thelos257 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Καλησπερα σας εκανα φορματ τον υπολογιστη μου προσφατα και του ξανα περασα τα Windows 10 Pro. Ορισμενες φορες εμφανιζεται μαυρη οθονη με την γραμμη εργασιων να φαινεται αλλα χωρις εικονιδεια και την ταπερτσαρια της επιφανειας εργασιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Να εισαι ετοιμος ανα πασα στιγμη με λιγο ακομη oc θα εισαι ενταξει , τροφοδοτικο και καρτα γραφικων κοιτα .........δεν αναφερεις τιποτα και προσπαθουμε να γινουμε μαγοι εδω μεσα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, triplex1 είπε Να εισαι ετοιμος ανα πασα στιγμη με λιγο ακομη oc θα εισαι ενταξει , τροφοδοτικο και καρτα γραφικων κοιτα .........δεν αναφερεις τιποτα και προσπαθουμε να γινουμε μαγοι εδω μεσα ASRock Z590 PRO4 HYDRAM M80CLIIS 8807FE 650W 11th Intel Core i7-11700KF Crucial 8GB+8GB - AMD 460RX Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από thelos257 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, thelos257 είπε ASRock Z590 PRO4 - HYDRAM M80CLIIS 8807FE 650W - 11th Intel Core i7-11700KF - Crucial 8GB+8GB - COUGAR ΚΟΥΤΙ- COUGAR ΠΟΝΤΙΚΗ- SAGARA ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ - Windows 10 Professional 64-Bit 20H2 OEM τωρα κατι γινεται , την RX κοιτα και το τροφοδοτικο σου , ή το ρευμα δεν φτανει ή η καρτα αρχιζει τα προβληματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 29 λεπτά πριν, triplex1 είπε τωρα κατι γινεται , την RX κοιτα και το τροφοδοτικο σου , ή το ρευμα δεν φτανει ή η καρτα αρχιζει τα προβληματα Καλησπερα τα κοιταξα ολα φαινονται να λειτουργουν οκ χωρις καποιο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, thelos257 είπε Καλησπερα τα κοιταξα ολα φαινονται να λειτουργουν οκ χωρις καποιο θεμα. αφου φαινονται ολα οκ ξαναβαλε windows τελευταιο iso φτιαξτο με rufus ξανα και βαλε Οταν δεν εμφανιζονται καποιες μπαρες κτλ εγω ξερω οτι υπαρχει ελλειψη γραφικων ή τα γραφικα αδυνατουν να ανταπεξελθουν , τωρα εσυ αν τα ειδες ολα καλα κανε μια εγκατασταση ξανα να δουμε αν θα εχεις το ιδιο προβλημα που κατα τη γνωμη μου θα το'χεις πες μου και κατι αλλο οι μνημες ειναι ζευγαρι ή ειχες μια και προσθεσες 2η? Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από triplex1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, thelos257 είπε Καλησπερα σας εκανα φορματ τον υπολογιστη μου προσφατα και του ξανα περασα τα Windows 10 Pro. Ορισμενες φορες εμφανιζεται μαυρη οθονη με την γραμμη εργασιων να φαινεται αλλα χωρις εικονιδεια και την ταπερτσαρια της επιφανειας εργασιας. Δεν αναφέρεις τι δίσκο έχεις. Αν είναι HDD και όχι SSD, τσεκ τον δίσκο σου ΑΜΕΣΩΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Ερωτηση παγιδα: εχεις 2 οθονες? Ή εστω μια οθονη και μια tv πχ? Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Αηδία κατάντησε η κατάσταση στο φόρουμ. Βγάλε τη μπαταρία ο ένας, βάλε λίνουξ ο άλλος, κάνε φορμάτ ο τρίτος, κι αν τους ρωτησεις ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, η απάντηση είναι "γιατί να μην δοκιμάσει;" Εγώ λέω να κάνει η μάνα. Αυτό το παπατζηλίκι δεν είναι διάγνωση βλάβης, είναι κομπογιαννίτικη πρακτική αυτοπροβολής. Και το ερώτημα είναι, αν δεν ξέρεις ούτε τα βασικά, γιατί ΠΡΕΠΕΙ ντε και καλά να απαντήσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, jim_p είπε Ερωτηση παγιδα: εχεις 2 οθονες? Ή εστω μια οθονη και μια tv πχ? Καλησπερα εχω μια οθονη 27 αρα LG 6 ώρες πριν, snbblp είπε Δεν αναφέρεις τι δίσκο έχεις. Αν είναι HDD και όχι SSD, τσεκ τον δίσκο σου ΑΜΕΣΩΣ. Καλησπερα εχω ενα SSD 256GB + 4TB HDD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, thelos257 είπε Καλησπερα εχω μια οθονη 27 αρα LG Οκ, εφοσον δινεις σε μια οθονη μονο, αγνοησε την ερωτηση μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 11 ώρες πριν, thelos257 είπε Καλησπερα εχω ενα SSD 256GB + 4TB HDD. chkdsk /r και στους 2. Επίσης αν έχεις, sentinel για το smart των δίσκων σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 ερώτηση κρίσης , όλοι οι drivers, inf chipset Κλπ έχουν περαστεί? ή το άφησες όπως το έστησε η microsoft? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, Kthulhou είπε ερώτηση κρίσης , όλοι οι drivers, inf chipset Κλπ έχουν περαστεί? ή το άφησες όπως το έστησε η microsoft? Καλησπερα εχω περασει ολους τους οδηγους εννοειται ολα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, snbblp είπε chkdsk /r και στους 2. Επίσης αν έχεις, sentinel για το smart των δίσκων σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα