-M-2-NVMe-PCI-Express-4-0-WDS100T1X0E.html 1
Boubis1411 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 9 λεπτά πριν, triplex1 είπε Ναι το'πιασες το νοημα , τον 500αρη τον πηρα εγω και τον εχω πεταξει τα ματια , σκυλι μαυρο (σ'αυτον αναφερθηκα για 10 ευρω διαφορα με patriot ) απλα σε ειπα για 1TB μηπως αντεχε η τσεπη σου να τον παρεις μια και καλη και αυτος που εβαλα ειναι με ψυκτρα και βγαινει λιγο πιο πανω , αν δε την χρειαζεσαι παιρνεις τον σκετο https://www.skroutz.gr/s/25934052/Western-Digital-Black-SN850-SSD-1TB-M-2-NVMe-PCI-Express-4-0-WDS100T1X0E.html Αντέχει η τσέπη αλλά έχω και τον Γιο ζητάει και για πσ 4 και για pc ssd πόσους να πάρω. Έπειτα έρχεται και η νέα υπηρεσία της Sony με πολλά παιχνίδια... Ο 1T που προτείνεις τον παίρνω και τον βάζω αμέσως η θέλει κάποιο εξάρτημα έξτρα;
triplex1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Αντέχει η τσέπη αλλά έχω και τον Γιο ζητάει και για πσ 4 και για pc ssd πόσους να πάρω. Έπειτα έρχεται και η νέα υπηρεσία της Sony με πολλά παιχνίδια... Ο 1T που προτείνεις τον παίρνω και τον βάζω αμέσως η θέλει κάποιο εξάρτημα έξτρα; Σε εβαλα αρχικα τον 1TB με ψυκτρα για το ps5 γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα χρειαστεις με ψυκτρα για να μη ζεσταινεται , απο κει και περα αν τον παρεις ξεμπερδευεις μια και καλη με το ps5 και ο 500αρης καλος ειναι με την ψυκτρα , λιγο πανω απο το 100ρικο αλλα δεν ξερω στην πορεια αν θα σε φτασει σε μεγεθος....μη ξαναπαιρνεις αλλον μετα 1
Boubis1411 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 43 λεπτά πριν, triplex1 είπε Σε εβαλα αρχικα τον 1TB με ψυκτρα για το ps5 γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα χρειαστεις με ψυκτρα για να μη ζεσταινεται , απο κει και περα αν τον παρεις ξεμπερδευεις μια και καλη με το ps5 και ο 500αρης καλος ειναι με την ψυκτρα , λιγο πανω απο το 100ρικο αλλα δεν ξερω στην πορεια αν θα σε φτασει σε μεγεθος....μη ξαναπαιρνεις αλλον μετα Ώραια θα το δω σε ευχαριστώ φίλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα